• Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  din 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,680.00 lei
 • Brain Fuel Plus – Cresterea capacitatii intelectuale 90 cps

  4.50 din 5

  Cumpara direct de la producator cu reduceri de pana la 45% :  Detalii click aici!

  Acest produs se achizitioneaza pe baza de PRECOMANDA livrarea se va face 1-3 saptamani din momentul in care sa plasat comanda! 

  Pentru mai multe delatii contactati distribuitorul la nr : 0723.132.876 / 0766.671.103

  Creier sanatos –minte sclipitoare “Tinteste performanta”
  -Este produsul cel mai performant si complet din punct de vedere al nutrientilor conceput special pentru mentinerea functiei cerebrale sanatoase. Sunt combinate 13 dintre cele mai puternice ingrediente care pot sustine functionarea la cele mai inalte performante a sistemului nervos central. 

  250.00 lei
 • Ginkgo 80 cps

  din 5

  Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.

  225.00 lei 169.00 lei
 • Panactive Guarana Blatt 80 cps

  din 5

  Energizează, creşte vitalitatea şi capacitatea de rezistenţă.

  Guarana (Paullinia Cupana), stimulează procesele de gândire, memoria şi vigilenţa şi este un bun antioxidant; se recomandă pentru reducerea stresului oxidativ (mai ales la sportivi).

  225.00 lei 169.00 lei
 • Ulei esential de lamaie – Anticancerigen, Antiseptic, Imunostimulator 5 ml

  din 5

  Uleiul esențial de lămâie are o aromă intensă și purificatoare, care înviorează și elevează starea de spirit. Este alcătuit în proporție de 68% din d-limonene, o substanță cu puternice efecte antioxidante. Adăugat în apă, uleiul esențial de lămâie are efecte energizante și acționează pozitiv asupra pielii.

  31.00 leiComanda online produse din categoria Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Memorie / Concentrare dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Memorie / Concentrare sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Memorie / Concentrare la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Memorie / Concentrare se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Memorie / Concentrare dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Memorie / Concentrare de la TratamenteNaturiste!