Prezentarea oportunitatii Biomedis

PREZENTARE Biomedis, Marti 20 Octombrie 2015,  ora 17:30

 

Tematica: BIOMEDIS – aparate fizioterapeutice  medicale pentru  restabilirea și menținerea sănătăţii

Tematica va fi susținută : Terapeut Ghergu Niculae

Biomedis Romania este reprezentanta oficiala a companiei mama din Rusia – Biomedis. Biomedis s-a nascut din initiativa unui colectiv de specialisti, uniti de aceeasi idee si anume: de a ridica la un nou nivel calitatea vietii si sanatatea omului si de a maximiza durata varstei active.

Activitatea oamenilor de știință, a inginerilor și a medicilor este indreptata spre crearea unei game variate de tehnici, complexe si dispozitive de tratament în domeniul medicinii energetice. Cercetarea, dezvoltarea de  noi tehnologii în domeniul  imbunatatirii si mentinerii  sanatatii si prelungirii vietii, ne permit să oferim produse unice și inovatoare pentru a câștiga încredere și recunoaștere, în întreaga lume.

Cateva idei care vor fi dezbatute la prezentare.

  • Cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata odihnit, sanatos, fericit, plin de energie parca ceva mai tanar decat ieri.

 

  • Cum ar fi sa observi cum corpul tau devine in fiecare zi tot mai suplu, armonios mai tonic, musculature tot mai bine conturata ( nici urma de celulita).

 

  • Cum ar fi sa constati fericit ca mintea iti este tot mai limpede si focusata, memoria tot mai agera, conexiunile mentale tot mai rapide si precise, decizille tot mai inspirate, toate acestea fara medicamente, suplimente alimentare, exerciti si ritualuri complicate, retete minune, secrete multiminelare bine pastrate.

Pentru prima oara avem posibilitatea sa demonstram in timp real eficienta celei mai importante tehnologii, pusa acum in slujba sanatatii si buna starii dumneavoastra.

Va invitam doar daca sunteti interesati de sanatate naturala maxima, fara cheltuieli lunare.

Cea mai interesanta oportunitate financiara a momentului.

 

Locurile la eveniment sunt limitate, iar participarea este GRATUITA.

Confirmati-va prezenta la nr: 0766.671.103 sau la adresa de mail tratatamente.naturiste.office@gmail.com

 

Informatii despre prezentare: Click aici!!

Informatii despre produse: Click aici!!

Adresa: Bd George Cosbuc, nr 42-44, Et 1, Sector 5. Bucuresti

Intrarea este libera!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>