Vitamina K2 30 capsule Imagine 1

Vitamina K2 30 capsule

130.00 lei

Vitamina K2 ar putea ajuta la prevenirea si tratarea atacului de cord, accidentelor vasculare cerebrale și mai mult.

Cod Produs: EQ1 Categorii: ,
  • Descriere
  • Recenzii (0)
Descriere Vitamina K2 30 capsule

Vitamina K2 ar putea ajuta la prevenirea si tratarea atacului de cord, accidentelor vasculare cerebrale și mai mult.

Bolile cardiovasculare (BCV) este principala cauza de deces si de boala la nivel global, provocând peste 17 milioane de decese în fiecare an. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, numărul de decese CVD sunt prognozate sa creasca la 23,3 milioane până în 2030. Unul dintre motivele pentru rezultate BCV la un nivel ridicat de mortalitate este că etapele timpurii ale progresului bolii în mare parte asimptomatic. Până în momentul în care condiția este diagnosticată este de multe ori deja severa si poate fi dificil de tratat. O gamă largă de factori care pot duce la BCV. Suntem cu toții conștienți de modul în care dieta și stilul de viață sunt importante în păstrarea corpul nostru sănătos și de scădere șansele noastre de orice boală gravă. Noi modalitati de a imbunatati sanatatea cardiovasculara sunt în curs de dezvoltare. Unul dintre subiectele cele mai interesante pentru a primi atentia este rolul de vitamina K2 in domeniul sanatatii vasculare, precum și implicarea sa în reglarea nivelurilor de calciu în corpul nostru.
Pentru a înțelege cât de important este de calciu pentru sănătatea cardiovasculară, trebuie să examinăm mai îndeaproape ce se întâmplă atunci când BCV este în curs de dezvoltare. Prima etapă a BCV este de obicei caracterizat prin ateroscleroza. Acest lucru durează mai mulți ani pentru a se dezvolta, si este unul dintre primele simptome ale BCV, care trece neobservat de suferindului. Ateroscleroza apare ca urmare a invaziei și acumularea de celule albe din sânge, grăsimi și diferite cristale minerale din peretii arterelor, formând în cele din urmă o placă tare. Componenta principală a acestei plăci este de calciu. Acumularea de placi in vascularizația creste tensiunea arteriala si frunze arterelor greu și neînduplecat. Fluxul de sânge poate deveni obstrucționate parțial sau total în cazul în care aglomerări de forma plăci. Navele care sunt afectate de placi build-up, de asemenea, suprafețe interioare inegale și, prin urmare, sunt fragile și predispuse la rupere. Schimbările din vascularizația forța inima să lucreze mai greu și mai greu ca creste nivelul de placi, cauzand stres corpului cardiac și întreg (Doherty 2003).
Rezultă atunci că nivelurile de calciu stocate în artere unul sunt un indicator al sănătății cardiovasculare, și, de asemenea, șansele de supraviețuire după ce a suferit un eveniment cardiac (Rosenhek 2000). Nivelurile ridicate de calcifiere a da o „vârstă“, ridicat în mod artificial și niveluri scăzute a da o „vârstă“ reduse în mod corespunzător – nivelurile de calciu din vascularizarea poate modifica în mod eficient vârsta biologică, potențial aceasta reducând cu până la 10 ani (Shaw 2006).
Deci, este clar că controlul nivelului de depuneri de calciu în corpurile noastre este extrem de important pentru prevenirea BCV si tratament. Mulți factori reglementează acest proces. Cel mai important factor care inhibă calcifiere în vascularizația se numește Matrix Gla de proteine (MGP) (Spronk 2001; Schurgers 2008). MGP se leaga de calciu plutesc în jurul sistemului nostru, prevenind formarea plachete (Schurgers 2001). Pentru a realiza această funcție vitală MGP trebuie să fie activat, sau „pornit“. Acest lucru se face de către o enzimă numită carboxilaza gamaglutamil). Această enzimă este dependentă de vitamina K pentru a face acest lucru este de lucru. Deci, activarea MGP necesită vitamina K. Prin urmare, inhibarea calcifierii necesită vitamina K. O lipsa de vitamina K înseamnă activare normală MGP nu poate avea loc. În această situație, în mare parte inactiv MGP este format. Acest MGP inactiv nu poate preveni calcifiere în vascularizație. Schleiper (2012) a arătat că un nivel ridicat al acestei forme de MGP in sange prezice un risc mai mare de boli cardiovasculare si mortalitate.
Aceste studii evidențiază necesitatea unor niveluri bune de vitamina K in prevenirea si tratarea dezvoltarea BCV (Seyama 1996). Westenfeld și colaboratorii au arătat în 2012 că nivelurile de MGP inactive sunt reduse semnificativ prin suplimentarea zilnică de vitamina K2. Lou și colab (1997) a arătat că șoarecii knock – out MGP a murit după numai șase până la opt săptămâni din cauza calcifiere masive a arterelor. Acest lucru subliniază importanța vitală a MGP pe deplin activat in functionare buna cardiovasculare.
Un studiu recent realizat de trei ani Braam et al (2014 – in curs de publicare) au prezentat beneficii semnificative subiecților care iau zilnic un supliment de vitamina K2 numit MenaQ7 (180μg / zi). Ei au experimentat imbunatatirea fluxului de sange , comparativ cu grupul placebo, care a suferit rigidizarea arteriale legate de vârstă. Grupul de testare sa bucurat , de asemenea , îmbunătățiri fără precedent, semnificative statistic în elasticitate vasculară. Deci , suplimente de vitamina K2 ar putea ajuta la mentinerea sistemului cardiovascular tanar si suplu.
S – a constatat că un aport semnificativ de vitamina K2 (nu vitamina K1) are un puternic efect protector asupra sanatatii inimii (Rees 2010). Gelejinse și colab (2004) au arătat că un consum zilnic de mai mult de 32μg dietetice vitamina K2 reduce riscul de calcifiere arteriale și deces prin BCV cu pana la 50%. Gast și colab (2009) au demonstrat că pentru fiecare 10ug de vitamina K2 ingerat există o reducere a riscului de boli coronariene cu 9%.
O mare parte din populație are un nivel scăzut sub-clinic de vitamina K in dieta lor. Suplimentele de vitamina K2 se poate dovedi a fi un instrument fantastic in prevenirea si tratarea BCV. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că, deși există multe rezultate încurajatoare din aceste studii, este absolut vital ca pacientii care au primit nici un tratament pentru BCV, în special anticoagulante orale, discutați cu medicul înainte de a lua orice suplimente de vitamine.
Astăzi, există un interes tot mai mare în cercetare și înțelegerea procesului de îmbătrânire fiziologică. abilități noi și cunoscute ingrediente pentru a influența procesul de îmbătrânire sunt studiate. Pe masura ce imbatranim cei mai mulți oameni a lua vasele de sange mai rigide, fie din cauza unei pierderi de elasticitate sau de calcifiere a arterelor. Mai multe studii internaționale arată că vitamina K2 inhibă Developement rigiditatii arteriale. Vitamina K2 întârzie, de asemenea, dezvoltarea osteoporozei legate de vârstă. Aceasta este o veste bună pentru cei care sunt preocupați de sănătate și care doresc să-și exercite SelfCare preventivă – ceea ce poate duce la o viață prelungită de o calitate superioară.

