Antibiotic natural si remediu celular. Află cum poți beneficia de mai mult oxigen

Oxigenul — antibiotic natural și remediu celular

Oxigenul este un element  esențial pentru viața de pe pământ. Deși fără apă putem supraviețui câteva zile, fără oxigen, ne putem pierde viața în câteva minute. Motivul pentru care avem nevoie de un aport constant de oxigen este că acest element este indispensabil pentru funcția metabolică a fiecărei celule din organism. „Dacă înțelegem celula, înțelegem viața”, afirmă Aviv Regev, biolog și bioinformatician în cadrul Broad Institute din Cambridge, Massachusetts. „Dacă nu înțelegem celulele și modul lor de funcționare, nu putem spune că înțelegem biologia”. Potrivit cercetătorilor în domeniu, corpul uman are 100 de trilioane de celule, mai multe decât în galaxia noastră, și sunt organizate în peste 200 de tipuri. Însă oricât de uimitoare și de complexă este celula – acest mic univers –, ea nu poate îndeplini nicio funcție fără oxigen.  Incontestabil, oxigenul este un aspect fundamental al tuturor organismelor vii.

De unde provine oxigenul? Planeta Pământ are vegetație, apă, oceane, pânze freatice. Oxigenul pe care îl respirăm provine din două surse: din planctonul oceanelor și din vegetația pădurilor. Când lumina soarelui ajunge la plancton, acesta produce oxigen. Lumina soarelui stimulează creșterea plantelor și copacilor de pe pământ, care la rândul lor produc oxigen în urma procesului de fotosinteză.

Importanța oxigenului pentru corpul uman

Creierul nostru, evident, necesită un flux constant de oxigen, altminteri, capacitățile noastre de a gândi, de a mânca, de a simți, de a dormi sau chiar de a vorbi ar fi compromise, întrucât toate aceste funcții sunt, bineînțeles, dirijate de creier. În mod similar, și celelalte țesuturi și organe ale corpului nostru, toate fiind alcătuite din celule, au nevoie de energie și, prin urmare, de oxigen, pentru metabolism, cel care oferă această energie.

Pe lângă impactul asupra metabolismului, oxigenul constituie singurul element care are capacitatea de a se  combina cu aproape orice element chimic. Aproximativ 99% din masa corporală este compusă din şase elemente: oxigen, carbon, hidrogen, azot, calciu şi fosfor. Sub 1% sunt şi potasiu, natriu, cupru şi alte elemente, cu un total de 60 de elemente care compun corpul uman al unei persoane adulte.

 • Oxigen: 65% (din masa corporală)
 • Carbon: 18%
 • Hidrogen: 10%
 • Azot: 3%
 • Calciu: 1%
 • Fosfor: 1%
 • Potasiu: 0.35%
 • Sulf: 0.25%
 • Natriu: 0.15%
 • Magneziu: 0.05%
 • Cupru, zinc, seleniu, molibden, fluor, clor, iod, mangan, cobalt, fier: urme
 • Litiu, stronţiu, aluminiu, siliciu, plumb, vanadiu, arsen, brom: urme

 

Fiecare dintre aceste elemente, în special cele şase care predomină în ce privește cantitatea şi greutatea în corpul uman, îndeplinesc funcţii esenţiale în organism.

Oxigenul: împreună cu hidrogenul compune o bună parte a organismului uman. Este prezent în orice lichid şi ţesut, în oase, în plămâni, în oricare celulă, în proteine.

Carbonul: este baza vieţii pe care o cunoaştem. Îl găsim practic oriunde ne-am putea închipui.

Calciul: în oase, plămâni, rinichi, ficat, tiroidă, creier, muşchi, inimă.

Azotul: în oricare lichid şi ţesut.

Fosforul: îl găsim în ADN, în oase, în celule, în dinţi, în urină.

Potasiul: se află în compoziţia unor enzime, a sângelui, a celulelor.

Sulful: îl găsim în proteine şi în câţiva aminoacizi esenţiali.

Natriul: îl găsim în lichide şi ţesuturi sub formă de săruri.

Capacitatea curativă a oxigenului

Oxigenul  are deci un rol crucial în vindecarea organismului de diverse boli și afecțiuni.
Afecțiuni precum infecții fungice sau candida sunt eficient tratate cu terapia cu oxigen, ce constă în creșterea nivelului de oxigen celular. În plus, s-a demonstrat că celulele canceroase nu pot supraviețui într-un mediu bogat în oxigen. De aceea, faptul de a asigura un nivel abundent de oxigen pentru celulele corpului ar putea ajuta la prevenirea cancerului. Persoanele care au un nivel scăzut de oxigen suferă de oboseală cronică, de o stare generală de slăbiciune, de dureri musculare, o digestie proastă și probleme în ce privește circulația sângelui. Alte simptome ale oxigenării inadecvate ar putea fi amețelile, acidoza, problemele respiratorii, tulburările de dispoziție, o memorie slabă, tulburările  de comportament și stările de iritabilitate. Nu e de mirare că nivelul insuficient de oxigen are un impact atât de negativ asupra sistemului imunitar, ceea ce predispune organismul la tot felul de infecții virale și bacteriene periculoase sau de altă natură.

