ECHILIBRARE SISTEM IMUNITAR – Descoperiri de excepție care au la bază cercetări ale savantului român dr. Henri Coandă

ECHILIBRARE SISTEM IMUNITAR

Descoperiri de excepție care au la bază cercetări ale savantului român dr. Henri Coandă

Savantul român dr. Henri Coandă (1886-1972), laureat al premiului Nobel, este cunoscut în toată lumea pentru cercetările sale referitoare la motorul cu reacție și la efectul Coandă în dinamica fluidelor. Alături de toate aceste cercetări, marele savant a studiat timp de 60 de ani structura și calitatea apei potabile, încercând să descopere secretul “ tinereții fără bătrânețe “.

Călătorind în toată lumea, el a descoperit și testat calitățile apei din locuri izolate (printre care ținutul Hunza), unde oamenii trăiesc fără boli sau carii dentare peste 100 de ani. El a vizitat  cinci regiuni diferite de pe globul pământesc, renumite pentru longevitatea locuitorilor lor și pentru sănătatea lor excelentă (fără cancer și boli cronice, fără carii dentare și putând avea copii chiar și la vârste înaintate). Astfel, el a vizitat Țara Hunzilor din nordul Pakistanului, Vilkambamba din Ecuador, o vale muntoasă din Georgia, una în Mongolia și alta în Peru. Locuitorii din aceste ținuturi au o alimentație diferită, dar cu toții beau aceeași apă de ghețar. Apa din Țara Hunzilor provine dintr-un ghețar albastru vechi de mi de ani. Dr. Coandă era convins că apa are  un rol esențial în sănătatea omului, contribuind la întârzierea procesului de îmbătrânire. Pentru câ vârsta nu i-a permis să finalizeze acest studiu bazat pe calitățile apei, dr. Coandă a înmânat toate rezultatele studiilor sale cercetătorului american Patric Flanagan, pentru ca acesta să continuie studiul și să descopere secretul apei din ținutul Hunza.

Căutând să afle de ce apa Hunza nu-și modifică proprietățile de-a lungul timpului, el a descoperit că această apă conține un mineral foarte mic, prezent sub forma unor biluțe, având diamentru de 5 nanometri, de 2000 de ori mai mici decât o globulă roșie, care au un potențial electric foarte ridicat.

Aceste mici particule minerale din apa Hunza au o încărcătură negativă, ceea ce determină structuri cristaline.

După treizeci de ani de cercetări intense, dr. Patric Flanagan a reușit să sintetizeze acel mineral prezent în apa Hunza și produsul realizat a fost numit Cristal Energy. Astfel a fost descoperit secretul apei Hunza. Patric Flanagan a creat așa-numita tehnologie de obținere a acestor mici particule, numite microclusteri (tehnologia microclusterilor).

Microclusterii Flanagan sunt cei mai puternici antioxidanți dintre cei cunoscuți până în prezent. Ei neutralizează radicalii liberi, ameliorează caracteristicile medilului biologic care înconjoară celulele: pH-ul, tensiunea superficială și conductibilitatea specifică.

Patric Flanagan a fost propus de Academia suedeză pentru a primi premiul Nobel pentru descoperirile sale în biochimie și nutriție.

Descoperirea faptului că apa Hunza este încărcată cu electroni a condus la crearea unui nou produs numit microhidrină.

Pudra de microclusteri amestecată cu nutrienți determină o creștere semnificativă a absorbției lor.

În general, absorbția într-un sistem digestiv normal reprezintă o treime din cantitatea de hrană ingerată. Astfel, dacă se îngite 1g vitamină C, numai 300 mg vor fi absorbite de organism, restul de 700 mg sunt eliminate de organism prin tractul digestiv. Amestecând pudra cu microclusteri cu vitamina C, absorbția este de 100%.

Dintre produsele descoperite, voi pune în evidență:

Crystal Energy (Hydra Cel), soluție care adăugată în apa distilată reproduce toate calitățile apei din ținutul Hunza, care poate întări sănătatea și poate prelungi viața peste 100 de ani.

 • Microhydrinun, anioxidant de mii de ori mai puternic decât vitamina C,

E sau betacaroten. Aceasta este denumirea inițială, dar ulterior poate fi găsit și

sub denumirea de Active-H sau Megahydrin.

      Munca de cercetare a continuat, și în 1996 o grupă de savanți de la RICE

UNIVERSITY (Robert F. Curl Jr., Sir Harold W. Kroto, Richard E. Smallei) a

primit premiul Nobel pentru descoperirea nanotehnologiilor. Pe baza acesteei

descoperiri a fost creat produsul Microhydrin plus.

      Nanoclusterii sunt firișoare infime de siliciu cu încărcătură negativă, care contribuie la creșterea absorbției și asimilării substanțelor nutritive în organism. Alături de îmbunătățirea asimilării elementelor nutritive, ei posedă puternice însușiri antioxidante și stimulează sistemul imunitar al organismului.