Vitamina K – istorie
Vitamina K a fost descoperit de cercetătorul danez Henrik Dam CP la Institutul biochimice de la Universitatea din Copenhaga deja la începutul anilor 1930. În timpul studiilor experimentale pe pui hraniti cu o dieta saraca in grasimi a descoperit o substanță necunoscută, care a fost necesară pentru ca sângele să se coaguleze. Vitamina liposolubila a fost numit vitamina K după funcția sa: necesară pentru coagulare. Câțiva ani mai târziu, cercetătorul american Edward A. Doisy a reușit să determine structura moleculară a vitaminei K1 si sintetiza in laborator. Mai târziu sa dovedit că mai multe structuri moleculare conexe ar putea avea aceeași funcție acestea au fost numite, de asemenea, K-vitamine (K1, K2). În 1943 Dam și Doisy au primit Premiul Nobel pentru Medicina, pentru descoperirile lor. Vitamina K este un termen colectiv pentru un grup de vitamine cu structuri mai mult sau mai puțin comune moleculare.
Studii de diferite alimente

Astăzi știm multe despre efectul de vitamina K. Unele grupuri de populație au o dietă care conține cantități mult mai mari de vitamina K decât altele. În Japonia, natto fel de mâncare, cu concentrații mari de vitamina K2 / MK-7, este un fel de mâncare tradițională , care a fost servit de sute de ani. Dintre țările europene, este Țările de Jos , care a fost deosebit de activă în efectuarea de cercetare privind vitamina K. Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că Olanda este cunoscut pentru brânzeturile sale minunate și că populația mânca o mulțime de produse lactate , în general, inclusiv brânză. Cercetatorii din Statele Unite sunt în mare parte concentrându – se pe vitamina K1, dar descoperă că vitamina K1 nu este la fel de eficient ca și K2.

