• Absorbante 4 picaturi

  din 5

  ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet roz; putere de absorbţie 4 picături (flux abundent); dim. 290 mm; 8 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 4 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic

  14.00 lei
 • Absorbante 5 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE NOAPTE 5 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet mov; putere de absorbţie 5 picături (flux foarte abundent); dim. 330 mm; 6 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic.

  14.00 lei
 • Absorbante de zi 2 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet galben; putere de absorbţie 2 picături (flux mediu); dim. 180 mm; 16 buc/pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie de 2 picături (flux mediu) îţi oferă protecţie şi confort în ultimele zile ale menstruaţiei, când fluxul este sensibil mai mic

  13.00 lei
 • Absorbante de zi 3 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet verde; putere de absorbţie 3 picături (flux normal); dim. 240 mm; 10 buc/pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 3 picături (flux normal) îţi oferă protecţie şi confort în primele zile ale menstruaţiei, când fluxul este mai puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura.

  13.00 lei
 • Absorbante incontenenta urinara

  din 5

  ABSORBANTE INCONTINENŢĂ URINARĂ – pachet auriu; putere de abs. 4 picături; 15 buc./pachet.

  Incontinenţa urinară este foarte frecventă la femeile de vârsta pensionării, în ultimele luni de sarcină (din cauza presiunii exercitate asupra vezicii urinare), dar este prezentă şi în lunile care urmează naşterii (din cauza slăbirii musculaturii).

  15.00 lei
 • Absorbante menopauza 2 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE MENOPAUZĂ – pentru perioadele de premenopauză, menopauză şi postmenopauză; pachet argintiu; putere de abs. 2 picături (flux mediu); 20 buc./pachet.
  Perioada de premenopauză şi menopauză implică modificări majore ale corpului femeii, în special la nivelul aparatului reproducător, ceea ce necesită o protecţie şi o prevenţie suplimentare.

  15.00 lei
 • Pantiliner – pentru uz zilnic, putere de absorbţie 1 picătură

  din 5

  Momentan nu sunt pe stoc!

  Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi.

  12.00 lei
 • Tangaliner 1 picatura

  din 5

  Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi şi sunt adaptate lenjeriei tanga.

  12.00 leiComanda online produse din categoria Anion Care de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Anion Care dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Anion Care sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Anion Care la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Anion Care se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Anion Care dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Anion Care de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Anion Care de la TratamenteNaturiste!