• Filtru de apa RO-102

  din 5

  În concordanţă cu tehnologia modernă RO (osmoză inversă) instalaţia pentru purificarea apei RO-102 va servi familia timp de o viaţă. RO-102 nu numai, că îndepărtează materialele, substanţele nocive precum plumbul, cuprul, bariul, cromul, mercurul, sodiul, cadmiul fluorurile, nitriţii, nitratul şi seleniul, care pot exista şi în apa pe care îl beţi şi Dvs., ci pe lângă toate acestea asigură o apă sănătoasă, cu gust clar pentru familia Dvs.

  1,348.00 lei
 • Filtru de apa Ro102-A

  din 5

  În concordanţă cu tehnologia modernă RO (osmoză inversă) instalaţia pentru purificarea apei RO-102 va servi familia timp de o viaţă. RO-102 nu numai, că îndepărtează materialele, substanţele nocive precum plumbul, cuprul, bariul, cromul, mercurul, sodiul, cadmiul fluorurile, nitriţii, nitratul şi seleniul, care pot exista şi în apa pe care îl beţi şi Dvs., ci pe lângă toate acestea asigură o apă sănătoasă, cu gust clar pentru familia Dvs.

   

  1,005.00 lei
 • Instalatie de producere apa hidrogenizata Lourdes

  din 5

  Apa bogată în hidrogen, produsă de aparatul „Lourdes”, oferă surplusul de energie ce contribuie la funcţionarea optimă a organismului. Este, de asemenea, un puternic antioxidant, antidotul radicalilor liberi, utilizat atât în prevenirea, cât şi în tratarea bolilor.

  4,030.00 lei
 • RO 919 CWR

  din 5

  O complementare foarte bună la sursa de apă curată cu osmoza inversă, instalaţia de distribuţie a apei s-a realizat în formă de masă, fără filtrare. Răceşte, încălzește şi asigură apă normală

  2,600.00 lei
 • RO 929

  din 5

  Prin atingerea unui singur buton se poate prepara apă curată! Sursă ideală de apă potabilă în şcoli, grădinițe şi comunităţi!

  4,010.00 leiComanda online produse din categoria Biocom de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Biocom dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Biocom sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Biocom la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Biocom se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Biocom dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Biocom de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Biocom de la TratamenteNaturiste!