• Ceai antistres 30 pliculete

  din 5

  Frunzele de lămâiţă oferă infuziei o aromă minunată, uleiul esenţial din frunzele şi fructele de portocal amar este recomandat pentru aromoterapie în cazul afecţiunilor nervoase, iar flavonoidele din frunzele de roiniţă ajută la stimularea apetitului şi conferă acţiune antiseptică şi spasmolitică.

  57.00 lei
 • Ceai Gano Tea SOD 20 pliculete

  din 5

  4

  Daca doresti sa te inscrii ca distribuitor autorizat (vezi sectiunea „Oportunitati”) iti oferim posibilitatea de a deveni clientul nostru privilegiat achizitionand produsele din gama Gano Excel cu 20 %

  Pentru mai multe informatii suna la 0766.671.103 / 021.315.39.79

  44.00 lei
 • Ceai pentru reglarea digestiei 30 plicuri

  din 5

  Infuzia pentru reglarea digestiei este combinaţia perfectă a trei plante aromatice cu efecte dintre cele mai benefice cunoscute în prezent. Istoria indică faptul că, în mod tradiţional, ingredientele erau utilizate la fel precum astăzi, în principal ca adjuvant în problemele digestive, pentru calmarea indigestiei, a stărilor de greaţă şi a spasmelor. Acestea au de asemenea efecte benefice asupra problemelor respiratorii şi chiar asupra migrenelor.

  45.00 lei
 • Ceai revigorant cu Camellia sinensis şi ginseng 30 plicuri

  din 5

  Infuzia revigorantă cu ceai verde şi ginseng de la este o excelentă combinaţie a două dintre cele mai apreciate plante de-a lungul a mii de ani, utilizate nu doar în infuzii, dar şi în amestecuri comestibile sau suplimente nutritive, cu rol în menţinerea unei bune stări de sănătate.

  58.00 lei
 • Ceai verde chinezesc Meal Balance 30 gr

  din 5

  Ceaiul verde contribuie la tonifierea organismului, la mentinerea capacitatii de autoaparare, la neutralizarea radicalilor liberi, la eliminarea substantelor nocive si a produsilor de metabolism. Ceaiul verde poate inlocui cu succes cafeaua, fiind si un excelent energizant natural.

  15.00 lei
 • Clopotel Cavalerul Imunitatii – Ceai din plante si fructe pentru copii Meal Balance 30 gr

  din 5

  Ceai BIO pentru sustinerea imunitatii, destinat copiilor are o aroma echilibrata de plante. Are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar si stimuleaza digestia.

  14.00 leiComanda online produse din categoria Ceaiuri de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Ceaiuri dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Ceaiuri sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Ceaiuri la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Ceaiuri se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Ceaiuri dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Ceaiuri de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Ceaiuri de la TratamenteNaturiste!