• Immuno – Suport Imunitar

  din 5

  Sistemul nostru imunitar se luptă cu agenţii patogeni care cauzează infecţiile. În scopul obţinerii unei protecţii sporite putem utiliza numeroase principii active, în lipsa cărora sistemul imunitar ar fi mai puţin eficient. Un sistem imunitar puternic şi sănătos este capabil de a ne apăra mai uşor faţă de infecţii şi boli.

  Vitamina C: această vitamină are o capacitate dovedită de a spori activitatea sistemului imunitar, atât în caz de boli cât şi în condiţii crescute de stres. Ascorbatul de calciu conţine 114 mg calciu alături de 1000 mg acid ascorbic. Cercetările demonstrează că sub această formă calciul se absoarbe foarte uşor. Ascorbatul de calciu reprezintă forma tamponată a vitaminei C, care este mai puţin acidă şi mai bine tolerată de către persoanele sensibile la preparatele pe bază de acid ascorbic.

  Natural sau sintetic? Acidul ascorbic natural este din punct de vedere chimic identic cu cel obţinut pe cale sintetică. Numeroase studii indică faptul că între cele două forme ale vitaminei C nu există diferenţe clinice semnificative în ceea ce priveşte biodisponibilitatea şi activitatea.

  80.00 lei
 • Maxima – Vita Crystal 100 cps

  din 5

  Tonifica sistemul nervos prin indepartarea depozitelor produse in unele segmente ale cailor nervoase. Stimuleaza functiile cerebrale, are efect energizant.

  60.00 lei
 • Memorio – Cresterea capacitatii intelectuale 100 cps

  din 5

  Fii deştept! Pentru o concentrare eficientă! Oamenii folosesc în general doar o fracţiune din capacitatea cognitivă reală. Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut în lecitină şi plante medicinale.

   

  101.00 lei
 • Ostemo – Mobilitatea articulatiilor 100 cps

  din 5

  Reprezintă scăderea masei osoase şi a conţinutului în oxid de calciu, fenomen care este însoţit de friabilitate osoasă ridicată şi creşterea riscului de fracturi spontane şi patologice. Însăsi denumirea bolii sugerează prezenţa oaselor poroase şi cavernoase. 

  63.00 lei
 • Prostao – Potenta/Prostata 100 cps

  din 5

   

  Pentru eliminarea problemelor bărbăteşti.
  Un adevărat scut la îndemâna bărbaţilor, pentru o fluiditate mai bună.

   

  76.00 lei
 • Visio – Vita Crystal 100 cps

  din 5

  Principalele domenii de acţiune:
  – Îmbunătăţirea vederii
  – Prevenirea şi tratarea afecţiunilor oculare la vârstnici
  – Protecţia ochiului împotriva factorilor nocivi
  – Prevenirea glaucomului şi cataractei
  – Păstrarea sănătăţii ochiului

  80.00 leiComanda online produse din categoria Vita Crystal de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Vita Crystal dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Vita Crystal sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Vita Crystal la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Vita Crystal se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Vita Crystal dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Vita Crystal de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Vita Crystal de la TratamenteNaturiste!