Vidatox – extractul din venin de scorpion albastru – ajutor în lupta împotriva cancerului

Un „rege” necruțător învins de un scorpion?

     Timp de decenii, un rege nemilos seceră milioane de vieți omenești. Ba mai mult, el a devenit stăpânul vistieriilor tuturor țărilor de pe mapamond, luând tribut în bani și suferință. Cine este acest rege necruțător?
     Considerat „regele bolilor”, cancerul a pus stăpânire pe omenire încă de la începuturile erei industriale. Nici chiar populațiile indigene, ce trăiesc în regiuni virgine, prea puțin atinse de efectele civilizației, nu s-au putut feri de el.

Prețul plătit

     Povara bolii are multe fațete. Una de mare interes vizează costurile financiare. De pildă, într-un an recent, în Europa s-au pierdut 500 de milioane de zile de muncă din cauza problemelor de sănătate. Scăderea productivității la locul de muncă, precum și costurile tot mai mari legate de îngrijirea sănătății, generează o povară greu de purtat pentru toți. Sume mari de bani se cheltuiesc pe cercetările legate de cancer. Costurile pe care le presupune această boală sunt imense și greu de suportat pentru pacienți, ca și cum povara sufletească nu ar fi
de ajuns. Anual, peste 1350000 de cetățeni ai Statelor Unite și Marea Britanie, ca să dăm doar un exemplu, primesc vestea sumbră că au cancer. Deși mulți se pot vindeca, această boală cumplită provoacă anual 165000 de decese, fiind pe locul 2 după bolile cardiovasculare.

Un ajutor neașteptatscorpionul albastru

     De zeci de ani, specialiștii duc o luptă continuă cu acest dușman redutabil. Cele mai strălucite minți din domeniul medicinii și nu numai și-au unit forțele și resursele pentru a-l învinge. Însă, această luptă nu s-a soldat numai cu victime. S-au înregistrat și multe progrese remarcabile. În comunitățile medicale se depun eforturi continue pentru a găsi modalități eficiente de tratare a cancerului cu metode ce presupun rezultate mai bune și efecte secundare cât mai reduse, altele decât cele tradiționale, precum radioterapia și chimioterapia. Uimitor este că le-au venit în ajutor chiar populațiile indigene ce-și tămăduiau bolile cu leacuri oferite de natură, transmise de la o generație la alta. Un astfel de remediu a venit de la indigeni din Cuba. De curând, pe teatrul de război al bolilor și-a făcut apariția un războinic care i-a umplut de speranță pe toți cei aflați în sclavia nemiloasă a „regelui” necruțător. Despre cine e vorba? Despre scorpionul albastru, sau Rhopalurus Junceus. Cercetătorii cubanezi au remarcat că indigenii se tratau de diverse afecțiuni, folosind veninul scorpionului albastru. Văzând rezultatele obținute de indigeni, specialiștii din această insulă caraibiană au început să studeze veninul scorpionului în 1997. După ample studii, acești cercetători au ajuns la concluzia că substanțele ce intră în compoziția veninului au proprietăți analgezice, antiinflamatoare și antitumorale ce pot prelungi speranța de viață a bolnavilor de cancer, pot ameliora durerile și uneori chiar pot reduce țesutul tumoral.

Mărturii ale unor specialiști

     „Ne-au trebuit cincisprezece ani pentru a dovedi științific efectele benefice ale veninului de scorpion. Ne-am convins că încrederea indigenilor în proprietățile curative ale acestui venin s-a dovedit a fi întemeiată”, a declarat Guevara Garcia, unul dintre cercetători. 

