• Crema antirid pentru fata 50 ml

  din 5

  Crema anti-rid este creată pentru a împiedica apariţia ridurilor sau pentru a le netezi pe cele existente. Se recomandă folosirea acesteia după vârsta de treizeci de ani. Se foloseşte în combinaţie cu crema de zi şi/sau cea de noapte.

  189.00 lei
 • Crema de fata pentru noapte Natural Beauty 50 ml

  din 5

  Crema de noapte Natural Beauty este o crema foarte hranitoare si ca atare un cadou special pentru tenul tau. În timpul nopţii, metabolismul pielii este de până la opt ori mai rapid decât în timpul zilei, astfel că este foarte important să asigurăm pielii suficiente substanţe naturale şi hrănitoare, pentru ca, dimineaţa, aceasta să strălucească revigorată şi proaspătă.

  180.00 lei
 • Crema de maini Natural Beauty 100 ml

  din 5

  Mâinile noastre exprimă totul..nici nu mai e nevoie de cuvinte uneori, ele spun totul.
  Pielea de pe mâini este foarte sensibilă şi expusă la foarte mulţi factori externi (vânt, soare, frig, săpun, detergenţi) și tocmai de aceea trebuie să i se acorde o îngrijire și protecție suplimentară.

  144.00 lei
 • Crema fata de zi Natural Beauty 50 ml

  din 5

  Protecţie şi îngrijire totală pe toata durata zilei.
  Crema de zi este creată pentru a proteja şi a îngriji pielea pe durata întregii zile. Este uşoară şi se absoarbe repede, fiind ideală ca bază pentru machiaj. Substanţele active din cremă stimulează circulaţia şi transferul de substanţe, revigorând astfel pielea.

  171.00 lei
 • Crema fata regeneratoare Natural Beauty 50 ml

  din 5

  Crema este bogată în substanţe active şi conţine o concentraţie mai mare de zeolit, care este un detoxifiant şi un antioxidant puternic.

  189.00 lei
 • Emulsie Uleioasa pentru Corp 200 ml

  din 5

  Emulsia uleioasă conţine compuşi atent selectionati care hrănesc şi îngrijesc pielea perfect, în profunzime. Este excelentă pentru pielea uscată sau matura, iar rezultatele se văd chiar după prima utilizare. Emulsia uleioasă este perfectă şi pentru masaj, în îngrijirea profesională.

  198.00 lei
 • Lapte demachiant pentru fata 200 ml

  din 5

  Pentru o piele fina şi perfect curată. Primul pas, foarte important în îngrijirea pielii, este curăţirea corectă şi detaliată a feţei. Aceasta permite celorlalte preparate pe care le folosim pentru îngrijire să aibă un efect maxim.Impurităţile din atmosferă, machiajul, îmbâcsesc porii şi dau pielii un aspect cenuşiu, lipsit de vitalitate.

  171.00 lei
 • Sampon din plante cu Phantenol 200 ml

  din 5

  Şamponul de plante pentru îngrijirea părului reprezintă cel mai important produs cosmetic pentru întreţinerea curăţeniei şi îngrijirea firelor de păr şi a scalpului. Particulele de praf, smogul, deşeurile fine, precum şi sebumul, grăsimea naturală a părului, transpiraţia şi celulele moarte ale pielii capului sunt factori care influenţează formarea de murdărie la nivelul părului.

  81.00 lei
 • Sapun antibacterian – SANO-NANO 80 gr

  din 5

  Acţiunea săpunului antibacterian SANO-NANO este bazată pe micro nano-particulele de argint!
  Cu ajutorul unei noi tehnologii revoluţionare (nanotehnologie) se obţin particule de nano-argint de înaltă puritate (99,99%), cu beneficii extraor- dinare pentru sănătate şi frumuseţe.

  67.00 lei
 • Sapun Lichid pt Igiena Intima

  din 5

  Săpunul lichid pentru igiena intimă este îmbogăţit cu uleiuri eterice de arbore de ceai şi lavandă, care au acţiune antiseptică şi împiedică apariţia posibilelor infecţii genitale provenite de la diverse iritatii sau mâncărimi uşoare.

  81.00 lei
 • Ser fata hidratant antirid 50 ml

  din 5

  Ingrijirea speciala este ca înţelepciunea şi bunătatea…
  Serul Hidratant Anti-Rid asigura nevoile speciale ale pielii, care va căpăta un aspect mai tânăr, mai gingaş şi mai suplu.

  198.00 lei
 • Tonic fata pentru Curatire si Tonifiere 200 ml

  din 5

  Pentru curăţirea, relaxarea şi împrospătarea pielii
  Loţiunea tonică pentru curăţire şi tonifiere va îndepărta în totalitate urmele de lapte şi va avea un efect astringent asupra porilor dilataţi.

  126.00 leiComanda online produse din categoria Natural Beauty de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Natural Beauty dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Natural Beauty sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Natural Beauty la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Natural Beauty se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Natural Beauty dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Natural Beauty de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Natural Beauty de la TratamenteNaturiste!