• Joy – depresie 5 ml

  din 5

  Amestecul de uleiuri esențiale Joy este unul luxuriant și exotic, cu nuanțe aromatice care creează bună dispoziție și energie magnetică. Folosit ca parfum sau deodorant, emană o aromă cuceritoare și irezistibilă. La pulverizare, amestecul de uleiuri esențiale Joy are efecte tonice și revigorante, ajutând chiar și la depășirea depresiei.

  123.00 lei
 • Peace & Calming Blend – insomnie 5 ml

  din 5

  Amestecul de uleiuri Peace & Calming are un parfum delicat de citrice. Pulverizat, contribuie la relaxare și induce un sentiment de pace și bine general. Aplicat pe picioare, ajută la un somn odihnitor. Reduce depresia, stresul, anxietatea și insomnia.

  103.00 lei
 • Purification Blend – dezinfectant 5 ml

  din 5

  Amestecul de uleiuri esențiale Purification purifică și dezinfectează aerul, neutralizând mirosurile neplăcute. Curăță și dezinfectează tăieturile, rănile și înțepăturile de păianjeni, albine și viespi.

  58.00 lei
 • Stress Away Blend – calmant 5 ml

  din 5

  Amestec de uleiuri esențiale cu aromă delicată, Stress Away Blend induce o stare de liniște și pace atât copiilor, cât și adulților. Este foarte eficient în reducerea stresului zilnic și a tensiunii nervoase.

  87.00 lei
 • Ulei esential Menta – Sistemul digestiv 5 ml

  din 5

  Menta are o aromă puternică, proaspătă și răcoritoare, fiind una dintre cele mai vechi și apreciate plante medicinale. Uleiul esențial de mentă are efecte benefice asupra ficatului și asupra sistemului respirator. Alte cercetări susțin abilitatea acestuia de a îmbunătăți concentrarea, precum și legătura cu centrul de sațietate al creierului.

  59.00 lei
 • Ulei esential de lamaie – Anticancerigen, Antiseptic, Imunostimulator 5 ml

  din 5

  Uleiul esențial de lămâie are o aromă intensă și purificatoare, care înviorează și elevează starea de spirit. Este alcătuit în proporție de 68% din d-limonene, o substanță cu puternice efecte antioxidante. Adăugat în apă, uleiul esențial de lămâie are efecte energizante și acționează pozitiv asupra pielii.

  31.00 lei
 • Ulei esențial Lavanda – Antidepresiv, Analgezic, Antiseptic, Cicatrizant 5 ml

  din 5

  Antidepresiv, Analgezic, Antiseptic, Cicatrizant

  Lavandă are o aromă proaspătă, dulce, florală, cu efecte de alinare și înviorare. Este deosebit de potrivită pentru calmare, precum și pentru echilibrarea energetică. Uleiul esențial de lavandă este indicat de asemenea pentru păstrarea sănătății pielii și a corpului. Poate fi folosit și pentru curățarea rănilor și a iritațiilor pielii.

  64.00 lei
 • Ulei esential Pan Away – circulația sanguină 5 ml

  din 5

  Amestecul de uleiuri esențiale PanAway îmbunătățește circulația sanguină, întărește musculatura și accelerează procesul de vindecare. Reduce discomfortul și umflăturile provocate de artrită, întinderi, spasme și crampe musculare, umflături și vânătăi

  238.00 leiComanda online produse din categoria YOUNG LIVING de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse YOUNG LIVING dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid YOUNG LIVING sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria YOUNG LIVING la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria YOUNG LIVING se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. YOUNG LIVING dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales YOUNG LIVING de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege YOUNG LIVING de la TratamenteNaturiste!