     Laura Bourdeanu, vicepreședinte și cofondator al OncoGambit website, afirmă: „Când vorbim despre venin, acesta este o toxină secretată de animale precum scorpionii, ca un mecanism de apărare. Veninul este otrăvitor, însă dacă dozajul este controlat, celulele normale sunt ignorate, pe când cele canceroase sunt afectate. Există multe specii de scorpioni: scorpionul manciurian auriu, scorpionul galben palestinian și scorpionul albastru, ca să enumerăm doar câteva. Toxinele acestor scorpioni conțin substanțe chemoterapeutice promițătoare, potrivit unor cercetători. Veninul de scorpion s-a dovedit eficient în cazul bolnavilor de cancer iar aproape 90% dintre cei care l-au folosit au constatat îmbunățățiri în ce privește calitatea vieții, precum ameliorarea durerii, creșterea forței musculare și a energiei”. 

     Așadar, în urma anilor de cercetări, specialiștii oncologi cubanezi au realizat un produs numit Vidatox 30 CH cu ajutorul companiei cubaneze LABIOFAM. În opinia acestora, tratamentul reduce răspândirea celulelor canceroase și prelungește durata de viață a pacientului. 

     Dr. Fabio de Jesus Linares Passos, director al Laboratoarelor LABIOFAM afirmă: „Produsul este ușor de realizat și nu afectează mediul. Nu are efecte adverse și este benefic pentru pacient. Ne abținem să spunem că vindecă, de aceea recomandăm folosirea lui ca produs adjuvant în cadrul tratamentului oncologic principal. Însă am înregistrat rezultate foarte bune, după cercetările făcute timp de mai bine de 15 ani, ceea ce dovedește că, în multe cazuri, Vidatox inhibă dezvoltarea tumorii. În 75% dintre cazuri are un efect pozitiv”.

Cum funcționează Vidatox 30 CHdespre vidatox

     Celulele canceroase se înmulțesc rapid și formează o tumoare care crește progresiv în țesuturile normale. Odată cu creșterea tumorii, există o presiune din ce în ce mai mare asupra nervilor din jur, provocând de la o durere ușoară până la o durere insuportabilă. Ca și în țesutul normal, tumoarea este alimentată de către vasele de sânge pentru a crește. Acest proces se numește angiogeneză. Vidatox stimulează și întărește sistemul imunitar. Dacă este stimulat corespunzător, sistemul imunitar este capabil să lupte împotriva bolilor. Studiile sugerează o stimulare semnificativă a sistemului imunitar la animalele de laborator și la pacienții care au utilizat veninul. Există o creștere semnificativă a globulelor albe din sânge și a altor celule responsabile de apărarea imunității. Cu alte cuvinte, studiile indică faptul că veninul de scorpion albastru conține substanțe care sunt eficiente în stimularea sistemului imunitar, precum și  alte substanțe care acționează ca antiinflamatoare și analgezice. 

     Vidatox blochează  și întrerupe crearea unor noi vase sanguine pentru tumoareCei cinci peptizi proteici care intră în conținutul veninului scorpionului albastru joacă rolul unui cuțit tăios, care va străpunge celulele maligne – aceste peptide se lipesc  puternic  de tumoarea malignă (ele au capacitatea extraordinară  de a nu se „interesa” de celelalte  celule din corpul omenesc). Blochează vasele sanguine  care alimentează tumoarea, blochează și capacitatea tumorii maligne de a dezvolta noi vase sanguine, dar și alimentarea ei și începe un proces de  atac treptat, de  dezintegrare și micșorare a  acestei tumori.

O breșă în armură

     Având în vedere potențialul antitumoral al extractului din veninul de scorpion albastru din Vidatox 30 CH, puternicul efect analgezic și antiinflamator, dar și rezultatele îmbucurătoare în ce privește îmbunătățirea calității vieții, tratamentul cu Vidatox 30 CH poate aduce o licărire de speranță în inimile greu încercate de această boală cruntă. Așadar, prin arma lui secretă, se pare că umilul scorpion albastru a descoperit o breșă în armura „regelui ” aparent invincibil – cancerul. Mai devreme sau mai târziu, necruțătorul „rege” va fi detronat! E doar o chestiune de timp!

recomandare sorin stegarescu

Comandă acum la cel mai bun preț medicamentul homeopat recomandat de specialiști: Vidatox 30 CH – extractul din venin de scorpion albastru. Click aici!

sau

     Află mai multe despre acest medicament homeopat întrebând specialistul nostru

Webp.net-gifmaker

 

Recenzie masca exfolianta pentru picioare “baby your feet foot mask”

Aceasta este o recenzie a măstii exfoliante pentru picioare de la Baby Your Feet pe care i-am încercat în mod personal. Articolul va fi însoțit de poze pentru a ilustra rezultatele obținute.

