• Aparat Anespa – ionizator apa

  din 5

  Primul echipament care utilizeaza sistemul de filtru dublu. Sistemul Anespa, ionizator apa, produce o apa ionizata usor alcalina (pH 6.8-7.5) cu efect de apa termala. Se foloseste pentru dus sau baie la cada.

  9,900.00 lei
 • Aparat Leveluk JRII – ionizator apa

  din 5

  Sistemul de autocuratare Enagic este superior ca performanta, chiar si pentru cele mai dure ape. Ionizatorul Leveluk JRII care produce apa Kangen are posibilitatea absolut necesara de a curata si decalcifia electrozii printr-un sistem brevetat, intrucat calciul dar si alte minerale se depun pe electrozi si impiedica producerea de apa ionizata.

  9,072.00 lei
 • Aparat Leveluk K8 – ionizator apa

  din 5

  La asiatici cifra 8 semnifica bogatia, norocul, prosperitatea. Nu intamplator data 08.08.2008 orele 08:08 a fost aleasa pentru debutul Jocurilor Olimpice de vara din 2008.
  Intr-adevar, Leveluk K8 este un ionizator norocos: 8 electrozi, 8 limbi internationale, 8 adaptoare pentru priza, 8 adaptoare pentru robinet, 8 sisteme de alarma.

  Tehnologie cu stil, design inovator, nivele de functionalitate si performante imbunatatite

  19,720.00 lei
 • Aparat Leveluk Sd 501 Platinum

  din 5

  Este important de retinut ca nici un litru de apa care intra in filtrul ionizatorului LeveLuk Platinum nu se iroseste. Ionizatorul este dotat cu doua furtune de iesire a apei. Ph-ul se măsoară pe o scară de la 1-14. In momentul prelevarii apei, pe furtunul flexibil metalic superior va curge tipul de apa selectat de Dvs., in timp ce, concomitent, pe celalalt furtun, inferior, va curge diferenta pana la 14. Astfel, daca pe furtunul flexibil metalic superior va curge apa alcalina Kangen cu un pH de 8,5, pe furtunul de jos (care poartă eticheta„acidic water”) va curge apa Kangen cu un pH de 5,5 (ca rezultat al diferentei 14-8,5=5,5), daca pe furtunul flexibil superior va curge apa Kangen cu pH de 9,0, pe furtunul gri, inferior va curge apa Kangen cu pH de 5.

  16,150.00 lei
 • Exfoliant facial Irisana

  din 5

  4

  Daca doresti sa te inscrii ca distribuitor autorizat (vezi sectiunea „Oportunitati”) iti oferim posibilitatea de a deveni clientul nostru privilegiat achizitionand produsele din gama edera cu 20 %

  Pentru mai multe informatii suna la 0766.671.103 / 021.315.39.79

  25.00 lei
 • Filtru de apa RO-102

  din 5

  În concordanţă cu tehnologia modernă RO (osmoză inversă) instalaţia pentru purificarea apei RO-102 va servi familia timp de o viaţă. RO-102 nu numai, că îndepărtează materialele, substanţele nocive precum plumbul, cuprul, bariul, cromul, mercurul, sodiul, cadmiul fluorurile, nitriţii, nitratul şi seleniul, care pot exista şi în apa pe care îl beţi şi Dvs., ci pe lângă toate acestea asigură o apă sănătoasă, cu gust clar pentru familia Dvs.

  1,348.00 lei
 • Filtru portabil, izvor de apa sanatoasa Super Water

  din 5

  Filtrul poate fi insurubat pe toate robinetele de apa comerciale disponibile; este inclus un adaptor pentru filetare interna. Are si optiune de debit normal, fara filtrare, fara sa necesite demontare.

  789.00 lei
 • Instalatie de producere apa hidrogenizata Lourdes

  din 5

  Apa bogată în hidrogen, produsă de aparatul „Lourdes”, oferă surplusul de energie ce contribuie la funcţionarea optimă a organismului. Este, de asemenea, un puternic antioxidant, antidotul radicalilor liberi, utilizat atât în prevenirea, cât şi în tratarea bolilor.

  4,030.00 lei
 • Leveluk Sd 501 – ionizator apa

  din 5

  Este important de retinut ca nici un litru de apa care intra in filtrul ionizatorului LeveLuk SD 501 nu se iroseste. Ionizatorul este dotat cu doua furtune de iesire a apei. Ph-ul se masoara pe o scara de la 1-14. Pentru proprietarii de restaurante, pensiuni, ionizatorul japonez Leveluk SD501 poate face marea diferenta! 7 tipuri de apa pot gati o mancare mai gustoasa, mai aspectuoasa, mai sanatoasa,  pot curata legumele si fructele de pesticide si pot schimba gustul si aspectul mancarii.

  15,012.00 lei
 • Leveluk-R – ionizator apa

  din 5

  Miniatural, compact, practic, mereu la îndemână, acasă sau în călătorii, ionizatorul Leveluk-R este cel mai ergonomic și ușor de întreținut aparat din gama Leveluk. Japonezii au demonstrat că tehnologia de vârf nu depinde de dimensiuni.

  7,920.00 lei
 • RO 919 CWR

  din 5

  O complementare foarte bună la sursa de apă curată cu osmoza inversă, instalaţia de distribuţie a apei s-a realizat în formă de masă, fără filtrare. Răceşte, încălzește şi asigură apă normală

  2,600.00 lei
 • RO 929

  din 5

  Prin atingerea unui singur buton se poate prepara apă curată! Sursă ideală de apă potabilă în şcoli, grădinițe şi comunităţi!

  4,010.00 leiComanda online produse din categoria Sisteme si filtre de apa de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Sisteme si filtre de apa dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Sisteme si filtre de apa sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Sisteme si filtre de apa la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Sisteme si filtre de apa se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Sisteme si filtre de apa dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Sisteme si filtre de apa de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Sisteme si filtre de apa de la TratamenteNaturiste!