Afectiunile ginecologice- biluta intravaginala

31-03-2011

#Care sunt proprietăţile „Bilutei Magice”?

”Biluta Magica” are ca scop contracararea condiţiile fizice care au persistat, ca rezultat al tratamentului cu întârziere sau examinare întârziată de către medic. „Biluta Magica” este un produs terapeutic şi profilactic pentru femei. Este foarte eficienta, aplicabila pe scară largă, şi are o proprietate unica de absorbţie.

Conţinedoar plante, care au efecte benefice asupra organismului şi care promoveaza vindecarea rapidă pentru afecţiuni, cum ar fi ciclu menstrual neregulat, hemoragie uterină, fibrom uterin, chisturi ovariene şi polipi ai uterului. Produsul are de asemenea efect antipiretic, elimina toxinele din organism,  amelioreaza inflamatiile, curata uterul si vaginul de bacterii şi contaminanţi, are efect de reînnoire a ţesuturilor, prin urmare, reduce inflamarea pelvisului, şi ajuta  în rezolvarea tuturor tipurilor de vaginite. Tratamentul cu acest produs poate ajuta, de asemenea, pentru a diminua durerea in regiunea lombara, abdomen, picioare; reglează secretiile interne; îmbunătăţeşte circulaţia şi aspectul  tenului, reduce ridurile si indeparteaza petele pigmentare ale pielii, curăţă şi întinereşte corpul, întareste vaginul si uterul.

#De ce „Biluta Magica” ameliorează inflamaţia şi ucide bacteriile, si de ce este considerata utila pentru boli ginecologice?

Pe piata de astăzi, un număr mare de produse pot elimina bacteriile, dar, în general, doar temporar. Astfel de medicamente nu pot curăţa complet uterul de diversi contaminanţi şi viruşi, permiţând astfel problemelor să persiste. De îndată ce încetaţi să luaţi aceste medicamente, bacteriile se multiplica din nou, ceea ce duce la boli ginecologice mai grave şi prelungite care necesită tratament suplimentar.

#De ce "Biluta Magica” este un tratament pe bază de plante de incredere?

”Biluta Magica” se compune din plante medicinale naturale special selectate;nu are efecte secundare;produsul este obţinut prin formula tradiţională chineză-testat;procesului de producţie are loc în mediu steril controlat, efectiv izolat de praf, bacterii şi aditivi chimici ; fiecare unitate de produs este sterilizat de laser care ucide bacteriile;calitatea produsului este asigurata prin aderarea la asociaţia internaţională a standardelor de calitate şi produsul îndeplineşte standardul GMP.
Când este folosita, biluta trebuie să intre în vagin aproximativ 7 cm, la locaţia unde vasele de sânge sunt concentrate. Biluta acţionează direct asupra zonei din care durerea este generata. Produsul actioneaza rapid, eliminând bacteriile cauzatoare de boli în uter, vagin si ovare, are o acţiune puternica de absorbţie, de reglare a metabolismului, reduce inflamatia şi rezolvă polipii care pot fi pe peretii vaginului si uterului.

 "Biluta Magica" conţine ingrediente speciale care restabilesc funcţia celulelor. Rezultatul este că un produs pe bază de plante, normalizează functiile   organelor de reproducere, regleaza secretia lor interna, si imbunatateste circulatia sangelui.

#De ce dupa folosirea produsului, se produce o întinerire?

Fiecare femeie doreste sa emane o frumusete natural sănătoasa. Nivelul de secretii, hormonul sexual feminin afecteaza aspectul de sănătate şi frumuseţe. Cu varsta, scade funcţia ovariana, nivelul de secreţie de hormoni sexuali feminini scade, şi, ca rezultat,  femeia pare mai în vârstă ca aspect, vaginul devine excesiv de uscat, şi scade libidoului.

#Ce beneficii cosmetice ofera „Biluta Magica”?

Nu este nici un secret că dorinta celor mai multe femei este de a fi frumoase. Frumusetea exterioara porneşte din interior. Eliminarea petelor pigmentate de pe fata pot fi efectuate în primul rând prin elimina toxinele din organism. Aceste recomandari sunt metode similare ale Asociaţiei Internaţionale de Cosmetica.Provocarea a fost să rezolve problema de curăţare a sistemului digestiv al organismului de toxine. Societatea Internaţională de Cosmetica a fost extrem de surprinsa de rezultatele uimitoare ale „Bilutei Magice”, compusa din 2 componente primare, cu o absorbţie puternica şi aproape 100% eficacitate in eliminarea toxinelor. Potrivit statisticilor, în China, 28,2% din femeile tinere au pete pigmentate pe fata, 27,5% - 31% dintre paciente au fost diagnosticate cu fibrom uterin, cancer de sân şi alte afecţiuni ginecologice cauzate de toxine, tulburări metabolice şi secreţie internă. Plantele medicinale din China au un efect special de reglare a secreţiei interne şi recuperarea acesteia, prin activarea circulatiei sanguine, normalizarea ciclului menstrual. „Biluta Magica” este utilizata pentru a trata nu numai tulburări de sex feminin, dar ele sunt, de asemenea, o modalitate de a îmbunătăţi aspectul prin rezolvarea petelor pigmentare. În China, produsul este adesea numit "salvatorul femeilor."

#De ce "Biluta Magica” are un efect de întinerire şi reducerea a vaginului?

Produsul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, normalizeaza metabolismul în ţesuturile din vagin, si face muschii vaginali mai elastici. Rezultatul este de fermitate şi de reducere, precum şi de ungere îmbunătăţită şi sensibilitate.

#De ce poate sa apara disconfort gastric în timp ce folosiţi "Biluta Magica”?

După ce folositi o bucata, o senzaţie de disconfort în abdomen este normala. Durerea apare ca un rezultat de absorbţie şi de reducere a vaginului în locul unde are loc procesul inflamator. Disconfortul ar trebui să scadă treptat, cu utilizarea în continuare a produsului.

#De ce atunci când se utilizează „Biluta Magica” pot sa apara mancarimi externe? 

La o anumită temperatură şi umiditate, biluta, care este plasata in interiorul vaginului, acţionează pe bază de plante cu un miros puternic. În timp ce biluta este în acţiune, toxinele şi bacteriile sunt trase şi capturate, dar încă nu în afara corpului, astfel încât aceasta poate irita peretii vaginali sensibili. În astfel de cazuri, dusurile cu plante medicinale (musetel, de exemplu) sunt recomandate, şi pentru o mancarime  persistenta in cavitatea vaginului, spalati cu apa calda in care s-a dizolvat putina sare.

# De ce petele pigmentare dispar rapid după un ciclu menstrual normal? 

Petele pigmentare maronii sunt o afectiune aparte pentru femei (de obicei, de peste treizeci de ani). Cunoştinţe medicale chineze informează că petele pigmentare sunt un rezultat de stagnare de sânge. Unii pacienţi recurg la grefe de piele, dar această metodă nu ajută întotdeauna, pentru că după 3 zile sau un maxim de şase luni, acestea ar putea apărea din nou, ca principală cauză a acestei boli este o stagnarea de sânge. Stagnarea de sânge este cauzată de factori interni. Principala metodă de tratament are loc prin cresterea circulatiei sangelui, care îmbunătăţeşte conductivitatea de garanţii (garanţii - o ramură a vaselor de sânge bypass care furnizează aflux sau flux de sânge pentru a ocoli vasul principal la tromboză sau obliterarea). Stagnarea de sânge poate provoca tulburari ale ciclului menstrual. Prin urmare, pentru a restabili ciclul, tratamentul ar trebui să abordeze stagnarea de sânge. Potrivit medicinii chineze, reglarea ciclului menstrual are loc prin interacţiunea organelor interne, sistemul Jingli, sânge Qi. Cel mai important în corpul uman sunt organelor sale interne şi Jingli,Qi - este fluxul de sânge. Pentru femei, sângele este substanţa principala în menstruaţie. Denaturarea funcţiilor organelor interne afectează Qi (fluxul)de sânge. Acest lucru conduce la diferite boli ale femeilor, cum ar fi: fibromul uterin, chisturi ovariene, mastite, pete pigmentare, îmbătrânirea prematură.

Acest produs terapeutic şi profilactic pentru femei, constând din mai mult de 20 de plante medicinale reglementeaza complet secreţia internă şi stimulează circulaţia sanguină pentru conductivitate mai bună si intarirea sistemului imunitar.

# Este adevărat că după folosirea unei singure bucati o îmbunătăţire notabilă poate să apară? 

Oamenii de stiinta care au studiat bolile de femei au descoperit ca fetele tinere au rareori probleme cu sistemul genito-urinar, în timp ce la femei mature aceste probleme sunt foarte frecvente. Un studiu anatomic a arătat că la femei după naştere uterul si vaginul se extinde, peretii uterului şi vaginului nu sunt la fel de buni ca atunci când sunt mai tineri, există multe falduri şi cavităţi ascunse, cheaguri de sânge se acumulează şi resturile de ţesuturi epiteliale rămân . La o anumită temperatură şi umiditate, uterul şi vaginul sunt locul ideal pentru bacterii şi viruşi, care conduc la diferite boli ale femeilor din sistemul genito-urinar. În plus, vasele de sange sunt distruse în timpul naşterii (în special dupa operaţia cezariană), secreţia internă şi metabolismul este perturbat, există o stagnare de sânge care afectează foarte mult sistemul digestiv si reduce performanţa rinichilor şi ficatului şi alte posibile efecte. Toate acestea duc la afectiuni ale organelor interne, apariţia de pete intunecate pe fata, riduri, obezitate, etc Toţi aceşti factori duc la boli de uter şi ovar. Terapeutice şi profilactice « Bilutele Magice » au proprietăţi pentru a rezolva inflamaţia, reglează secreţia interna şi neutralizeaza bacteriile care sunt în mediul intern al organismului.Datorită acestor proprietăţi, o femeie poate redobândi sănătatea şi frumuseţea ei!

Care este legătura cu secretiile interne ale corpului ?
O secreţie internă corecta se manifestă în ten. În plus, produsul are un efect benefic asupra peretelui vaginal, ajută la reglementarea şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, şi reglează producţia de hormoni feminini.

#La cate zile după naştere sau proceduri chirurgicale poate fi folosita „Biluta Magica”?

Naşterea sau procedurile chirurgicale asupra sistemului reproducător pot duce la răni ale uterului. Efectul puternic al unei bilute poate cauza unele dureri atunci cand uterul este in recuperare dupa naştere sau proceduri chirurgicale, astfel încât utilizarea produsului nu ar trebui să înceapă mai devreme de 30 de zile dupa nastere sau o procedura chirurgicala.Dupa nastere si pe durata perioadei de alăptare nu este recomandat să folosiţi produsul.

#Pot femeile care se confruntă cu menopauza sa foloseasca „Biluta Magica”?

”Biluta Magica”poate fi utilizata în timpul menopauzei. Folosirea produsului stimuleaza celulele, restabileşte nivelulde hormoni feminini, regleaza secretia interna şi ameliorează durerile articulare. După folosirea unei bucati, unele femei se simt uscate în vagin. Înainte de utilizare, biluta ar trebui să fie ţinuta câteva minute în apă fiarta si racita la temperatura camerei.                                                                                         


„Biluta Magica” Produs  fitoterapeutic  pentru femei sub formă de bilute!Biluta

Caracteristici:

“Biluta Magica” pentru afecţiunile ginecologice, fabricata în China, face parte din gama de produse profilactorii. Reţeta de fabricaţie este inspirată din izvoarele medicinii chineze care are o experienţă de peste 5000 de ani.

În componenţa sa, are câteva zeci de extracte din plante pur naturale, produsul fiind omologat cu Certificatul GMP (Standardul Internaţional al Calităţii). „Biluta Magica” are o acţiune antiinflamatoare, antiparazitară, bacteriostatică. Stopează dezvoltarea afecţiunilor legate de prezenţa bacteriilor şi fungiilor (candida albicans).

Componentele de bază sunt: Sofran,Sange de balaur,radacina de sofora galben  deschis,Ligusticum,Chuanxiong Hort,Rizom de sofran de India albastru-verzui,Fruct obisnuit de cnidiu.

Produsul manifestă acţiune terapeutică în:

*Cervicite, cervico-vaginite, anexite, eroziuni ale colului uterin, dereglări ale ciclului menstrual, dereglări hormonale, dismenoree, sterilitate, in scăderea libidoului, infecţii urogenitale (esherihia coli, ureaplasma, micoplasma, proteus vulgaris, trichomonează, HIV şi blenoragia, hlamidioza), cistite, infecţii urinare cronice (slăbirea sfincterului vezicii urinare), afecţiuni transmisibile prin contact sexual neprotejat.

* Are efect analgezic, elimină rapid procesul inflamator şi ajută la refacerea mucoasei colului uterin. După folosirea unei singure bucati se poate observa un efect deosebit.

Mod de folosire:

* Înainte de utilizarea produsului ne spălăm bine pe mâini cu săpun antibacterian.

* Se desface aţa cu care este înfăşurat şi se introduce în vagin, nu mai puţin de 7 centimentri.

* Se ţine în vagin timp de 2-3 zile după care se trage de aţă şi se scoate ca un tampon obişnuit.

* Următorea „biluta” se poate folosi numai după 24 de ore de la folosirea primei unitati.

Atenţie!

* Produsul se foloseşte în afecţiunile ginecologice ca o metodă de tratament profilactoriu.

* Nu se permite folosirea produsului în timpul ciclului menstrual.

* Folosirea produsului de către femeile însărcinate şi virgine este interzisă.

* Cu atenţie se administrează persoanelor cu alergii.

* În timpul tratamentului se interzic relaţiile intime. În cazul în care totuşi doriţi să aveţi contact, se scoate „biluta” şi se igienizează vaginul. Contactul sexual se permite după 3 ore de la igienizare. (dar este de dorit să se respecte tratamentul complet pentru a avea rezultatele dorite).

* Nu se permite folosirea produsului cu 7 zile înaintea ciclului şi 3 zile după ciclu.

* Cura de tratament este de 9 bucati (una după alta cu intrerupere de 24 de ore între ele). În cazul afecţiunilor ginecologice cronice şi acute este indicat de a administra 2-3 cure de tratament.

* În cazul unui ciclu normal se recomandă 3 bucati pentru a elimina cu efect bacteriile şi viruşii. După un contact sexual neprotejat este de ajuns de a folosi o singura bucata pentru a preveni infectarea cu bacterii şi viruşi. În cazul avortului se pot folosi 3 bucati după procedură.

* Ca efect profilactic se recomandă a se folosi 1 bucata pe lună.


De ce sunt greu de tratat afecţiunile ginecologice?

Viruşii, bacteriile şi paraziţii acumulaţi, care şi-au găsit un habitat în organele genitale feminine sunt izvorul de bază a diverselor afecţiuni ginecologice. În prezent, conform statisticilor mai mult de 75 % dintre femei au diverse afecţiuni ginecologice, şi 13 % dintre ele au cancer vaginal. Studiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au evidenţiat că procesele inflamatorii ale organelor genitale feminine influenţează serios starea de sănătate a femeilor. ONU a înaintat populaţiei mondiale o temă de discuţie sub denumirea“Salvaţi viaţa femeilor!”.

Pentru a se salva de prurit, procesele inflamatorii vaginale, mirosul urât, durerile abdominale, şi de procesele inflamatoare ale organelor genitale, femeile adesea utilizau medicamente care înlătură doar durerile pe timpul utilizării acestora. Cum fac pauză şi nu mai utilizează lista de medicamente prescrise de medic, problema revine. Care este cauza?

Cauza procesului inflamator persistent

Din punctul de vedere al anatomiei, după căsătorie, datorită vieţii sexuale, naşterilor, avorturilor, uterul şi vaginul se dilată de 50 de ori, după care acestea nu-şi vor reveni la starea iniţială.Se formează cute şi adâncituri nevăzute, numite “petele albe”.

În timpul ciclului menstrual, în pliurile uterine şi vaginale se formează un mediu prielnic de înmulţire a bacteriilor şi paraziţilor. În aceste condiţii umede şi favorabile, în pliurile vaginale se adună şi se înmulţesc viruşii. Dacă timp îndelungat nu se vor lua măsuri de purificare şi tratament a organelor genitale feminine, atunci starea internă a vaginului şi uterului se va înrăutăţi în continuare. Aceste bacterii şi viruşi acumulate timp îndelungat sunt cauza apariţiei unor afecţiuni ginecologice precum: proces inflamator la nivelul colului uterin, a vaginului, la nivelul bazinului, al ovarelor, eroziunile etc.

Drept urmare a acestor boli, pielea pereţilor vaginali şi uterini devine mai subţiată şi îmbătrâneşte mai devreme.

Procesul inflamator provoacă iritaţie. Viruşii, bacteriile, diverşi paraziţi, care se găsesc în vagin,pot duce la principala cauză de stagnare a funcţiei de reproducere a femeilor.Bacteriile şi viruşii sunt izvorul următoarelor afecţiuni: procesul inflamator de col uterin, vaginale, ale bazinului, ovarelor, eroziunilor etc.

Viruşii, bacteriile din vagin nu numai că stagnează funcţia de reproducere, dar provoacă şi căderea sânilor, îngălbenirea la faţă, rugozitatea pielii, apariţia acneei, îmbătrânirea precoce.

Viruşii locuiesc mult timp în uter şi vagin, acţionează asupra celulelor nervoase de aici. Se micşorează libidoul, în procesul sexual se pot zgâria pereţii, lăsând urme sau pot apărea dureri în timpul actului sexual şi în regiunea genitală.

Descoperire "minunată": 9 din 10 femei au procese inflamatorii! 
Medicii secolului 21 încearcă să preîntâmpine afecţiunile ginecologice prin înlăturarea bacteriilor şi viruşilor şi se luptă pentru sănătate şi soluţionarea problemelor fiecărei femei. Studiile efectuate în domeniul medicinii au demonstrat, că dacă nu vom purifica la timp vaginul de bacterii şi viruşi, putem provoca afecţiuni vaginale inflamatorii şi de col uterin. În afară de viruşi şi bacterii, drept cauză a afecţiunilor ginecologice sunt schimbările patologice în organele principale, care provoacă schimbări oncologice. 9 dintre 10 femei au diverse grade de afecţiuni ginecologice. După naşteri, administrarea preparatelor medicale, care provoacă avorturi spontane sau artificiale 100 % dintre femei sunt supuse riscului de a avea: vaginite, procese uterine inflamatorii, metroragii, cervicite etc. Studiile medicale contemporane au determinat, că în cazul proceselor inflamatorii ale organelor genitale feminine apar multe pete galbene pe faţă, pielea devine rugoasă, apare o stare de somnolenţă, iritabilitate, dureri în regiunea sacrala etc. este recomandat să se facă controale periodice în cabinete de specialitate.

Întrebări şi răspunsuri apărute în tratamentul profilactic si curativ pentru femei cu „ Biluta Magica”!

1. Ce caracteristici posedă „Biluta Magica”?

Este un preparat foarte eficace, se utilizează pe larg, şi are o capacitate de absorbţie mare.

În componenţa preparatului intră plantele medicinale cu acţiune benefică asupra organismului şi care facilitează tratarea următoarelor afecţiuni: hemoragii, anemii, metroragiile, miomul uterin, chisturile ovariene şi polipii uterini. Preparatul are acţiune de scădere a temperaturii, elimină toxinele din organism, stinge procesul inflamator, purifică cavitatea vaginală şi uterină de bacterii regenerând ţesuturile, înlătură procesul inflamator din regiunea bazinului, tratează diverse vaginite.
Preparatul de asemenea tratează durerile din regiunea sacrală, abdominală, a membrelor inferioare, reglează secreţia hormonală, îmbunătăţeşte circuitul sanguin şi culoarea pielii feţei, netezeşte ridurile, înlătură petele pigmentare, purifică organismul şi îl întinereşte (vaginul se micşorează în dimensiuni), uterul se retracteaz
          

2. De ce „Biluta Magica” este un preparat sigur?

      - În componenţa ei intră plante curative special selectate,

      - Are efect miraculos,

      - Nu are stimulatori - nici efecte secundare,

      - Preparatul se face conform unei reţete chineze vechi, bine experimentate,

      - Procesul de producţie are loc în condiţii sterile, cu maximă protecţie faţă de praf, bacterii sau impurităţi chimice.

      - Fiecare unitate de produs trece printr-o sterilizare laser,

      - Calitatea producţiei este confirmată de către asociaţia de standardizare a calităţii, preparatul are standard GMP,

       - Este un produs, eficace, comod, şi sigur.

          Utilizarea produsului, se va face introducându-l adânc în vagin la 7 cm - fiind locul de intersecţie a vaselor sanguine. Biluta acţionează direct asupra acestei regiuni unde doare.

          Conţinutul preparatului absoarbe şi înlătura total bacteriile patogene din uter, vagin, ovare.                                                                        

Preparatul are o capacitate de absorbţie mare; reglează procesul metabolic, elimină bacteriile afară, micşorează tumora, înlătură polipii de pe pereţii vaginali şi uter. „Biluta Magica” conţine componenţi speciali, care restabilesc celulele. Datorită acestui fapt bilutele tratează eroziunile de col uterin, normalizează activitatea organelor genitale, reglează secreţia lor internă, îmbunătăţind circulaţia sanguină.

3. De ce după utilizarea „Bilutei Magice”, se observă un efect de întinerire?

          Nu este secret că toate femeile vor să fie frumoase. Igiena exterioara începe din interior. Odată cu înaintarea în vârstă capacitatea funcţională a ovarelor se micşorează, nivelul hormonilor sexuali feminini secretaţi se micşorează, faţa devine îmbătrânită, vaginul e mai uscat, se micşorează libidoul

         Fiecare femeie are nevoie să-şi păstreze sistemul genital – urinar în stare de sănătate perfectă, eliminând permanent toxinele, păstrându-şi pH-ul vaginului la nivelul 7 (alcalin), ceea ce împiedică dezvoltarea bacteriilor şi viruşilor.

         Bilutele au proprietatea de absorbţie 100% a toxinelor şi posedă un efect deosebit de reglare a secreţiei interne, acţionează circulaţia sanguina în zona genitală, astfel prin utilizarea tamponului curativ se normalizează ciclul menstrual, se reduc procesele inflamatorii, se înlătură petele pigmentare de pe pielea feţei, duc la îmbunătăţirea aspectului exterior, se poate numi: “Salvatorul Femeilor”.

         Preparatul îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, normalizează schimbul de substanţe din ţestul vaginal, acţionând asupra celulelor nervoase ale ţesutului, face muschii vaginali să se contracte, îngustând astfel vaginul. Datorită contracţiilor vaginale se produce un proces de întinerire.        

  4. De ce acest preparat se manifestă prin stări de rău la nivelul inferior al abdomenului?

         După utilizarea produsului senzaţia de disconfort la nivelul abdomenului este un fenomen destul de normal. Durerile dispar înrezultatul absorbţiei şi retracţiei vaginale, mai ales în regiunea procesului inflamator. La un tratament persistent cu aceste tampoane durerile vor dispărea treptat.

 5. De ce la utilizarea „Bilutei Magice” femeile au prurit vaginal?
         Datorită acestor condiţii, la o anumită temperatură şi umiditate, tamponul instalat în adâncimea vaginului, acţionează prin miresmele plantelor. Multiple toxine şi bacterii ce s-au dezlipit, dar care nu au ieşit din corp, irită pereţii vaginali fini. În aceste condiţii se recomandă lavajele vaginale cu plante (de exemplu cu muşeţel). Pentru un prurit puternic este necesar să ne spălăm cavitatea vaginală cu apă caldă cu sare dizolvată în ea.


6. De ce la utilizarea produsului există probabilitatea de apariţie a eczemelor?

         După utilizarea produsului  se normalizează ciclul sanguin, se restabileşte echilibrul secreţiei interne, dispare culoarea ştearsă a feţei, petele pigmentare, acneea. După utilizarea produsului faţa pare mai îngrijită. Dacă pe faţă apar eczeme, nu vă speriaţi! În acest caz apariţia eczemelor depinde de procesul de reglare a secreţiei interne. După câteva cure de tratament cu tampoane, aceste pete dispar, pielea devine netedă, extinsă.

7. Peste câte zile după avort şi naştere se poate utiliza produsul?
         
Uterul după naştere este o rană mare. Acţiunea puternică a „Bilutei Magice” poate da dureri, din această cauză ele se vor utiliza nu mai devreme de 30 de zile după naştere şi avort. După naştere în timpul alăptării la sân, de asemenea nu se recomandă utilizarea lor.

8. Se utilizează produsul în perioada de menopauză?

        Se utilizează deoarece „Biluta Magica” stimulează celulele, restabileşte nivelul eliminărilor hormonale, reglează secreţia internă, înlătură durerile sacrale şi articulare.

        După utilizare unele femei au senzaţia de uscăciune în vagin. Produsele vor fi ţinutecâteva minute în apă fiartă şi răcită, la temperatura camerei, şi numai după aceea se pot folosi.

 9. După utilizarea a 1-2 bucăţi odată cu „Biluta Magica” se înlătură murdaria sub forma unor bucăţi de hârtie albă.

         Aceasta este ceva normal, deoarece se purifică organismul de bacterii. Cu vârsta, în organismul feminin nivelul metabolismului se micşorează, la fel şi libidoul. Datorită acţiunii sale „Biluta Magica” determină detaşarea celulelor epiteliale moarte, purifică organismul, provocând şi creşterea unui ţesut nou.

 10. Multe femei au pielea uscată, pe faţă au multe pete galbene şi întunecate, înainte de ciclu au dureri abdominale, se umflă sânii. Poate oare ajuta produsul în aceste cazuri?

           Poate ajuta şi efectul va fi vizibil. O astfel de stare a pielii apare datorită diverselor afecţiuni feminine. Conform medicinii chineze, durerea apare din cauza stazei sanguine. La circulaţia libera a sângelui în vasele sanguine, în activizarea circuitului sanguin (pentru o mai bună conductibilitate colaterală), problemele descrise mai sus dispar, starea pielii se îmbunătăţeşte.       

11. Se poate utiliza „Biluta Magica” la femeile cu acnee, şi diagnosticul de leucoragie, urmate de un anumit miros?

         Se poate. În organismul uman se adună diverse toxine, datorită cărora apare o leucoragie galbenă cu un anumit miros, prezenţa sângelui în uter poate fi un simptom de ulceraţie. „Biluta Magica” este capabilă de filtrare, înlătură eficace umezeala şi micşorează febra, purifică pliurile vaginale de murdărie, dispar afecţiunile interne, acneea, se rezolva culoarea pielii.    

12. Se poate utiliza produsul în cazul eroziunilor de col uterin şi inflamaţiile uterului?

        Ele dau senzaţiile de dureri permanente în regiunea abdominală. După utilizarea a 1-2 bilute, din uter şi vagin ies bucăţi de piele moartă, piele în putrefacţie, mucus dens şi cheaguri de sânge de culoare neagră, şi eroziunile se vindecă în timp.

13. De ce după utilizarea „Bilutei Magice” se înregistrează uscăciune?
        După utilizarea a 1-2 bucăţi, senzaţia de uscăciune este un fenomen normal. Cu vârsta se măreşte senzaţia de uscăciune.Femeilor în vârstă li se recomandă, înainte de introducerea tampoanelor, să le ţină în apă fiartă şi răcită, abia călduţă, pentru câteva minute.

14. De ce după utilizarea „Bilutei Magice”, din corp ies eliminări şi bucăţi de sânge de culoare neagră?

          Dacă aveţi aceste rezultate, atunci puteţi fi fericite! Eliminările sunt sânge şi bacterii, care erau acumulate pe pereţii uterini. În compoziţia tampoanelor intră plantele, care măresc contracţia uterină, înlătură celulele moarte, staza sanguină, rămăşiţele de piele pentru profilaxia proceselor inflamatorii.   

15. Pot fi utilizate produsele după histerectomie?

           Da, dar după însănătoşirea totală (de obicei după 6 luni după operaţie) deoarece produsul are acţiune puternică (purificarea vaginului, măreşte libidoul). Pentru femeile vârstnice înainte de utilizare produsul va fi scufundat în apă fiartă şi răcită pentru 2 minute, apoi se va introduce în vagin pentru 5-7 zile. Peste 5-7 zile, va fi scos.        

16. Pot utiliza „Biluta Magica” femeile cu diagnosticul chist ovarian?
          Pot fi utilizate, dar femeile cu vârste mai mari nu vor avea acelaşi efect ca cele tinere. Efectul tratamentului chistului ciocolată (una dintre formele de chist ovarian) depinde de organismul fiecărei persoane.

17. De ce utilizarea „Bilutei Magice” este urmată de secreţii sanguine?
         Secreţiile sanguine sunt sânge care se acumulează în uter şi pe pereţii vaginali. Sub acţiunea produsului, bacteriile inutile şi rămăşiţele de ţesut mort se dizolvă şi ies afară. O aşa reacţie de răspuns la produs permite o circulaţie liberă a QI - ului sanguin (energia sângelui) în interiorul vaselor, stimulează apariţia diverselor secreţii, reglează echilibrul yng şi yang în rezultatul cărora, cantitatea de sânge eliminată în timpul ciclului menstrual se măreşte, astfel se reglează ciclul menstrual.                    

18. De ce după utilizarea a 2-3 bilute, la femei apar dureri în regiunea vaginală spre exterior, sau apar eczeme?

 Un aşa fenomen apare des în practica noastră. Cauza lui principală este creşterea umidităţii din vagin şi uter.

După utilizarea câtorva bilute, se normalizează metabolismul, substanţele epiteliale vaginale, toxinele rămase irită celulele epiteliale ale vaginului intern şi extern, ceea ce provoacă hemoragii, turgescenţe. Prelungind tratamentul, după ieşirea toxinelor din corp, durerea şi eczema va trece treptat.       

19. De ce după utilizarea „Bilutei Magice” se dereglează ciclul menstrual?

           Deoarece în compoziţia produsului intră plante care activează       ciclul sanguin, îmbunătăţeşte circulaţia sanguina, îmbunătăţeşte microcirculaţia sanguina. Uterul şi ovarele sunt stimulatoare ale ciclului menstrual. La utilizarea produsului se restabileşte şi îmbunătăţeşte activitatea uterină şi ovariană. Nu trebuie să vă agitaţi dacă s-a schimbat ciclul menstrual. Acesta este un fenomen normal. Cu timpul se varestabili ciclul.        

20. De ce în timpul tratamentului cu „Biluta Magica” apar migrene, dureri de coloană şi membre inferioare? Dacă se înlătură produsul, durerile dispar?

          Pentru început trebuie să vă felicităm cu aşa rezultate după utilizarea a 1-2 „bilute”! Durerile care vă supără apar din cauza dereglărilor circulaţiei sanguine în vene, mai ales în regiunea hepatică şi a veziculei biliare. Apariţia durerilor este semn că produsul acţionează pozitiv asupra organismului dumneavoastră, datorită absorbţiei extractelor de plante din componenţa lor.

 Utilizarea „Bilutei Magice” nu se recomandă în cazul: coagulabilităţii proaste a sângelui, diabetului zaharat, hipertensiunii, şocului anafilactic. După operaţie nu se recomandă utilizarea bilutelor decât după 6 luni.       

         Din acestea se poate înţelege că „Biluta Magica”, nu numai că ne salvează de afecţiunile ginecologice, dar au şi un efect profilactic bun!

Pentru rezultate  rapide se foloseste impreuna cu Absorbantele cu Anioni.

Afectiuni ginecologice, bila intravaginala, probleme ginecologice, ginecologie, tratamente naturiste, produse naturiste

<< inapoi la stiri


Cosul meu

In cosul dumneavoastra nu se gaseste nici un produs.
Informatii livrare

Categorii de produse

Terapii corporale

Noutati

Este adevarat ca Aloe Vera vindeca orice?

06-09-2014

Aloe Vera este considerata de multa lume a fi un adevarat miracol, ce face sa dispara aproape orice boala, de la probleme de digestie si pana la cancer, de la rani, pana la constipatie. Nu-i asa[...]

Tratament oxigenare hiperbarica

04-09-2014

Afecţiunile tratate - tulburări specifice diabetului sau tromboflebitei, - boala de iradiere, - necroză osoasă aseptică, - cardiopatiile ischemice, - colită ulceroasă Chron,[...]

PROMOTIE!!!

02-09-2014

La achizitionarea produselor cosmetice din gama ziaja de 80 Ron de pe site -ul tratamentenaturiste.ro , primesti garantat o apa micelara iasomie in valoatre de 22 Ron GRATUITInterval promotie[...]

ANPC
Medicina Director Web Cel mai cuprinzator director romanesc Viziteaza magazinul Tratamentenaturiste.ro pe ShopMania
Links, My links, Sitemap - www.tratamentenaturiste.ro - cafea cu ganoderma, gel antireumatic puterea ursului, absorbante cu anioni, gel anticelulitic, ciuperca lui dumnezeu, produse naturiste, tratamente naturiste


 webmail