DISCLAIMER: Dacă considerați că imaginile în care apar picioare și tălpi v-ar putea afecta în vreun fel, vă rog să nu derulați acest articol.

Înainte de a folosi masca exfoliantă de la Baby Your Feet, am mai luat contact cu același fel de proces exfoliant cu ciorapii Parasoftin. Aceștia din urmă și-au făcut treaba din plin, însă ceea ce nu mi-a plăcut deloc, ba chiar m-a speriat la un moment dat, a fost senzația de arsură puternică pe care am resimțit-o pe toată zona pielii picioarelor care era în contact cu lichidul care se toarnă în ciorapi. De aceea, am fost un pic reticentă când am auzit că ciorapii de la Baby Your Feet merg după același principiu.

Însă, am avut o surpriză plăcută.

Așa arată pachetul și ceea ce conține acesta.

Puteti comanda masca dand click aici!

ambalaj

După cum puteți observa, lichidul nu se toarnă în ciorapii de plastic, ci sunt deja îmbibați de produs.

Acum vă voi arăta cum erau tălpile mele înainte. Deoarece merg foarte mult pe jos și mereu am o problemă cu găsirea unei perechi de încălțăminte potrivite, calusurile mele sunt foarte adânci și pielea este destul de bătătorită. De aceea, nu m-am așteptat la “minuni”, în sensul să-mi dispară complet, dar rezultatele, pe care vi le voi arăta imediat, m-au făcut să-mi doresc să folosesc lunar acești ciorapi până îmi aduc tălpile la rezultatele visate.

colaj 4,5,6,7

Mi-am spălat picioarele cu apă caldă și am stat cu ciorapii în picioare timp de 60 de minute, după care am clătit. Ajută mult sa puneți o pereche de ciorapi textili peste ciorapii exfolianți, deoarece acele stickere care vin în pachet nu îi țin atât de bine.

Nu am simțit nicio senzație de arsură sau vreun alt disconfort. Din contră, m.am amuzat de sunetele pe care le scoteam atunci când mă plimbam prin casă.

Deși în instrucțiuni se spune să înmoi picioarele în apă călduță în fiecare zi cel puțin 10 minute, eu nu am avut timp să fac lucrul acesta, picioarele având contact cu apa doar la duș, rapid.

Dar chiar și fără înmuierea corespunzătoare în apă, acestea sunt primele rezultate, care au început sa apară după aproximativ 6 zile.

colaj 8-10

Acestea sunt rezultatele după 10 zile.

WhatsApp Image 2019-01-28 at 08.26.06 (1)

După 14 zile pielea dintre călcâie și pernițe era deja exfoliată aproape în totalitate.

Acestea sunt rezultatele finale.

rezultate

 

Eu sunt foarte încântată de rezultate. Așa cum spuneam, problema mea cu calusurile și bătăturile este foarte veche și de aceea nu aveam așteptări foarte mari, însă am rămas plăcut surprinsă.

Cu siguranță voi folosi produsul în mod regulat.

(Articol realizat de Adriana – consumator – pentru tratamentenaturiste.ro. Acest articol nu a fost platit. Prezinta descrierea si opinia sincera a unui consumator despre aceasta masca exfolianta)

Insomnie – Cauzele, simptomele si tipurile de insomnie + recomăndări

 insomnieInsomnia este o tulburare a orarului de somn. Persoanelor cu insomnie le este dificil să adoarmă, să doarmă, sau ambele. Persoanele care suferă de insomnie adesea nu se simt odihnite atunci când se trezesc din somn, lucru care poate duce la oboseală cronică și alte simptome. 

Insomnia este cea mai frecventă dintre toate tulburările de somn, potrivit Asociației Americane de Psihiatrie (APA). De fapt, APA afirmă că aproximativ o treime din totalul adulților prezintă simptome de insomnie. Dar intre 6 si 10% dintre adulti au simptome atât de severe, încât pot fi diagnosticate cu insomnie clinică. 

Continuați să citiți pentru a vedea care sunt cauzele, simptomele și tipurile de insomnie. 

Cauzele insomniei 

Cauzele insomniei depind de tipul de insomnie pe care o persoană o experimentează. 

Insomnia pe termen scurt poate fi cauzată de stres, un eveniment tulburător sau traumatic sau de modificări ale obiceiurilor de somn. 

Insomnia cronică durează cel puțin trei luni și este, de obicei, secundară unei alte probleme sau unei combinații de probleme, printre care: 

 • afecțiuni medicale, precum artrita sau durerile de spate
 • probleme psihologice, cum ar fi anxietatea sau depresia
 • consumul de substanțe

Insomnia poate apărea la orice vârstă și este mult mai probabil să afecteze femeile decât bărbații.  

Persoanele expuse anumitori factori de risc sunt mai susceptibile de a avea insomnie. Acești factori de risc includ: 

 • Nivel ridicat de stres
 • Tulburări emoționale, cum ar fi depresia sau stresul legat de un eveniment din viață
 • Venit lunar mic
 • Călătoria în diferite fusuri orare
 • Stilul de viață sedentar
 • Schimbări în programul de lucru sau ture la muncă în timpul nopții
 • Anumite afecțiuni medicale, cum ar fi obezitatea, bolile cardiovasculare, menopauza.

Persoanele care suferă de insomnie, de obicei, raportează cel puțin unul dintre aceste simptome: 

 • Se trezesc prea devreme dimineața
 • Au un somn neodihnitor
 • Au dificultăți de a adormi sau de a păstra un somn neîntrerupt pe parcursul nopții.

Aceste simptome de insomnie pot duce la alte simptome, inclusiv: oboseală, schimbări de dispoziție, iritabilitate. De asemenea, este posibil să genereze dificultăți de concentra în timpul zilei. 

Tipuri de insomnie 

Insomnia poate fi categorizată în funcție de cauze sau durată. 

După cauze insomnia poate fi primară sau secundară. Insomnia primară nu este cauzată de altă condiție medicală, ci declanșată mai degrabă de schimbări de viață, cum ar fi un program de lucru diferit. Insomnia secundară este rezultatul unor boli, al unor tratamente sau al unui stil de viață nepotrivit pentru sănătate. 

După simptome insomnia poate fi situațională sau episodică. 

Insomnia situațională este, de asemenea, cunoscută sub numele de insomnie acută și durează zile sau chiar săptămâni. Insomnia episodică se poate întinde pe o durată de o lună până la trei luni. 

Formele cronice includ insomnie persistentă și insomnie recurentă. Insomnia persistenta durează cel puțin trei luni, iar cea recurentă se caracterizează prin cel puțin două episoade de insomnie pe parcursul unui an. Aceste episoade pot dura de la una până la trei luni la un moment dat. 

Insomnie și anxietate 

Anxietatea poate provoca insomnie, iar insomnia poate provoca anxietate. Acest lucru poate duce la un ciclu de auto-perpetuare care este calea sigură către insomnie cronică. 

Potrivit Australian Sleep Health Foundation, anxietatea și îngrijorarea sunt principalele cauze ale insomniei. Anxietatea pe termen scurt se dezvoltă atunci când există griji frecvente despre aceeași problemă, iar de obicei dispare, odată ce aceasta din urmă este rezolvată. Somnul ar trebui să reintre pe făgaș normal, de asemenea. 

Oamenii pot fi, de asemenea, diagnosticați cu o formă de anxietate mult mai gravă, cum ar fi tulburarea de anxietate generalizată (GAD) sau atacuri de panică. Aceste tulburări pot avea ca rezultat diferite grade de insomnie. 

Cauzele tulburărilor de anxietate nu sunt complet înțelese. Tratamentul este de obicei pe termen lung și include o combinație de terapie și medicamente. 

Același stil de viață și practici comportamentale recomandate pentru alte forme de insomnie ajută la diminuarea insomniei legate de anxietate, cum ar fi limitarea subiectelor stresante în timpul zilei sau restricționarea utilizării „tehnologiei” chiar înainte de ora de culcare. 

Nu uitați! 

Insomnia nu este doar o bătaie de cap sau un mic inconvenient. Este o tulburare reală și poate fi tratată. 

Nu subestimati efectele negative ale lipsei de somn sau insomnie deoarece insomnia poate cauza:

insomnie probleme

Tratarea insomniei: 

În tratarea insomniei situaționale se poate sugera să se facă niște schimbări în ceea ce privește activitățile de pe parcursul zilei sau înainte de somn. Acestea pot include evitarea băuturilor care conțin cofeină și a exercițiilor fizice cu câteva ore înainte de culcare, dar și minimizarea timpului petrecut în pat în fața televizorului sau a telefonului. 

Însă pentru formele mai grave și acute ale insomniei, terapeutul Nicu Ghergu vă propune următorul tratament: 

Terapia anti-insomnie cu o durata de 120 min pe sedinta in Bucuresti (click aici pentru detalii)

Produsul de oxigenare celulara SynergyO2 (click aici pentru detalii)

Dacă şi tu ai o întrebare, ne-o poţi adresa la: 

Pagina noastra de Facebook

Adresa de mail tratamente.naturiste.office@gmail.com

Aliatul numărul 1 împotriva oboselii. Scapă acum de oboseala cronică și bucură-te de viață

Dacă lucrezi într-un mediu solicitant, stresant și te simţi mereu obosit, a venit timpul pentru o schimbare! Uită de starea de obosealălipsa energiei, extenuare, somnolență, epuizare și alte consecințe ale surmenajului!

SynergyO2 menține mintea limpede și clară pe parcursul zilei. Elimina nevoia de a bea cafea pentru a fii treaz la muncăMărește eficientă activității intelectualeTe ține treaz și alert. Te energizează natural si fără efecte secundare.

Comandă produsul acum! Click aici!

Suprasolicitatea se manifestă prin oboseală şi scăderea motivaţiei, dar sunt şi alte semne care ar trebui să tragă un semnal de alarmă.

Oamenii extenuaţi devin mai pesimişti, nu se mai pot bucura de nimic şi sunt copleşiţi de emoţii negative chiar dacă nu ar avea un motiv real.

Din cauza oboselii şi a stresului cronic va scădea capacitatea de concentrare şi atenţia, pentru că întreaga energie este direcţionată spre emoţiile negative, spre o potenţială ameninţare.aliat impotriva oboselii

Acordă atenţie sănătăţii tale! SynergyO2 – cel mai bun produs de oxigenare celulară la cel mai bun preţ!check mic

In timp ce tu te ocupi de activităţile importante, SynergyO2 are grijă de sănătatea ta. Bucură-te de o viaţă sănătoasă şi fără probleme.

synergyo2 si synergy sport d

SynergyO2 – Produsul care schimbă istoria problemelor legate de oboseală, surmenaj, lipsa puterii, lipsa motivației. Dă oxigen vieţii tale!

synergyo2_img_2

“Toate durerile cronice și bolile sunt

cauzate din cauza lipsei de oxigen la nivel celular.”

Dr. Arthur C. Guyton MD.

oferte synergy

check micClick aici pentru a comanda SynergyO2 si pentru a vedea toate beneficiile daca achizitionati produsul!check mic
Consultă gratuit terapeutul si comandă acum produsul!
Webp.net-gifmaker

Suport telefonic 08:00-20:00

transport-gratuit1

check micPuteți ridica produsul de la centrul nostru din București (Bd. George Coșbuc 42-44); 

check micîl puteți primi în aceeași zi în care îl comandați dacă sunteți din București; 

check micîl primiți în maxim 24-48 ore de când l-ați comandat dacă sunteți din țară.

beneficii synergyo2

Pareri ale consumatorilor

“Deoarece lucrez lo firma corporatista si stresul este foarte mare, am decis sa incerc acest produs fiindca ma simteam epuizata si nu mai reuseam sa dau randament la munca, iar asta se cere cand lucrezi la o corporatie. Folosesc acest produs de o luna si ma simt foarte bucuroasa si plina de energie si vitalitate. Pe deasupra, nici nu am mai racit iarna aceasta. Recomand cu incredere acest produs de oxigenare celulara!” Adina C

“SynergyO2 este unul dintre cele mai bune suplimente alimentare. Imediat dispare oboseala, mintea devine clara si limpede . Am observat ca s-a imbunatatit vizibil si somnul. Ma trezesc dimineata odihnit. Recomand din inima acest produs!” – Gabi V.

“Mi s-a recomandat SynergyO2 picaturile de oxigenare celulara de catre o prietena din Elvetia care este medic generalist. A studiat formula si mi-a dat asigurarea ca este unul dintre cele mai bune produse din lume. Am primit si o carte foarte interesanta cu descrierea produsului. Am inceout sa il consum impreuna cu sotul meu de aproape trei saptamani si ne simtim foarte bine. Simtim cum mintea este mult mai limpede si simtim foarte multa energie si pofta de viata.” – Ioana C.

check micComandă acum cel mai bun produs de oxigenare celulară la cel mai bun preț! Click aicicheck mic

Testimoniale foto uz extern SynergyO2

(SynergyO2 este recomandat sa se aplice si extern, pe diferite parti ale corpului unde sunt probleme)

Untitledcaazul 2caazul 3cazul 4cazul 5cazul 6cazul 7cazul 8cazul 9cazul 10cazul 11cazul 12cazul 13cazul 14

Totul despre gripa. Diferenţa între răceală şi gripa. Recomandări

Ne aflăm deja aproape de sfârșitul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că suntem în toiul iernii, implicit în toiul sezonului de răceală şi gripă.  

Articolul de faţă îşi propune să aducă o perspectivă mai largă asupra acestora două din dorinţa de a le înţelege mai bine şi de a şti cum putem să ne ferim. 

Care este diferenţa între răceală şi gripa? 

Răceala obișnuită și gripa pot părea similare la început. Ambele sunt boli respiratorii și pot provoca simptome similare. Dar diferite virusuri provoacă aceste două condiții medicale. Simptomele vă ajută să faceţi diferența dintre ele, dar și perioada de instalare. 

  

Atât răceala cât și gripa împărtășesc câteva simptome comune, precum: nas înfundat sau chiar din contră, care curge, strănuturi, dureri de corp, 

oboseală generală etc. Dar de regulă, simptomele gripei sunt mai severe decât cele ale răcelii și se instalează subit. Răcelile cauzează rareori alte afecțiuni sau probleme de sănătate. Dar gripa poate duce la infecții ale sinusurilor și urechilor, pneumonie și sepsis. 

 

Cele mai comune simptome ale gripei sunt:  

 

Febră – Gripa aproape întotdeauna determină o creștere a temperaturii corpului. Aceasta poate varia între 37 ° C până la 40 ° C. Aceasta poate include frisoane, transpirații sau frig, în ciuda temperaturii ridicate a corpului. 

 

Tuse – O tuse uscată, persistentă este comună gripei. Tusea se poate înrăutăți, devenind inconfortabilă și dureroasă. De asemenea, vă puteți confrunta cu dificultăți de respirație sau disconfort toracic în această perioadă. 

 

Dureri musculare – Aceste dureri musculare cauzate de gripă sunt cele mai frecvente la nivelul gâtului, spatelui, brațelor și picioarelor. Ele pot fi adesea grave, ceea ce face dificilă mișcarea chiar și atunci când încercați să îndepliniți sarcini de bază. 