Vitamina K2 si sanatatea oaselor

Osul este format și defalcate în mod continuu, atâta timp cât trăim, atât pentru a repara leziuni mici și pentru a face posibil ca organismul să utilizeze calciul mare rezervă țesutul osos, în scopul de a păstra funcțiile vitale. In timpul copilariei si adolescentei, viteza de formare este mai mare decât rata de descompunere. După vârsta de ca. 25-30 aceste schimbari, ceea ce duce la o pierdere treptata a rezistentei osoase si masa.
Mai multe studii importante efectuate in Japonia au identificat faptul că vitamina K2 (ca menaquionone-7 sau MK-7) în natto (bacteriene boabe de soia fermentate) are un efect deosebit de bun asupra sanatatii osoase. Femeile din zonele din Japonia, cu un consum ridicat de natto sunt dovedit a avea oase mai puțin rupte și fracturi osoase și de a avea, în general, o sanatate mai buna osoase decât femeile din cartierele în care natto alimentar este mai puțin frecvente. În prezent, natto este vasul care se măsoară pentru a avea cel mai mare conținut de K2 / MK-7.

K2 este cea mai eficientă formă de vitamina K pentru sanatatea oaselor

Studii din Europa și Statele Unite au confirmat descoperirile din Asia: K2 este cea mai eficientă formă de vitamina K, atunci când este vorba de sanatatea oaselor. Vitamina K1 are, de asemenea, un efect, dar din cauza cifra de afaceri rapidă a vitaminei K1 în organism, sunt necesare doze mult mai mari de K1 pentru a obține aceleași efecte ca doze mai mici de K2.
Studiul clinic cea mai extinsă până în prezent pe vitamina K2 / MK-7 este din Țările de Jos un studiu dublu orb, controlat cu placebo, cu un total de 244 de femei aflate la menopauza (ref. Osteoporoza Int. 2013). Acest studiu arata ca vitamina K2 / MK-7 oferă un efect bun, dar că este nevoie de ceva timp înainte ca efectul devine evident. Acesta a fost după doi ani de consum regulat de vitamina K2 / MK-7, că o întârziere în „naturală“ degradare osoasă a fost documentată. O trecere în revistă a studiilor relevante, care sunt publicate în prezent arată că vitamina K2 / MK-7 are un efect bun asupra sanatatii oaselor si este mai eficient decat vitamina K1, dar modificări măsurabile ale indicatorilor de oase, cum ar fi masa osoasă, densitatea minerală și puterea spectacol osoasă după 2-3 ani. Vitamina K2 / MK-7, prin urmare, este în primul rând un supliment preventiv, care ar trebui să fie luate în mod regulat în timp, în scopul de a reduce riscul de modificări legate de vârstă în țesutul osos care din nou ar putea duce la osteoporoza.

