• Acidophilus Plus – GNLD 60 tablete

  din 5

  Preparat cu Fermenti Lactici Activi (60 zile)

  Deriva din alimente integrale si contine bacteria benefice, izolate din produse derivate din lapte, pentru mentinerea unui echilibru sanatos al microorganismelor din tubul gastrointestinal.

   

  128.00 lei
 • ALL C – GNLD 120 tablete

  din 5

  Contine un complex de bioflavonoide, elemente nutritionale prezente in mod natural in citrice imbuntatind astfel biodisponibilitatea vitaminei C, are o aroma delicioasa de portocala continand suc natural, contine doar indulcitori naturali, in aceeasi masura ca cei prezenti in portocalele proaspete, fiind usor asimilata de catre copii.

  66.00 lei
 • Aloe Vera Plus – GNLD 1 litru

  din 5

  Este o bautura tonifianta, 100% din aloe vera filtrata.

  Contine vitamina E, C si zinc si nu provoaca varfuri glicemice, asigurand astfel o rezerva energica constanta si de durata.

   

  72.00 lei
 • Balsam pentru Rufe GNLD 1 litru

  din 5

  Este un balsam de rufe modern si multifunctional care ofera o catifelare placuta si un parfum proaspat rufelor voastre.

  54.00 lei
 • Betaguard – GNLD 90 cps

  din 5

  Poluarea de la autovehicule. Poluarea industriala, de la vopsele, detergenti si fixativ. Fumul de la gratare, tigari si seminee. 

  96.00 lei
 • Carotenoid Complex – GNLD 90 cps

  din 5

  Este unul dintre cele mai vandute produse ale companiei. Produsul este dezvoltat continuu si suport in acest proces este tehnologia cea mai avansata de procesare.

  166.00 lei
 • Cruciferous Plus – Extract de Crucifere – GNLD 60 cps

  din 5

  Fiecare tableta de Cruciferous Plus ne ofera valoarea optima de fitonutrienti – de o portie de legume si fructe – cu o puternica actiune antioxidanta.

  81.00 lei
 • Feminine Herbal Complex – GNLD 60 cps

  din 5

  Contine o selectie de plante variate, alese in baza traditiei stiintei farmaciei verzi , in masura sa favorizeze o atitudine pozitiva, imbunatatirea tonusului psihic, relaxarea si imbunatatirea functiilor feminine.

   

   

  94.00 lei
 • Flavonoid Complex GNLD 60 cps

  din 5

  Integratotul de vitamina C care ne protejeaza celulele corpului si ne mentine sanatatea inimii, 20 de ani de cercetare si sute de studii efectuate de cercetatori pentru a demonstra calitatile componentelor sale.

  96.00 lei
 • Foaming Gel Cleanser 2 GNLD 150 ml

  din 5

  Traiti experienta unei piele proaspete si cutate cu eficientii detergenti Nutriance.
  Aceste formule superioare incep procesul de curatenie eliminand delicat impuritatile de la supra fata pielii.
  Cremos, bogat in hidratare, Nutriance Refreshing Facial Cleanser 1 (pentru ten normal si uscat) este imbogatit cu extracte botanice selectionate care favorizeaza echilibrul unei hidratari tineresti.
  Simtiti-va pielea hidratata, proaspata si delicata ca matasea.

  102.00 lei
 • Formula IV GNLD 100 cps

  din 5

  Are o formula unica, speciala deoarece foloseste o sursa de drojdie cunoscuta sub numele Saccharomyces cerevisiae. Aceasta tulpina speciala de drojdie, este extrem de bogata in vitamina B. Aceasta nu este o drojdie vie ci mai degraba o sursa de nutrienti organici care au fost recoltati si uscati.

  143.00 lei
 • Formula IV plus GNLD 60 cps

  din 5

  In comparatie cu Formula IV, Formula IV Plus contine 50% in plus granule concentrate Tre-en-en din grau, orez si soia. Acestea contribuie in mod evident la imbunatatirea permeabilitatii si asadar la buna functionare a membranelor celulare, facilitand nutritia celulelor si eliminarea resturilor.

   

  108.00 leiComanda online produse din categoria GNLD de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse GNLD dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid GNLD sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria GNLD la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria GNLD se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. GNLD dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales GNLD de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege GNLD de la TratamenteNaturiste!