• Eye Care – Green World 100 cps

  din 5

  Produsul este utilizat pentru a preveni pierderea treptată a vederii, reduce oboseala ochilor, aprovizionează aparatul vizual cu substanţe nutritive necesare,luptă cu radicalii liberi şi au proprietăţi antioxidante.

  216.00 lei
 • Transfer Factor Vista 60 cps

  din 5

  4Life Transfer Factor Vista ofera sprijin directionat sanatatii ochilor, special creat pentru a beneficia de performate vizuale. Contine luteina, precum si ingrediente care sustin acuitatea vizuala si mentin sanatatea ochilor. Acesta ofera de asemenea Targeted Transfer Factor, Transfer Factor specific 4Life Tri-Factor Formula, pentru a sprijini sistemul imunitar.

  290.00 lei
 • VISITABS 60 tablete

  din 5

  Visitabs conţine substanţe naturale (luteina şi zeaxantina) obţinute din flori de gălbenele şi din afine care sunt de obicei asociate cu îngrijirea vederii omului.

  104.00 leiComanda online produse din categoria Afectiuni oftamologice de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Afectiuni oftamologice dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Afectiuni oftamologice sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Afectiuni oftamologice la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Afectiuni oftamologice se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Afectiuni oftamologice dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Afectiuni oftamologice de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Afectiuni oftamologice de la TratamenteNaturiste!