• Acai pulbere raw bio 100g

  din 5

  Fructul de acai a fost pretuit din timpuri stravechi de populatia amazoniana, pentru beneficiile asupra starii de sanatate si pentru gustul sau unic.

  Administrarea a 1-3 lingurite de pulbere de acai in shake-ul preferat, bautura preferata sau chiar in apa aduce un aport semnificativ de nutrienti organismului.

  61.00 lei
 • Acerola pulbere bio – 100g

  din 5

  Acerola este un fruct deosebit de bogat in Vitamina C, ideal pentru sustinerea sistemului imunitar.
  Il puteti adauga in apa, in smoothies, sau in sucurile preferate presate la rece.

  74.00 lei
 • Alfalfa (lucerna) pulbere raw 125g

  din 5

  Pulbere verde din frunze de alfalfa (lucerna)

  Pulberea de lucerna este o sursa de vitamine si minerale extrem de benefica pentru organismul uman. Frunzele acestei plante contine 8 aminoacizi, precum si calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fosfor, fier, beta caroten. Vitaminele A, B, C, D, E si K sunt prezente de asemenea in pulberea de alfalfa. Frunzele de lucerna sunt pline de saponine, fito estrogeni si antioxidanti.

  20.00 lei
 • Alge marine cu ciuperci raw 100g

  din 5

  Ingrediente: wakame (Undaria pinnatifida) si shiitake (Lentinula edodes).

  Mod de preparare:
  -crud (raw): lasati la inmuiat 20 de minute si apoi adaugati in salate.
  -fiert: fierbeti timp de 20 de minute. Serviti cu orez, cartofi, legume, paste, cus-cus, mei, quinoa, amaranth, sau in supe.

  46.00 lei
 • Aloe vera pulbere 125g

  din 5

  Pulberea este extrasa dupa ce frunzele sunt stoarse de gel.

  Contine cantitati insemnate de fibre alimentare, se foloseste in smoothies sau pentru a prepara suc de aloe vera. Un aliment ideal pentru sistemul digestiv si nu numai.

  24.00 lei
 • Aronia fructe uscate bio 150g

  din 5

  Fructele de aronia sunt din ce in ce mai populare in ultimul timp. Ele se spune ca au cea mai mare concentratie de antioxidanti dintre toate fructele. In fructele de aronia se gaseste un procent de 80 de unitati din ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), probabil cel mai mare procent dintre toate fructele.

  15.00 lei
 • Aronia pudra raw bio 200g

  din 5

  Aronia este un fruct asemanator ca si forma cu afinele, fiind recunoscut pentru potentialul sau antioxidant.

  29.00 lei
 • Ashwagandha pulbere bio 125g

  din 5

  Ashwagandha este un produs cu traditie in ayurveda.
  Pulberea de ashwagandha este folosita de medicii ayurveda pentru a intari sistemul nervos, si pentru a preveni stari de depresie, stres, iritabilitate.
  In India, pulberea de ashwahandha este folosita si ca tonic sexual, ca si tonic muscular, este data copiilor care sunt sub greutatea optima.
  Un produs ayurvedic.

  23.00 lei
 • Astragalus pulbere raw bio 125g

  din 5

  Pulberea din radacina de astragalus este folosita ca si tonic de secole in medicina traditionala chineza. Este renumita pentru calitatile sale deosebite in sustinerea si intarirea sistemului imunitar.

  Bogata in fitonutrienti, pudra de astragalus se poate adauga in mancaruri, are un gust placut. Se poate adauga in sucul proaspat de fructe sau legume, in smoothies, retete raw, etc.

  Regasim in pulberea de astragalus polizaharide, glicozide, colina, betaina.

  20.00 lei
 • Baobab pulbere raw bio 100g

  din 5

  Baobab-ul este un copac care creste in regiunile tropicale din Africa. Fructul de baobab are pulpa foarte bogata in Vitamina C. Triburile din Africa consuma fructul de baobab pentru a preveni bolile. In ultima perioada, multi producatori de produse naturale au introdus in compozitia sucurilor, produselor pentru energizare, si extract din baobab. Fructul este plin de antioxidanti, si consumul regulat ajuta la mentinerea unei stari optime de sanatate.

  28.00 lei
 • Baobab pulbere raw bio 125g

  din 5

  Babobab-ul este un copac care creste in regiunile tropicale din Africa. Fructul de baobab are pulpa foarte bogata in Vitamina C. Triburile din Africa consuma fructul de baobab pentru a preveni bolile. In ultima perioada, multi producatori de produse naturale au introdus in compozitia sucurilor, produselor pentru energizare, si extract din baobab. Fructul este plin de antioxidanti, si consumul regulat ajuta la mentinerea unei stari optime de sanatate.

  33.00 lei
 • Boabe de cacao intregi bio 200g – provenienta Ecuador

  din 5

  Boabele de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de:

  -antioxidanti – boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii.

  -magneziu – in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment.

  -crom – iarasi, in cantitate mai mare decat in orice alt aliment.

  -vitamina C, mai mult decat multe citrice care prin obisnuita le asociem ca fiind foarte bogate in vitamina C.

  23.00 leiComanda online produse din categoria Dragon Superfoods de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Dragon Superfoods dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Dragon Superfoods sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Dragon Superfoods la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Dragon Superfoods se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Dragon Superfoods dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Dragon Superfoods de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Dragon Superfoods de la TratamenteNaturiste!