Vitamina K2 și sănătatea cardiovasculară

Articolul științific clasic care confirmă efectul vitaminei K2 asupra bolilor cardiovasculare este așa-numitul „Rotterdam Study“, publicat în 2004. Inițial, „Studiul Rotterdam“ a fost doar una dintre cele aproximativ 1000 de articole care au fost scrise după un amplu studiu a fost realizat în un cartier din orașul olandez Rotterdam. Încă de la sfârșitul anilor 1980 aproape 8000 de barbati si femei peste 55 de ani au fost recrutati pentru faza a studiului populației. Scopul a fost de a studia o populație de mai mulți ani pentru a examina factorii de stil de viata care afecteaza sanatatea, boala si cauza de deces, cu un accent special pe bolile cardiovasculare și a cancerului. Din 1990, tot mai mulți oameni au fost incluși în studiu. În 2008, aproximativ 15 000 de persoane (45 de ani si mai in varsta) au fost incluse în studiu. În studiul din 2004 aproximativ 4800 de bărbați și femei (care initial au fost sanatosi) au fost monitorizate pe o perioadă de 10 ani, în ceea ce privește bolile cardiovasculare și cauza decesului în raport cu dieatry consumul de vitamina K1 și K2.
Rezultatele au arătat o legătură clară între consumul alimentar din cele mai mari doze de vitamina K2 si un risc redus de boli cardiovasculare și riscul de a muri de astfel de boli. În ciuda faptului că vitamina K1 a fost consumat în doze mult mai mari decât K2, nu a existat o astfel de relație protectoare între vitamina K1 și sănătatea cardiovasculară detectate.
Constatările din această parte a studiului Rotterdam, au fost confirmate într-un alt studiu extensiv populatie, de asemenea, din Țările de Jos (EPIC-Prospect-cohorta; Utrecht). Acest studiu include mai mult de 16 000 de femei in varsta de 49-70, care, atunci când recrutați, nu suferă de boli cardiovasculare. Femeile au fost monitorizate timp de 8 ani, iar tendința a fost același: chiar și după ajustarea pentru factorii de risc cardiovascular tradiționali boli, cum ar fi vârsta, obezitatea, fumatul, consumul ridicat de alcool, diabet zaharat etc, a existat o legătură clară între consumul alimentar al K2 si un risc redus pentru bolile cardiovasculare. Vitamina K1 încă o dată nu a demonstrat același efect bun ca vitamina K2. Printre o selecție de 564 de femei aflate la menopauza din acest studiu a fost, de asemenea, a descoperit ca femeile care au mancat cele mai K2 au avut mai putin calcifiere arterelor care alimentează mușchiul inimii o afecțiune care duce la artere mai acerba si potential, de exemplu, la un atac de cord. Mai multe studii au generat acum aceleași rezultate: consumul de alimente cu un conținut ridicat de vitamina K2 (unele produse lactate / brânzeturi fermentate și boabe de soia / natto) are un efect pozitiv asupra sănătății cardiovasculare. Cel mai recent studiu clinic efectuat pe vitamina K2 / MK-7 a arătat că K2 / MK-7 are un efect bun asupra arterelor rigide asa-numitele rigiditate arterială. rigiditate arterială este prezentată în mai multe studii pentru a fi un factor de risc independent pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare, si apare relativ frecvent cu varsta crescuta. Pierderea de elasticitate in artere este conectat la riscul hipertensiunii arteriale, un fenomen care afectează o mare parte a populației în vârstă.
Un studiu care a fost publicat în Thrombosis și Hemostaza în februarie 2015 a arătat că cele 120 de femei care au luat vitamina K2 / MK-7 pentru o perioadă de trei ani, au prezentat o reducere a rigidității arteriale, în timp ce aceeași cantitate de femei care au primit un placebo (capsule fără vitamina K2), arată o creștere a rigidității arteriale. Deoarece rigiditatea arteriala se dezvolta in timp, este important ca aceste studii sunt efectuate in suficient timp pentru ca efectul să se arate.
Studiul a fost realizat în condiții controlate și confirmă efectele pozitive menționate anterior: consumul regulat de vitamina K2 pare a reduce riscul de a dezvolta probleme cardiovasculare. De asemenea, acest studiu arata ca femeile care au deja arterele rigide pot reduce această dezvoltare cu ajutorul vitaminei K2.
EQ PURE K2
Conceptul Pure K2 consistă din produsele EQ Pure arctic Oil și EQ K2+. Aceste două produse împreună au grijă de unele dintre cele mai importante funcții ale organismului dvs.: contribuie la normalizarea tensiunii arteriale și a colesterolului, a calciului și trigliceridelor în sânge, și la menținerea structurii oasoase.

EQ Pure Artic Oil face diferența prin oferirea unui echilibru sănătos între omega-3 și omega-6 și vă ajută la reducerea inflamațiilor. Când organismul dumneavoastră este în echilibru, veți absorbi mai bine și alți nutrienți vitali.

EQ K2+ consistă în vitamina K2 care este cel mai bine documentată în relația cu sănătatea oasoasă. Scăderea mesei osoase și puterii oaselor poate duce la fracturi ale oaselor. De aceea este important să dedicați o atenție specială vitaminelor și mineralelor ce sunt benefice pentru menținerea unei structuri osoase sănătoase.

