• ALERACAPS 24 cps

  din 5

  Aleracaps conţine extract din Perilla frutescens, care contribuie la protejarea organismului împotriva mediului poluat.
  Perilla frutescens conţine substanţe care ajută la atenuarea reacţiei la polen, praf, fungi sau spori de ciuperci.

  76.00 lei
 • ANTIPA-RASITIS FĂRĂ ALCOOL 100 ml

  din 5

  Tractul digestiv fără vizitatori nepoftiţi.

  Antipa-rasitis conţine extract din coaja de nucă neagră americană (Juglans nigra).
  Extractul din nucă a fost în trecut folosit de triburile indiene mai ales pentru curăţarea de paraziţi a tractului intestinal.

  77.00 lei
 • AVIS 50 ml

  din 5

  Avis este un extract obţinut din germeni de ovăz. Extractul nu provoacă dependenţă, nu provoacă somnolenţă, nici nu diminuează atenţia. Germenii de ovăz se recomandă persoanelor care luptă cu stresul, iritaţia, starea proastă sau cu tensiunea la locul de muncă.

  66.00 lei
 • BETACAPS 100 cps

  din 5

  Betacaps conţine beta-carotenul natural obţinut din alga Dunaliella salina.
  Beta–carotenul este una dintre cele mai importante carotenoide, ajutând la compensarea insuficienţei aportului de carotenoide în alimentaţie.

  95.00 lei
 • BETUTABS 110 TABLETE

  din 5

  Betutabs este fabricat din frunze de mesteacăn foarte atent uscate şi măcinate (Betula pendula). Extractul de mesteacăn, care este sursa numeroaselor substanţe benefice, (de exemplu saponine naturale, uleiuri esenţiale), are grijă de căile urinare, ajută la funcţionarea rinichilor şi la eliminarea substanţelor nocive din organism.

  51.00 lei
 • BI-IOMARE 100 cap

  din 5

  Sursa imunităţii – produs de TOP.

  Bi-iomare caps conţine ulei din ficat de rechin. Este sursa de substanţe ca alkil-gliceroli, squalamina, squalena şi omega -3 acizi graşi nesaturaţi, pe care organismul nu poate să le producă şi trebuie să le primească din alimentaţie.

  90.00 lei
 • BIIOLICAPS 120 cps

  din 5

  Biiolicapsul conţine extract de usturoi prelucrat printr-o metodă care elimină mirosul şi în acelaşi timp menţine toate substanţele active. Ingredientele conţinute în extractul de usturoi au efect benefic asupra organismului şi contribuie la îmbunătăţirea imunităţii.

  100.00 lei
 • CANDICAPS 100 cps

  din 5

  Candicaps conţine ulei de oregano, al cărui componenta principală este uleiul eteric, care conţine un carvacrol foarte valoros. Forma capsulelor este de obicei cerută de persoanele mai sensibile sau din generaţia mai tânără.

  104.00 lei
 • CANDIMIS 10 ml

  din 5

  Candimis conţine ulei de oregano, al cărui componenta principală este uleiul eteric, care conţine carvacrol foarte valoros. Flaconul cu pipeta permite o administrare uşoară.

  82.00 lei
 • CARDUMIS 50 ml

  din 5

  Armurariu are grijă de ficatul dvs.
  Extract din armurariu – sursa de silimarină.

  Cardumis conţine extract din fructul de armurariu, al cărui substanţa activă este silimarina

  66.00 lei
 • CHLORETABS – 115 TABLETE

  din 5

  Chlorella ajută la digestia normală şi la funcţia ficatului, la vitalitatea şi energia organismului. Are proprietăţi antioxidante, influenţează pozitiv la apărarea naturală a organismului.

  82.00 lei
 • CHLORETABS – 290 TABLETE

  din 5

  Chlorella ajută la digestia normală şi la funcţia ficatului, la vitalitatea şi energia organismului. Are proprietăţi antioxidante, influenţează pozitiv la apărarea naturală a organismului.

  169.00 leiComanda online produse din categoria FinClub de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse FinClub dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid FinClub sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria FinClub la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria FinClub se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. FinClub dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales FinClub de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege FinClub de la TratamenteNaturiste!