• Ceai Antilipemic – Digestie 40 plicuri

  din 5

  Ceaiul pentru Controlul Metabolismului Lipidic (Antilipemic) este un supliment alimentar cu dublă acţiune, la nivel digestiv şi celular, util în reglarea nivelului lipidelor, la persoanele cu hiperlipidemie sau predispoziţie la această boală. Produsul are efect hipolipemiant, antiinflamator şi facilitează digestia. Conform Medicinei Tradiţionale Chineze, această combinaţie de plante medicinale are efecte tonice asupra splinei şi stomacului, ajută la eliminarea acumulărilor de resturi alimentare din tractul digestiv prin creşterea motilităţii intestinale, curăţă vasele sanguine, scade colesterolul seric şi accelerează metabolismul lipidic.

  62.00 lei
 • Ceai antistres 30 pliculete

  din 5

  Frunzele de lămâiţă oferă infuziei o aromă minunată, uleiul esenţial din frunzele şi fructele de portocal amar este recomandat pentru aromoterapie în cazul afecţiunilor nervoase, iar flavonoidele din frunzele de roiniţă ajută la stimularea apetitului şi conferă acţiune antiseptică şi spasmolitică.

  57.00 lei
 • Ceai pentru reglarea digestiei 30 plicuri

  din 5

  Infuzia pentru reglarea digestiei este combinaţia perfectă a trei plante aromatice cu efecte dintre cele mai benefice cunoscute în prezent. Istoria indică faptul că, în mod tradiţional, ingredientele erau utilizate la fel precum astăzi, în principal ca adjuvant în problemele digestive, pentru calmarea indigestiei, a stărilor de greaţă şi a spasmelor. Acestea au de asemenea efecte benefice asupra problemelor respiratorii şi chiar asupra migrenelor.

  45.00 lei
 • Ceai revigorant cu Camellia sinensis şi ginseng 30 plicuri

  din 5

  Infuzia revigorantă cu ceai verde şi ginseng de la este o excelentă combinaţie a două dintre cele mai apreciate plante de-a lungul a mii de ani, utilizate nu doar în infuzii, dar şi în amestecuri comestibile sau suplimente nutritive, cu rol în menţinerea unei bune stări de sănătate.

  58.00 lei
 • Digest Tiens – Digestie 90 cps

  din 5

  -Sprijină funcţia digestivă și ameliorează confortul intestinal
  – Echilibrează flora intestinală și stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice în colon

  115.00 lei
 • Extracte Vegetale pentru Slăbit (tablete) – Controlul greutatii 180 tablete

  din 5

  Datorită efectelor sale uşor laxative, diuretice, depurative şi carminative, Banting – extracte vegetale pentru slăbit, tablete, reduce pofta de mâncare, eliminând progresiv şi uşor produsele secundare rezultate în urma arderii zaharurilor şi grăsimilor, precum şi apa acumulată în ţesuturi.

  107.00 lei
 • Fizzy pentru mentinerea tineretii si mobilitatea articulatiilor – Tiens 14 tablete

  din 5

  Tablete efervescente cu înaltă eficacitate, ușor de administrat, pentru susținerea bunei funcționări a sistemului nervos și eliminarea oboselii.

  82.00 lei
 • Flexi mobilitatea articulatiilor – Tiens 60 tablete

  din 5

  Flexi oferă beneficii importante pentru sănătatea și flexibilitatea articulațiilor, precum și lubrifiere adecvată și confort articular.

  205.00 lei
 • Maca – Vitalitate 60 tablete

  din 5

  Maca (Lepidium meyenii) a fost utilizată, în mod tradiţional, ca afrodiziac atât la bărbaţi, cât şi la femei, precum şi pentru a spori energia, vitalitatea, vigoarea şi rezistenţa atleţilor. 

  185.00 lei
 • Omega 3 – Vitamine si minerale 50 capsule

  din 5

  Omega-3 este un supliment alimentar de înaltă calitate, a cărui formulă exclusivă şi bine echilibrată combină beneficiile nutritive ale uleiului de peşte, uleiului de cătină şi ale vitaminei E. 

  123.00 lei
 • Sirop cu Fructooligozaharide 6 plicuri

  din 5

  Fructooligozaharidele (FOS), sunt carbohidraţi ce se regăsesc în mod natural în concentraţii foarte scăzute în alimente precum sfecla roşie, anghinarea, cicoarea sau bananele şi au rolul de a asigura dezvoltarea bacteriilor “bune” în detrimentul celor „rele”, ambele tipuri regăsindu-se în colon. 

  28.00 lei
 • Supliment Antioxidant – Tiens 150 cps

  din 5

  Poluarea, maladia secolului XXI, este consecinţa negativă a dezvoltării neraţionale a societăţii contemporane. Termenul cuprinde acele concepte care contravin unei vieţi echilibrate şi armonioase: alimentaţie dezechilibrată şi săracă în nutrienţi esenţiali, aer viciat, apă şi sol contaminate, nivel crescut al radiaţiilor emise de ultimele aplicaţii tehnologice. 

  173.00 leiComanda online produse din categoria Tiens de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Tiens dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Tiens sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Tiens la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Tiens se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Tiens dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Tiens de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Tiens de la TratamenteNaturiste!