• ZEOLIT Mineral detoxifiant 250 cps

    din 5

    Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

    130.00 leiComanda online produse din categoria Blue Diamond de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Blue Diamond dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Blue Diamond sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Blue Diamond la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Blue Diamond se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Blue Diamond dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Blue Diamond de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Blue Diamond de la TratamenteNaturiste!