 

Dureri de cap – Primul simptom al gripei poate fi o durere de cap severă. Uneori, simptomele oculare, inclusiv sensibilitatea la lumină și sunet, merg împreună cu durerea de cap. 

 

Oboseala – Deşi oboseala este un simptom care se poate regăsi la multe condiţii medicale, în cazul gripei, ea poate fi identificată prin faptul că se instalează subit în tot corpul şi nu se ameliorează cu somn sau odihnă. 

 

Cât durează gripa? 

Majoritatea oamenilor se recuperează în aproximativ o săptămână. Dar poate dura mai multe zile ca să vă simțiţi ca de obicei. Nu este neobișnuit să vă simțiţi obosit încă câteva zile după ce simptomele de gripă au dispărut. 

Este important să rămâneți acasă până când nu mai aveți febră timp de cel puțin 24 de ore (și asta fără să luați medicamente care reduc febra). Dacă aveți gripă, sunteți contagios începând cu o zi înainte de apariția simptomelor și până la 5-7 zile după aceea. 

Perioada tipică de incubație pentru gripă este de una până la patru zile. Incubația se referă la perioada în care virusul se află în corp și se dezvoltă. În acest timp, este posibil să nu afișați nici un simptom al virusului. Aceaasta nu înseamnă totuși că nu sunteți contagios. 

Ce cauzează gripa? 

Gripa este provocată de un virus, numit în popor „virus gripal”, iar de către specialiști „virus influenza și poate fi răspândit în mai multe moduri. În primul rând, ea poate fi luată de la o persoană care are deja gripă, strănută și tușește. Chiar și o simplă discuție cu o persoană deja infectată poate duce la molipsire prin miile de particule de salivă invizibile care se propagă atunci când vorbim.  

Virusul poate rămâne și pe obiecte timp de două până la opt ore. Dacă cineva contagios a atins o suprafață comună, cum ar fi un mâner al ușii sau o tastatură, și atingeți aceeași suprafață, puteți obține virusul. De pe mâna ta, acesta poate intra în corp prin atingerea gurii, a ochilor sau a nasului. 

Ce e de făcut în cazul în care contractați gripa? 

Beți multe lichide. Acestea includ apă, supă și băuturi cu conținut scăzut de zahăr. 

Spălați-vă pe mâini pentru a împiedica răspândirea virusului pe alte suprafețe sau la alte persoane din casă. 

Acoperiți gura și nasul atunci când tușiți și strănutați cu șervețele și aruncați-le imediat. 

Dacă simptomele se agravează, adresați-vă medicului dumneavoastră. Acesta poate prescrie un medicament antiviral. Cu cât luați mai curând acest medicament, cu atât este mai eficient. Tratamentul trebuie îceput în 48 de ore de la apariția simptomelor.  

Persoanele cu sistem imunitar slăbit, femeile gravide, persoanele peste 65 de ani și copiii sub 5 ani trebuie să se adreseze medicului imediat ce apar simptome de gripă. Aceste categorii de persoane prezintă un risc ridicat de complicații legate de gripă. 

 

Nu subestimați puterea „leacurilor băbești”, precum supa de pui, care nu numai că hidratează, dar ajută și la ameliorarea durerilor de gât; mierea, un inhibator eficient și natural al tusei; ghimbirul, care poate ajuta nu doar la ameliorarea tusei și a durerii de gât, dar poate ajuta și împotriva senzației de greață; probioticele, un microbiom intestinal sănătos poate stimula sistemul imunitar, poate preveni noi infecții și poate încuraja vindecarea. 

 

Desigur, odihna este, de asemenea, o parte importantă a recuperării de la o infecție cu gripă. Corpul se luptă din greu împotriva infecției. Este înțelept să vă opriți, să vă odihniți și să dormiți mai mult, astfel încât sistemul dvs. imunitar să poată face față acestui proces patologic. 

 

Tratamente Naturiste.ro recomandă pentru fortificarea imunității:

Afla ce te poate ajuta in situatia ta consultandu-te gratuit cu terapeutul nostru si comanda acum!
Webp.net-gifmaker

Afla totul despre SynergyO2 – oxigenare celulara si imunitate la superlativ! Click aici!

