• Articular Protect – Mobilitatea articulatiilor 250 cps

  din 5

  Acest produs este special conceput pentru a mentine sanatatea articulatiilor. Este eficient in reducerea inflamatiilor si durerilor articulare. Imbunatateste circulatia sanguina la nivel local, ajutand totodata si la regenerarea lichidului sinovial (lichidul care lubrefiaza articulatiile).

   

  250.00 lei
 • BIOSTEM 120 cps

  din 5

  Este primul produs romanesc (100% natural) care multiplica Celulele Stem din organismul nostru!

  Pe măsură ce înaintăm în vârstă, fără să ne dăm seama, o parte din celulele noastre se degradează. Astfel, corpul uman este supus de-a lungul vieții unor transformări care, în final, îl fac să cedeze puțin câte puțin, determinând fenomenul de îmbătrânire.

  450.00 leiComanda online produse din categoria Bionatura de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Bionatura dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Bionatura sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Bionatura la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Bionatura se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Bionatura dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Bionatura de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Bionatura de la TratamenteNaturiste!