Depresie. Despre boala secolului XXI si cateva recomandari de tratament

Ce trebuie sa stim despre depresie? 

depresie-anxietate-sNfS (1)

    Depresia afecteaza multe persoane si este una dintre cele mai                obisnuite probleme medicale in lumea de azi. Depresia este o boala a intregului organism, afectand corpul, sistemul nervos, dispozitia, gandirea si comportamentul, felul in care mancati si dormiti, respectul de sine si   felul in care reactionati la stimuli sau in care ganditi despre oamenii din jur. Simptomele pot dura saptamani, luni sau ani. Exista multe tipuri de depresie psihica cu simptome variate ca gravitate si persistenta. 
     Persoanele cu depresie psihica sunt retrase si se ascund de societate. Isi pierd interesul pentru lucrurile din jurul lor si devin incapabile sa traiasca placerea. Printre simptomele depresiei psihice se afla oboseala cronica, tulburarile de somn (fie insomnie, fie somn excesiv), variatii ale apetitului, durerile de cap, durerile de spate, disfunctiile digestive, agitatia, iritabilitatea, accesele si furia, pierderea interesului sau a placerii de a face lucrurile care va pasioneaza si sentimentul nefericirii si al inadecvarii.
     Multi se gandesc la moarte si sunt atrasi de ideea suicidului. Lucrurile par negre si timpul pare sa se scurga incet. O persoana deprimata poate fi in permanenta iritabila si furioasa, trista sau derutata, poate avea emotii atenuate sau acestea pot lipsi cu desavarsire. 
     Conform unui studiu al cercetatorilor olandezi, batranii cu arterele ingrosate (ateroscreloza) sunt mai predispusi sa faca depresie psihica. Boala poate fi determinată de un dezechilibru chimic în creier, de aceea este necesar sa luam ceva pentru depresie, care sa poata rezolva această problema.

Iata ce recomandam pentru depresie

Learn-to-say-no2

Click pe acest link pentru a afla toate informatiile despre recomandarea noastra si a unor neurologi de talie internationalarecomandat de

Scurta descriere pe care o gasiti daca accesati link-ul de pe randurile de mai sus sau mai jos (unde scrie „Click pe acest link pentru a afla toate informatiile despre recomandarea noastra si a unor neurologi de talie internationala” ): „Produsul este recomandat varstnicilor, este indragit de studenti, manageri si persoanele active din punct de vedere intelectual. De asemenea este recomandat celor ce sufera de diferite boli mintale (alzheimer, depresie, schizofrenie, delir, psihoza, nevroza, anxietate, tulburari bipolare si in stari de neliniste si asa mai departe).”

Click pe acest link pentru a afla toate informatiile despre recomandarea noastra si a unor neurologi de talie internationala

 

 

Urmariti-ne pe: 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>