Apa fara clor incarcata cu ioni negativi

Pentru comenzi click aici!

Turmalina este unul din mineralele care ne pot ajuta foarte mult în acestă direcție, datorită multiplelor ei efecte binefăcătoare. Para de duș cu cristale de turmalină preia din rețeaua de apă curentă, clorul, metalele grele, bacteriile, virusurile, sărurile care dau duritate apei. De asemenea, conferă apei un pH optim și ionizează apa, încărcând-o cu ioni negativi. Prin toate aceste mecanisme, utilizarea acestui dispozitiv stimulează sistemul imunitar, are proprietăți antioxidante, ajută la regenerarea pielii și a corpului, previne degradarea și căderea părului.
 
Para de duş are un design estetic și prin sistemul său performant de 8 tipuri de jeturi, efectuează un masaj echivalent cu presopunctura din medicina tradiţională chineză. Nu necesită sursă de energie, încălzindu-se de la apa caldă.

Oligoelementele odată pătrunse în organism prin piele, alături de acțiunea razelor infraroșii, ale anionilor, microcurenților electrici și a efectului de câmp magnetic, determină neutralizarea radicalilor liberi și a substanțelor nocive din apă, care ulterior se vor elimina cu ușurință prin transpirație și urină, permițând totodată o foarte bună detoxifiere generală a organismului. 

Datorită acţiunii duşului, se normalizează energia QI, astfel se elimină simptomele de frig şi umiditate, creşte mobilitatea articulaţiilor, creşte elasticitatea tendoanelor, elimină staziile şi încordarea musculară, stresul, îmbunătăţeşte somnul, starea de sănătate a părului şi a pielii, fortifică organismul.
 

Para de duş cu turmalină are următoarele efecte și proprietăţi:
  •  – elimină tensiunea nervoasă, stresul, oboseala;
  •  – îmbunătăţeste circulaţia sanguină;
  •  – dedurizează apa, micşorează conţinutul de clor şi alte elemente nocive din apă;
  •  – atenuează durerile musculare;
  •  – ajută la eliminarea edemelor, durerilor articulare la persoanele meteosensibile, având efect antiinflamator;
  •  – ajută la adaptarea organismului persoanelor care au deplasări frecvente cu schimb de fus orar;
  •  – elimină transpiraţia picioarelor;
  •  – creşte elasticitatea pielii, crează stare de confort şi prospeţime;
  •  – îmbunătăţeşte starea părului conferindu-i strălucire.
Mod de folosire: montaţi para de duş şi deschideţi dispozitivul pentru jet și dați drumul la apa caldă. Efectele sunt obținute după numai 5 minute de utilizare! Temperatura apei nu trebuie să depăşească 40-45 de grade pentru a evita deteriorarea.
În cazul în care se depun impurități, bilele se scot din para de duș, se spală sub jet de apă și se expun ulterior la soare pentru câteva ore.
Folosirea parei de duș cu turmalină este contraindicată în următoarele situații:

 – febră;

 

 – în cazul afecţiunilor grave ale pielii (răni, ulcer varicos deschis, eczeme, furuncule, abcese etc);

 

 – persoanele care au suferit accident vascular cerebral;

 

 – persoanele cu stimulator cardiac;

 

 – femeile gravide şi cele care alăptează.

 

 – cu atenţie va fi folosită de către persoanele hipertensive şi predispuse la alergii.
 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>