Brain Fuel Plus – corp sanatos, minte stralucita!

Am aflat de Brain Fuel Plus de la un amic care ma pus in legatura cu o romanca stabilita de multi ani in Israel, felul cum mi-a vorbit Doamna despre produs, placerea cu care imi descria efectele simtite atat de ea dar mai ales de familia ei mi-a starnit curiozitatea sa aflu mai multe, din discutie au fost cateva detalii care mi-au atras atentia, mi-a spus ca in primul rand imbunatateste instantaneu calitatea somnului (somnul profund cu vise colorate are o importanta deosebita pentru sanatatea mentala si emotionala).
Un alt detaliu, Brain Fuel Puls clarifica mintea promoveaza focusul mental, gandurile devin mai limpezi, ideeile sunt mult mai clare si exprimarea sau vorbirea devine foarte coerenta, un alt detaliu important este faptul ca reporneste motivatia si ambitia.
Povestea Doamna ca a dat Brain Fuel Plus la cateva persoana  varsnice  cu boli degenerative interanate intr-un azil din Israel, incoerente in exprimare, aminitiri aproape zero, apatice si fara pofta de viata, dupa 2 saptamani de administrare a produsului Brain Fuel Plus in doze de 9 capsule pe zi sa vazut clar o imbunatatire in starea generala, in primul rand sa observat coerenta in exprimare, au inceput sa isi aminteasca lucruri din trecut, dar cea a fost mai important este ca le-a revenit pofta de viata, au cerut sa fie scose la plimbare si doreau sa stea mai mult afara, sa faca miscare, sa se bucure de soare.

Experienta mea cu Brain Fuel Plus

Cam la 3 sapatamani dupa comanda am primit produsul prin posta si am luat in prima zi 2 capsule o data, dupa o jumatate de ora am observant cum toate culorile au devenit mult mai intense in special culoarea albastra parca era fosforescenta, cam dupa o ora am simtit o clarificare a gandurilor, surpriza a venit seara cand pe la ora 20:30 nu reuseam sa imi mai tin ochi deschisi de somn, a fost prima data in viata cand am simtit constient dulceata somnului de calitate, visele din acea noapte au fost atat de frumoase si colorate incat nu imi venea sa cred ce experienta extraordinara puteam sa traiesc in timp ce dormeam, m-am trezit dimineata inainte de ora 5, odihnit si refacut cu un sentiment placut de recunostinta, am simtit nevoia sa merg la serviciu pe jos, eram  plin de energie, iar un aspect care mi-a atras atentia a fost faptul ca reuseam sa observ cu claritate foarte multe detalii.
Am vorbit despre acest produs cu Doamna Doctor Dobre Maria medic anestezist la spitalul Victor Babes care are deschidere si catre medicina alternativa, este adevarat cu foarte mare precautie, dupa studierea in amanut a compozitiei si principiilor active, este de un inalt profesionalism si am onoarea sa colaborez cu dansa. A fost placut surprinsa de complexitatea ingredientelor dar si de modul genial de combinatie pentru ca toate cele 13 componente active din Brain Fuel Plus se potenteaza creand o buna stare a mintii, de altfel si firma producatoare se numeste  Brain ABUNDANCE (“Minte din belsug”).
Mi-a explicat ca imbunatatirea vederii se dotoreza astaxantinei, care este unul dintre cel mai puternic antioxidant cu efecte benefice si asupra vederii. A spus ca este  de fapt o farmacie intr-un produs cu beneficii extraodinare pentru sanatatea creierului, am inceput sa recomanda Brain Fuel Plus clientilor mei cu rezultate foarte bune.
 In terapiile mai complexe il recomand impreuna cu Megamin  active sau Detoxamin basic capsule, bratara Filo elegance si lavyl auricum, daca sunt probleme de circulatie periferica se poate adauga cate doua picaturi pe fiecare talpa de ulei Balance de la compania Dottera.
Va recomand cu toata increderea sa studiati cu atentie compozitia accesand link-ul de mai jos pentru ca traim o perioada cand avem mare nevoie de suplimentarea nutrentilor de calitate.

Detalii + comanda click aici!

Nu mai este un  secret ca valoarea nutritiva a alimentelor a scazut dramatic datorita chimizarii agriculturii, procesarii intensive si a aditivilor alimentari.
Se cunoaste ca lipsa de vitamina B1 duce la concentrare si atentie scazuta, carenta de vitamina B3duce la depresie si psihoze, lipsa de vitamina B6 cauzeza iritabilitate, memorie slaba, depresie, si stres, acidul folic in cantitati insuficiente duce la axietate, depresie si psihoza, carenta de zinc produce confuzii, minte tulbure, depresie, pierderea apetitului, lipsa motivatiei, putere de concentrare scazuta.
O componenta a produsului Brain Fuel Plus care ma fascinat este SENSORIL.
Unul dintre cele mai benefice ingrediente pentru mamagementul stresului, somn odihnitor si echilibru emotional, reduce si echilibreaza pofta de dulce.
De ce va recomand cu toata increderea Brain Fuel Plus, pentru ca nu veti mai fi nevoiti sa cumparati atat de multe produse, deoarece fiecare din cele 13 componete reperezinta un produs in sine, iar toate puse la un loc isi potenteaza efectul foarte mult.

 

Share this post

Comment (1)

  • Dana Reply

    Sunt foarte bune aceste pastilute, chiar ajuta.

    8 decembrie 2017 at 10:51

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>