• Megamin Activ 180 cps

  din 5

  Este un produs de origine minerală în totalitate. Conţine zeolit, un mineral natural de origine vulcanică, şi dolomit.
  Caracterizat fizico-chimic, zeolitul este un aluminosilicat hidratat format din baze şi substanţe alcalino-pământoase cu o structură deschisă tridimensională de tip reţea.

  220.00 lei
 • Panactive Weihrauch – Extract de tamaie 80 cps

  din 5

  Răşina de Boswellia are puternic efect antiinflamator şi este recomandată în: poliartrita reumatoidă, reumatism cronic degenerativ, artroză, spondiloză, osteoporoză, metastaze, mai multe tipuri de cancer si topirea tumorilor. Întăreşte masa osoasă şi structura sistemului osos. 

  232.00 lei 162.00 leiComanda online produse din categoria Poliartrita reumatoidă de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Poliartrita reumatoidă dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Poliartrita reumatoidă sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Poliartrita reumatoidă la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Poliartrita reumatoidă se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Poliartrita reumatoidă dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Poliartrita reumatoidă de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Poliartrita reumatoidă de la TratamenteNaturiste!