Postul cu Zer Terapeutic (ZONAR)

Una dintre problemele majore ale lumii moderne o reprezinta supraalimentarea (alimentatia excesiva). S-a ajuns in situatia de a manca mai mult decat este necesar datorita devalorizarii nutritive a alimentelor concomitent cu autointoxicarea, acidifierea si incarcatura mare de paraziti. Organismul face mult mai usor fata subalimentatiei (alimentatie insuficienta) decat excesului de hrana devalorizata, corpul are inteligenta de a se adapta in scurt timp la cantitatea de hrana redusa. In schimb excesul de hrana reprezinta un abuz pentru organism afectand  sanatatea fizica, mentala si emotionala, sistemele cele mai afectate sunt: sistemul digestiv, limfactic, nervos si circulator. Cu totii am observat ca dupa o masa copioasa ne simtim greoi, usor letargici, cu energie scazuta datorita sistemului digestiv care consuma multa energie.

Dupa o anumita varsta metabolismul devine usor mai lent si pe masura ce cantitatea de hrana depaseste necearul organismului, surplusul este transformat in depozite de grasime, acumulari de toxine, acid uric, calcifieri, etc.

In acest articol va prezint una dintre cele mai simple metode de a elibera  organismul de deseuri metabolice toxice  dar si de o revitalizare si reintinerire rapida a corpului, in special o restartare a ficatului, pancreasului si bilei. Intestinul subtire va elibera in corpul dvs o cantitate uriasa de endorfine in special serotonina ( hormonul fericirii), in asa fel incat va veti simti ca in copilarie, adica fericiti.

Pentru foarte multi, postul nu reprezinta o optiune prea interesanta pentru ca ii priveaza de ceva ce le aduce placere de moment si anume, mancatul ( in timpul mancatului organismul secreta o mica cantitate de serotonina, sistemul comercial stie acest lucru si a transformat alimentatia intr-un super drog adaugand arome, aditivi si alti stimulenti ai gustului, cum ar fi monoglutamatul de sodiu).

Postul cu zer terapeutic ( LACTOSERUL ZONAR )

Cantitatea necesara: 7 litri de Zonar

In ziua cand se incepe postul, la ora 6:00 dimineata se mesteca  ulei (aprox o lingura) timp de 10 min dupa  care se scuipa, se face igiena orala apoi o gargara cu apa calduta in care sa dizolvat o lingurita de sare ( preferabil sare celtica ), apoi se beau 250 – 300 ml Zonar incalzit cat mai aprope de temperatura corpului ( 37 grade C).

Incalzirea de face punand Lactoserul  Zonar intr-o cana iar aceasta intr-un vas cu apa calda ( nu se incalzeste pe foc sau la cuptorul cu microunde), dupa ce se bea se  sta culcat pe partea dreapta circa 30 – 40 min, dupa o ora putem sa consumam constant Zonar pe toata perioada zilei, fie in portii de 100 ml ( incalzit ), fie ori de cate ori simtim nevoia. In ziua postului nu se consuma alimente de nici un fel si nu se bea nici apa, Lactoserul Zonar asigura necesarul de nutrienti pentru a nu simti deloc senzatia de foame, dar si hidrateaza corespunzator organismul incat nu apare deloc senzatia de sete.

Am cunoscut o persoana care a tinut timp de 50 zile cura cu Zonar, refacandu-se dupa o problema grava de sanatate.

Ce se intampla in corp in timpul postului cu Zer Terapeutic ?

Datorita structurii chimice a lactoserului Zonar acesta se absoarbe direct in intestinul subtire. In acest timp de repaus digestiv ficatul se odihneste si ne mai fiind obligat sa functioneze la capacitate maxima, are timp pentru refacere si detoxifiere.

Cateva beneficii ale postului cu zer terapeutic Zonar:

 • Detoxifierea organismului;
 • Purificare limfatica;
 • Reglarea metabolismului;
 • Claritate mentale;
 • Antistres;
 • Antidepresiv;
 • intinerire celulara;
 • Reglarea tranzitului intestinal;
 • Imbunatatirea fertilitatii;
 • Reglarea somnului;
 • Imbunatatirea vigorii musculare;
 • Vitaminizarea corecta a organsimului;
 • Cresterea nivelului de absortie a calciului, fosforului si magneziului;
 • Combate celulita;
 • Favorizeara normalizarea greutatii.

 

Cantitatea necesara de Zonar este de 1 litru la 20 Kg corp, exp ( o persoana de 90 KG sunt suficiente 4 – 5 litrii ).

 

Citeste mai mult despre Zerul Terapeutic Zonar click aici!

Sursa: Terapeut Nicu Ghergu

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>