EQ K2+
O vitamină anti-îmbătrânire care promovează oase și vase de sânge sănătoase.
Studiile clinice arată că organismele noastre necesită un aport zilnic de cel puțin 180 de micrograme pentru a atinge un efect benefic maximal. Așadar, am ales să actualizăm versiunea noastră precedentă de K2 Plus pentru ca acum să primiți doza dublă de vitamina K2, 200 mcg, și doza dublă de vitamina D3, 10 mcg, în fiecare capsulă. Dimensiunea capsulelor nu s-a schimbat.

Vitamina K2
Efectele vitaminei K2 se manifestă prin acțiunea vitaminei ca factor auxiliar în activarea enzimatică a câtorva proteine specializate, esențiale pentru optimizarea proceselor psihobiologice și biochimice. Și mai notabilă este activarea anumitor factori de coagulare – necesari pentru a închega sângele și a opri sângerările. Acesta este motivul pentru care toată lumea necesită o cantitate minimă de vitamina K pentru a supraviețui. Vitamina K2 pe de altă parte, este greu de găsit în dietele occidentale pentru că aceasta este făcută de către bacteriile bune folosite în fermentarea anumitor alimente. Aceste alimente sunt din păcate destul de rare în dietele occidentale, spre deosebire de unele țări asiatice unde se poate găsi cu ușurință felul de mâncare natto. Acest fel de mâncare conține o cantitate mare de vitamina K2 și este clasificată ca fiind o mâncare benefică pentru sănătate în Japonia.

Până acum, vitamina K este vitamina cel mai bine documentată în relația sa cu sănătatea oaselor. O scădere a masei osoase și sănătății oaselor poate duce la fracturi ale oaselor. De aceea este important să dedicăm o atenție specială vitaminelor și mineralelor care sunt benefice pentru menținerea unei structuri osoase sănătoase.

Vitamina D3
Cu toate că vitamina D este numită în mod comun o vitamină, aceasta nu este tocmai o vitamină esențială din moment ce poate fi produsă de piele prin expunerea la soare. În multe țări, expunerea suficientă și prelungită la soare și conținutul alimentelor poate fi de ajuns. Totuși, nu există recomandări internaționale pentru cât de mult bronz este necesar pentru a atinge nivelul adecvat de vitamina D în organism. Dezavantajul expunerii intense la soare este că aceasta poate cauza un risc crescut de cancer de piele, de unde și discuția continuă între oamenii de știință referitoare la folosirea solarelor și saloanelor de bronzat. Aceasta face ca suplimentele să fie o alegere viabilă pentru menținerea nivelului optim al vitaminei D3.

Vitamina D3 (Cholecalciferol) este forma vitaminei D rezultată din expunerea la lumina solară. Această formă este convertită în ficat în vitamina D 1,25 dihydroxy activă biologic.

Avertisment
Vă rugăm să consultați medicul dacă luați anticoagulante, sunteți însărcinată, sau dați produsul unui copil cu vârsta sub 1 an de zile.
Igrediente
Vitamina K2 – (menaquinone), ulei din semințe de in (Linum usitatissimum), vitamina D3 (cholecalciferol), gelatină (capsule), stabilizator (glicerină), colorant (oxizi și hidroxizi de fier).
DOZA RECOMANDATĂ
Fapte nutriționale per doza zilnică recomandată 1 capsulă
Vitamina K2 200 μg
Vitamina D3 10 μg 200%*
*Din valoarea de referință RDI

În atenția dumneavoastră

• Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut al unei diete variate.
• Depozitați în loc uscat la 15-25 °C și evitați expunerea directă la soare. Nu lăsați la îndemâna copiilor.
• Produs în conformitate cu standardul GMP.

Cantitate: 30 capsule

 


Cumpara Vitamina K2 30 capsule de la TratamenteNaturiste

Produsul Vitamina K2 30 capsule se regaseste in oferta comerciala a site-ului TratamenteNaturiste.ro si are un pret accesibil pentru orice persoana care doreste sa comande online produse naturiste. Comanda acum produsul Vitamina K2 30 capsule si primesti LIVRARE GRATUITA daca comanda este mai mare de 400 de lei. Livrarea produsului Vitamina K2 30 capsule se face in termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Produsul Vitamina K2 30 capsule poate fi comandat atat online prin formularul de comanda cat si telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Opinii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care scrie un comentariu “Vitamina K2 30 capsule”