• Absorbante 4 picaturi

  din 5

  ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet roz; putere de absorbţie 4 picături (flux abundent); dim. 290 mm; 8 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 4 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic

  14.00 lei
 • Absorbante 5 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE NOAPTE 5 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet mov; putere de absorbţie 5 picături (flux foarte abundent); dim. 330 mm; 6 buc./pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic.

  14.00 lei
 • Absorbante de zi 2 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet galben; putere de absorbţie 2 picături (flux mediu); dim. 180 mm; 16 buc/pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie de 2 picături (flux mediu) îţi oferă protecţie şi confort în ultimele zile ale menstruaţiei, când fluxul este sensibil mai mic

  13.00 lei
 • Absorbante de zi 3 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet verde; putere de absorbţie 3 picături (flux normal); dim. 240 mm; 10 buc/pachet.
  Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 3 picături (flux normal) îţi oferă protecţie şi confort în primele zile ale menstruaţiei, când fluxul este mai puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura.

  13.00 lei
 • Absorbante incontenenta urinara

  din 5

  ABSORBANTE INCONTINENŢĂ URINARĂ – pachet auriu; putere de abs. 4 picături; 15 buc./pachet.

  Incontinenţa urinară este foarte frecventă la femeile de vârsta pensionării, în ultimele luni de sarcină (din cauza presiunii exercitate asupra vezicii urinare), dar este prezentă şi în lunile care urmează naşterii (din cauza slăbirii musculaturii).

  15.00 lei
 • Absorbante menopauza 2 picaturi

  din 5

  ABSORBANTE MENOPAUZĂ – pentru perioadele de premenopauză, menopauză şi postmenopauză; pachet argintiu; putere de abs. 2 picături (flux mediu); 20 buc./pachet.
  Perioada de premenopauză şi menopauză implică modificări majore ale corpului femeii, în special la nivelul aparatului reproducător, ceea ce necesită o protecţie şi o prevenţie suplimentare.

  15.00 lei
 • Gel antibacterian pentru igiena intima, cu plante BIO 500 ml

  din 5

  Gelul antibacterian pentru igiena intima are la baza o formula bogata in plante Bio , curata delicat, hidrateaza, ingrijeste si protejeaza pielea sensibila a zonelor intime.

  30.00 lei
 • Gel ecologic pentru igiena intima cu tea tree si eucalipt 300ml

  din 5

  Delicat cu zonele intime, complet biodegradabil, cu PH-ul fiziologic al zonelor intime. Ingredientele sunt din surse vegetale din agricultura ecologica.

  30.00 lei
 • Gel pentru igiena intima cu ulei de menta bio 300ml

  din 5

  Un gel delicat, special conceput pentru pielea delicata a zonelor intime, cu efect antibacterian.

  Mod de folosire: aplicati o cantitate mica in podul palmei si spalati zonele dorite.

  35.00 lei
 • Lotiune pentru igiena intima pe baza de acid lactobionic

  din 5

  Lotiune pentru igiena intima pe baza de acid lactobionic (lactoza din lapte).

  Acidul acidul lactobionic continut calmeaza iritatiile minore si roseata pielii. Restabileste si mentine echilibrul ph-ului.

  21.00 lei
 • Lotiune protectoare pentru igiena intima pe baza de acid lactic

  din 5

  Lotiune protectoare pentru igiena intima pe baza de acid lactic.

  Are proprietati antibacteriene. Protejeaza pielea, restabileste si mentine echilibrul PH-ului. Ofera o senzatie de prospetime de lunga durata.

  21.00 lei
 • OVARY NUTRITION 90 cps

  din 5

  Acest produs este recomandat pentru sănătatea şi frumuseţea organismului feminin, are un efect tonifiant şi tonic general orientat către menţinerea şi îmbunătăţirea funcţiilor sistemului de reproducere feminin.

  192.00 leiComanda online produse din categoria Igiena intima de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Igiena intima dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Igiena intima sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Igiena intima la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Igiena intima se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Igiena intima dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Igiena intima de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Igiena intima de la TratamenteNaturiste!