Synergy O2

Pentru probleme de sănătate ne vine în ajutor Synergy O2,  un produs natural extrem de concentrat si foarte mineralizat, îmbogățit cu minerale active, inclusiv siliciu si aminoacizi care contribuie la buna funcționare a organismului. Produsul pentru oxigenare celulară de la SYNERGY O2 se recomandă in prevenirea, ameliorarea sau tratarea unei game largi de afecțiuni:

 • aritmie;
 • alergii;
 • lipsa energiei;
 • factori de risc al operațiilor;
 • perturbări ale reglării presiunii arteriale (hipertensiune);
 • prevenirea bolilor virale;
 • probleme auditive, datorate irigării deficitare a urechii;
 • probleme bronhiale (astm) si pulmonare;
 • probleme de imunodeficiență;
 • probleme de irigare cardio-vasculară;
 • probleme de randament energetic în cazul stresului continuu;
 • probleme tipice vârstei înaintate;
 • terapii de reabilitare după efectele produse de chimioterapie, radioterapie si operații
  complicate;
 • activitatea intelectuală redusă;
 • apariția problemelor cardiace (insuficiență cardiacă);
 • dureri de articulații;
 • dureri de cap;
 • imunitate scăzută;
 • oboseală;
 • pierderea controlului greutății;
 • proasta funcționare a intestinelor sau a ficatului;
 • probleme de somn.

Comanda acum cel mai bun produs pentru oxigenare celulara – SynergyO2 si descopera beneficiile asupra sanatatii tale! Click aici!

Sau contacteaza-ne telefonic

Webp.net-gifmakersynergy-o21-600x442

Însă pentru multe persoane care nu se confruntă cu grave probleme de sănătoate, aportul de oxigen ar putea fi mărit prin implicarea în mai multe activități în aer liber, prin utilizarea plantelor de apartament sau prin practicarea de exerciții fizice. Iată câteva modalități practice prin care putem primi mai mult oxigen la nivel celular și astfel să ne putem simți mai bine, mai sănătoși.

Plantele de apartament

Nu ne miră că majoritatea oamenilor petrec mai mult timp în interior, fie acasă, fie la locul de muncă, într-un birou. De aceea trebuie să ne asigurăm că aerul pe care îl respirăm este de cea mai bună calitate posibilă. În 1989, specialiștii de la NASA au realizat un studiu, Clean Air Study în colaborare cu Associated Landscape Contractors of America, din dorința de a afla care plante elimină cel mai eficient substanțele novice din mediul nostru ambiant. Știm cu toții că plantele absorb dioxidul de carbon și eliberează oxigen. Faptul de a ne umple casa cu plante ne ajută să mărim cantitatea de oxigen în ambientul în care locuim. Pe lângă  rolul estetic pe care speciile de apartament îl au într-o locuință, ele mai au și rolul de a reduce poluarea aerului, curățându-l de substanțe nocive precum formadelhida, toluenul si xilenul.

Câteva plante foarte benefice în acest sens, potrivit studiului realizat de NASA, sunt iedera englezească (înlătură 78% din mucegaiul din aer),  planta păianjen (Clorophytum) cunoscută și sub denumirea populară de „Voalul miresii” (se spune că aceasta elimină 90% din formaldehida din aer, o substanță cancerigenă ce se găsește în adezivi, chituri și materiale de umplutură), dieffenbachia, dracaena, spathiphyllum sau Crinul păcii, ficus benjamina, feriga Boston.  Pentru o locuință de aproximativ 170 de metri pătrați, NASA recomandă circa 15-18 plante de acest fel.

Aerisirea casei

E imposibil să primim suficient oxigen dacă stăm tot timpul cu geamurile închise. Deschideți ferestrele și lăsați aerul să circule în toată casa. Dacă locuți într-o zonă poluată, cu gaze și smog, ar putea fi utilă instalarea unui sistem de filtrare a aerului.

Activități sportive

Sala de sport sau fitness nu este ideală pentru toată lumea. Există însă o varietate de activități sportive pe care le putem practica pentru a ne spori nivelul de oxigen necesar unei bune funcționări a organismului. Printre acestea se numără mersul cu bicicleta. De asemenea, traseele montane nu doar ne ajută să scăpăm de câteva kilograme, dar ne și tonifică musculatura și aduc oxigen din plin în celulele corpului. În plus, faptul de a colinda  pădurile montane ne oferă acea atmosferă curată și încântătoare care nu numai că abundă în oxigen proaspăt, dar ne și dă o bună dispoziție și ne stimulează sistemul imunitar. Basketball-ul și tenisul sunt și ele activități care ne pun la treabă atât  plămânii, cât și brațele și picioarele.

De aceea, pentru ca organismul nostru să beneficieze de oxigen la cote optime, trebuie să facem exerciții fizice și să ne implicăm în activități în aer liber cât mai mult. Oxigenul este deja acolo, tot ce trebuie să facem noi este să profităm de el din plin, prin toate mijloacele.

 Așadar, să ne ridicăm de pe canapea, să închidem calculatorul sau televizorul și să începem să ne îmbunătățim viața, beneficiind de puterea minunatului oxigen.

 

Articol realizat si redactat de Mihaela Balint.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *