Algele Klammath si polenul armonic contra obezitatii

Algele Klammath sunt unul din cele mai bune produse alimentare, cu un efect deosebit in arderea grasimilor. Reprezinta una din cele mai puternice substante naturale care exista pe aceasta planeta, cu o energie orientata catre dreapta. O alta asemenea substanta este polenul armonic.

Algele Klammath cresc in lacul cu acelasi nume, in statul Oregon. Polenul armonic este produs de albine in regiunile salbatice din nordul Columbiei Britanice. Ambele sunt produse naturale, obtinute fara amestecul omului. Digestia lor este aproape instantanee.

Vitamina B12 din algele Klammath este foarte usor de asimilat, lucru important pentru vegetarieni.Mineralele si enzimele continute de polenul armonic sunt impresionante. Doua tablete de alge, o lingura de polen si un mar alcatuiesc un pranz excelent, extrem de hranitor si foarte energizant. Ambele alimente contin toate proteinele necesare organismului uman.

Semnatura electrica a algelor Klammath corespunde energetic limfei ( mai mult decat sangelui ), ceea ce explica rolul  lor in procesul de detoxifiere. Atunci cand sunt folosite impreuna, algele Klammath si polenul armonic stimuleaza sistemul imunitar si joaca un rol cheie in metabolismul grasimilor. Altfel spus, algele ard grasimea.

In plus, algele Klammath neutralizeaza radicalii liberi si regleaza intregul metabolism al corpului. Sunt un aliment extrem de eficient in echilibrarea metabolismului persoanelor obeze, reducand pofta de mancare exagerata. O alta combinatie minunata este cea alcatuita din alge, polen si Orezul Taoist.

Aceste alimente nu sunt hibride si nu au fost manipulate genetic. Ele contin o cantitate mare de clorofila, minerale biologic active si enzime care alimenteaza reactiile de fuziune la rece din ficat si din intestine.

Toate alimentele cu o semnatura energetica de inalta vibratie si cu o amprenta racemica asigura imbunatatirea starii de sanatate a persoanelor obeze.

 

 

Sursa ; Cartea –  Cum sa ne regasim tineretea; de John Thomas

 

Share this post

Comment (1)

  • Lupe Zhu Reply

    I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one today..

    9 noiembrie 2019 at 21:38

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *