• Absorbante 4 picaturi

  din 5

  ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet roz; putere de absorbţie 4 picături (flux abundent); dim. 290 mm; 8 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 4 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic

  14.00 lei
 • Absorbante 5 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE NOAPTE 5 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet mov; putere de absorbţie 5 picături (flux foarte abundent); dim. 330 mm; 6 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic.

  14.00 lei
 • Absorbante de zi 2 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet galben; putere de absorbţie 2 picături (flux mediu); dim. 180 mm; 16 buc/pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie de 2 picături (flux mediu) îţi oferă protecţie şi confort în ultimele zile ale menstruaţiei, când fluxul este sensibil mai mic

  13.00 lei
 • Absorbante de zi 3 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet verde; putere de absorbţie 3 picături (flux normal); dim. 240 mm; 10 buc/pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 3 picături (flux normal) îţi oferă protecţie şi confort în primele zile ale menstruaţiei, când fluxul este mai puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura.

  13.00 lei
 • Absorbante incontenenta urinara

  din 5

  ABSORBANTE INCONTINENŢĂ URINARĂ – pachet auriu; putere de abs. 4 picături; 15 buc./pachet.

  Incontinenţa urinară este foarte frecventă la femeile de vârsta pensionării, în ultimele luni de sarcină (din cauza presiunii exercitate asupra vezicii urinare), dar este prezentă şi în lunile care urmează naşterii (din cauza slăbirii musculaturii).

  15.00 lei
 • Absorbante menopauza 2 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE MENOPAUZĂ – pentru perioadele de premenopauză, menopauză şi postmenopauză; pachet argintiu; putere de abs. 2 picături (flux mediu); 20 buc./pachet.
  Perioada de premenopauză şi menopauză implică modificări majore ale corpului femeii, în special la nivelul aparatului reproducător, ceea ce necesită o protecţie şi o prevenţie suplimentare.

  15.00 lei
 • Aloe Vera cremă pentru mâini 100 ml

  din 5

  Hidratează, hrăneşte, cultivă şi protejează. Este suficientă aplicarea unei cantităţi mici şi o masare uşoară. 

  56.00 lei
 • Antiperspirant unisex roll-on cu glicerina si triclosan ziaja 60 ml

  din 5

  Reduce transpiratia excesiva. Nu pateaza hainele, nu contine alcool.
  Testat dermatologic !

  17.00 lei
 • Apă Micelară – 200 ml

  din 5

  Apa micelară curăță delicat dar în profunzime pielea, îndepărtează foarte bine impuritățile și reziduurile de machiaj. Se folosește pentru curățirea feței, a gâtului și a decolteului, pentru toate cutele pielii, fără a perturba echilibrul natural și umiditatea acesteia.

  81.00 lei 61.00 lei
 • Balsam cu ceramide – par deteriorat ziaja 200 ml

  din 5

  Actiune: Întărește structura firului de păr datorită ingredientelor activeși ajută la regenerarea lui. Părul devine mai rezistent la factoriide mediu. Are pH scăzut.

  13.00 lei
 • Balsam cu germeni de grau – par normal / uscat ziaja 200 ml

  din 5

  Asigura protectie de lunga durata, regenereaza si fortifica firul de par si previne despricarea varfurilor datorita formulei pe baza de ulei de germeni de grau si aloe

  13.00 lei
 • Balsam cu proteine din matase – par uscat, aspru si rebel ziaja 200 ml

  din 5

  Actiune: Formulă fără clătire, regenerează părul de la rădăcină până la vârf.

  13.00 leiComanda online produse din categoria Ingrijire personala de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Ingrijire personala dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Ingrijire personala sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Ingrijire personala la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Ingrijire personala se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Ingrijire personala dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Ingrijire personala de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Ingrijire personala de la TratamenteNaturiste!