      Prezența nanoclusterilor în orice produs asigură o asimilare de 100% și o

acțiune optimă.

      Astfel, produsele au fost perfecționate în timp, folosind nanotehnologia.

      Voi evidenția în continuare câteva proprietăți caracterisice pentru Crystal

Energy (numită și Hydra Cel) și Microhydrin.

 HydraCel (Crystal Energy) – Imbunatateste calitatile apei Click aici!

Este un concentrat mineral cu nanoclusteri care îmbunătățește caracteristicile mediului de viață al celulei.

Concentratul, adăugat în apă, reduce tensiunea superficială a apei pe care o bem, determinând-o să aibă aceleași caracteristici cu ale lichidelor celulare proprii organismului.

Nanoclusterii din produs îmbunătățesc capacitatea organismului de a asimila substanțele nutritive.

Este un putrnic antioxidant, care neutralizează efectele destructive ale radicalilor liberi ce se formează în organism în timpul desfășurării metabolismului.

Alte proprietăți ale produsului:

 • Echilibrează și optimizează stare generală a organismului.
 • Crește resursele energetice ale organismului.
 • Crește vitalitatea.
 • Îmbunătățește activitatea intelectuală.
 • Încetinește procesul de îmbătrânire.
 • Are acțiune antivirală și antibacteriană.
 • Crește absorția substanțelor nutritive în organism.
 • Înlătură dereglările care apar datorită acțiunii distructive a radicalilor liberi.

Mod de administrare

Se pun câte 8 picături la un pahar cu apă sau o linguriță la 3,80 litri cu apă curată.

Microhydrina – Cel mai puternic antioxidant Click aici!

  Este cel mai puternic antioxidant dintre cei mai cunoscuți la ora actuală

care neutralizează și anihilează radicalii liberi ce apar în organism.

      Alimentele cu nivel crescut de aciditate, stresul și poluarea mediului detremină o creștere a numărului de radicali liberi în organism, radicali care pot ușor dezechilibra starea de sănătate. Apare, deci, necesitatea creării unor antioxidanți puternici, capabili să anihileze efectele acțiunii radicalilor liberi.

      Dr. Patric Flanagan a ajuns la concluzia că cel mai mic, dar și cel mai răspândit element din univers, hidrogenul, poate servi drept cea mai concentrată sursă de energie antioxidantă și a creat astfel microhydrina.

      Fiecare capsulă de microhydrină conține mii de nanoclusteri îmbogățiți cu hidrogenul bioxidului de siliciu, adică compuși ai bioxidului de siliciu și ai atomilor de hidrogen, modificați astfel încât pe învelișul lor exteriori se găsește un electron suplimentar cu o legătură slabă. Acest electron este cedat ușor pentru neutralizarea radicalilor liberi.

      Microhydrina crește caracterul bazic al lichidului intracelular,

reprezentând astfel o serioasă barieră în calea degradării țesuturilor și a accelerării procesului de îmbătrânire. Ea oferă un număr uriaș de electroni,

dând calități antioxidante dietei folosite, și reduce presiunea superficială a lichidelor până la valori aproape egale cu presiunea superficială a sângelui uman. Acest fapt ajută la transportul elementelor nutritive în celule și la eliminarea toxinelor din organism. În plus, este o sursă bogată de ioni negativi de hidrogen, oferind organismului electronii care îi sunt necesari pentru schimbul de informații la nivel celular.

Microhydrina structurează apa și lichidele din organism. Ea scade

presiunea extracelulară a apei, contribuind la hidratarea mai eficientă a celulelor și țesuturilor, lucru foarte important pentru prevenirea proceselor de îmbătrânire a organismului.

        Microhydrina este un stimulator universal pentru producerea de energie în organism. Ea contribuie la refacerea și vindecarea celulelor vătămate, la normalizarea proceselor metabolice, la lupta cu bolile cronice și la distrugerea germenilor patogeni.

      Se poate, deci, spune că microhydrina stimulează procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care și a celor cronice.

      În concluzie, acest puternic anioxidant favorizează:

 • asimilarea eficientă a substanțelor nutritive;
 • o bună eliminare a toxinelor;
 • amplificarea resurselor energetice ale organis-mului;
 • îmbunătățirea stării generale;
 • creșterea vitalității;
 • îmbunătățirea activității intelectuale;
 • încentinirea procesului de îmbătrânire;
 • înlăturarea dereglărilor produse de acțiunea distructivă a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afecțiuni cronice. Fiecare capsulă conține 250 mg microhydrină.

      Se administrează 1-2 capsule pe zi, în timpul mesei.

Sursa: ECHILIBRARE NATURALĂ OPTIMALĂ de Angela Elena Beju                                          

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>