• AVIS 50 ml

  din 5

  Avis este un extract obţinut din germeni de ovăz. Extractul nu provoacă dependenţă, nu provoacă somnolenţă, nici nu diminuează atenţia. Germenii de ovăz se recomandă persoanelor care luptă cu stresul, iritaţia, starea proastă sau cu tensiunea la locul de muncă.

  66.00 lei
 • DYNAFORCE 60 tab

  din 5

  Dynaforce conţine extract din rădăcina de rodiola (Rodiola rosea). Forma de tablete este de preferat, de exemplu, pentru conducătorii auto, în comparaţie cu extractul lichid, permite o dozare uşoară.

  99.00 lei
 • DYNAFORSIS 50 ml

  din 5

  Dynaforsis conţine extract din rădăcina de rodiola (Rodiola rosea). Forma de tablete este de preferat, de exemplu, pentru conducătorii auto, în comparaţie cu extractul lichid, permite o dozare uşoară.

  107.00 lei
 • FORTESATABS 60 tab

  din 5

  Fortesatabs conţine curcumina şi aminoacidul DL – fenilalanina. Curcumina este extrasă din curcuma lungă (Curcuma longa), care este frecvent utilizată în bucătărie şi este cunoscută ca unul din componentele principale ale condimentului indian curry.

  135.00 lei
 • FOSFOSERCAPS 90 CAPSULE

  5.00 din 5

  Oferta: 2 Fosfosercaps = 624 Ron

  ( Oferta se aplica automat la achizitionarea a doua produse intr-o singura comanda).

  Sursă de fosfatidilserină, popular în rândul studenţilor şi seniorilor. Combinaţia fosfatidilserinei de soia cu acidul de fosfatidilserină.

  416.00 lei
 • GINKBICAPS 50 cps

  din 5

  Extract din frunze de Ginkgo biloba.
  Ginkgo acţionează asupra circulaţiei sângelui şi concentrării.

  71.00 leiComanda online produse din categoria Echilibru Psihic de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Echilibru Psihic dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Echilibru Psihic sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Echilibru Psihic la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Echilibru Psihic se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Echilibru Psihic dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Echilibru Psihic de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Echilibru Psihic de la TratamenteNaturiste!