• Aparat Anespa – ionizator apa

  din 5

  Primul echipament care utilizeaza sistemul de filtru dublu. Sistemul Anespa, ionizator apa, produce o apa ionizata usor alcalina (pH 6.8-7.5) cu efect de apa termala. Se foloseste pentru dus sau baie la cada.

  9,900.00 lei
 • Leveluk-R – ionizator apa

  din 5

  Miniatural, compact, practic, mereu la îndemână, acasă sau în călătorii, ionizatorul Leveluk-R este cel mai ergonomic și ușor de întreținut aparat din gama Leveluk. Japonezii au demonstrat că tehnologia de vârf nu depinde de dimensiuni.

  7,920.00 leiComanda online produse din categoria Filtre pentru restructurarea apei de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Filtre pentru restructurarea apei dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Filtre pentru restructurarea apei sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Filtre pentru restructurarea apei la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Filtre pentru restructurarea apei se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Filtre pentru restructurarea apei dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Filtre pentru restructurarea apei de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Filtre pentru restructurarea apei de la TratamenteNaturiste!