• Aparat Anespa – ionizator apa

  din 5

  Primul echipament care utilizeaza sistemul de filtru dublu. Sistemul Anespa, ionizator apa, produce o apa ionizata usor alcalina (pH 6.8-7.5) cu efect de apa termala. Se foloseste pentru dus sau baie la cada.

  9,900.00 lei
 • Aparat Leveluk JRII – ionizator apa

  din 5

  Sistemul de autocuratare Enagic este superior ca performanta, chiar si pentru cele mai dure ape. Ionizatorul Leveluk JRII care produce apa Kangen are posibilitatea absolut necesara de a curata si decalcifia electrozii printr-un sistem brevetat, intrucat calciul dar si alte minerale se depun pe electrozi si impiedica producerea de apa ionizata.

  9,072.00 lei
 • Aparat Leveluk K8 – ionizator apa

  din 5

  La asiatici cifra 8 semnifica bogatia, norocul, prosperitatea. Nu intamplator data 08.08.2008 orele 08:08 a fost aleasa pentru debutul Jocurilor Olimpice de vara din 2008.
  Intr-adevar, Leveluk K8 este un ionizator norocos: 8 electrozi, 8 limbi internationale, 8 adaptoare pentru priza, 8 adaptoare pentru robinet, 8 sisteme de alarma.

  Tehnologie cu stil, design inovator, nivele de functionalitate si performante imbunatatite

  19,720.00 lei
 • Aparat Leveluk Sd 501 Platinum

  din 5

  Este important de retinut ca nici un litru de apa care intra in filtrul ionizatorului LeveLuk Platinum nu se iroseste. Ionizatorul este dotat cu doua furtune de iesire a apei. Ph-ul se măsoară pe o scară de la 1-14. In momentul prelevarii apei, pe furtunul flexibil metalic superior va curge tipul de apa selectat de Dvs., in timp ce, concomitent, pe celalalt furtun, inferior, va curge diferenta pana la 14. Astfel, daca pe furtunul flexibil metalic superior va curge apa alcalina Kangen cu un pH de 8,5, pe furtunul de jos (care poartă eticheta„acidic water”) va curge apa Kangen cu un pH de 5,5 (ca rezultat al diferentei 14-8,5=5,5), daca pe furtunul flexibil superior va curge apa Kangen cu pH de 9,0, pe furtunul gri, inferior va curge apa Kangen cu pH de 5.

  16,150.00 lei
 • Leveluk Sd 501 – ionizator apa

  din 5

  Este important de retinut ca nici un litru de apa care intra in filtrul ionizatorului LeveLuk SD 501 nu se iroseste. Ionizatorul este dotat cu doua furtune de iesire a apei. Ph-ul se masoara pe o scara de la 1-14. Pentru proprietarii de restaurante, pensiuni, ionizatorul japonez Leveluk SD501 poate face marea diferenta! 7 tipuri de apa pot gati o mancare mai gustoasa, mai aspectuoasa, mai sanatoasa,  pot curata legumele si fructele de pesticide si pot schimba gustul si aspectul mancarii.

  15,012.00 lei
 • Leveluk-R – ionizator apa

  din 5

  Miniatural, compact, practic, mereu la îndemână, acasă sau în călătorii, ionizatorul Leveluk-R este cel mai ergonomic și ușor de întreținut aparat din gama Leveluk. Japonezii au demonstrat că tehnologia de vârf nu depinde de dimensiuni.

  7,920.00 lei
 • Ukon – KANGEN cu turmeric organic 100 capsule

  din 5

  TRANSPORT GRATUIT!

  Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul şi cultivat în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit  în bucătăria indiană drept condiment, având un gust iute amărui, aromatic.

  320.00 leiComanda online produse din categoria Kangen de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Kangen dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Kangen sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Kangen la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Kangen se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Kangen dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Kangen de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Kangen de la TratamenteNaturiste!