Green gold immune – produs antitumoral, anticancer si pentru imunitate

Vidatox – extract din venin de scorpion albastru – sansa reala

pentru sanatate – produs anti-cancer

 

Vă dorim multă sănătate și o iarnă fără gripă! 

 

Dacă şi tu ai o întrebare, ne-o poţi adresa la: 

Pagina noastra de Facebook

Adresa de mail tratamente.naturiste.office@gmail.com

 

Articol inspirat de: https://www.healthline.com/health/cold-flu/flu#otc  

Produsul care lupta cu oboseala

Ce este oboseala?

Oboseala consta in senzatia de extenuare, istovire si lipsa de energie. Oboseala usoara poate aparea datorita activitatii in exces, somnului insuficient, grijilor, plictiselii sau lipsei unui program de exercitii fizice regulat.
Orice boala, cum ar fi raceala sau gripa, poate determina oboseala, care de obicei dispare odata ce boala se vindeca. De cele mai ori, oboseala usoara insoteste bolile care pot fi vindecate cu tratament la domiciliu, fara a fi nevoie de consultul unui medic specialist.
Situatiile stresante pot de asemenea sa determine oboseala. Acest tip de oboseala dispare odata cu eliminarea stresului.
Multe medicamente eliberate, cu sau fara prescriptie medicala, pot determina oboseala si slabiciune.
Consumul de bauturi alcoolice, cafeina sau droguri ilegale determina de asemenea oboseala.

Cauze ale oboselii

Atunci cand oboseala apare odata cu alte simptome mai severe, cum ar fi dispnee (dificultatea respiratiei), sangerari anormale sau scaderi sau cresteri inexplicabile in greutate, este nevoie de un consult medical specializat.
Oboseala care dureaza mai mult de 2 saptamani necesita de asemenea investigatii medicale specializate. Acest tip de oboseala poate fi determinat de mai multe probleme medicale serioase cum ar fi:
– anemia – scaderea cantitatii de hemoglobina, care este “carausul” oxigenului
– afectiuni cardiace – cum ar fi boala arterelor coronariene, infarctul miocardic sau insuficienta cardiaca, care limiteaza aprovizionarea cu oxigen a muschiului cardiac sau altor organe tulburari metabolice – cum ar fi diabetul zaharat, in care zaharul (glucoza) ramane in sange in loc sa patrunda in celulele organismului pentru o servi ca sursa de energie
– afectiuni tiroidiene – hipo si hipertiroidismul
– afectiuni renale sau hepatice – determina oboseala atunci cand concentratia anumitor substante ating niveluri toxice
– tulburarile de somn – insomnia, apneea obstructiva de somn, narcolepsia
– alergiile – rinita alergica, astmul bronsic
– infectiile care necesita o lunga perioada de convalescenta – endocardita bacteriana (infectia muschiului inimii sau a valvelor cardiace), parazitoze, HIV, tuberculoza si mononucleoza
– boala Addison
– anorexia si alte tulbuari nervoase de alimentatie
– artritele -poliartrita reumatoida, artrita reumatoida juvenila (care afecteaza copiii si adolescentii)
– bolile autoimune – lupus sistemic
– malnutritia
– cancerele
In cazul in care oboseala apare fara o cauza evidenta, este foarte important de evaluat sanatatea mentala. Oboseala este un simptom comun al unor tulburari psihiatrice, cum ar fi anxietatea sau depresia.

Produsul de oxigenare celulara care lupta cu obosealasynergyo2 si synergy sport

 

Afla cat de mult te poate ajuta in situatia ta consultandu-te gratuit cu terapeutul nostru si comanda acum!
Webp.net-gifmakerAfla toate beneficiile produsului! Click aici!
poza-6-descriere1-1024x576

Produsul care ajuta in: digestie lentă, constipație, balonare, flatulență, dureri abdominale, diaree, tulburări de tranzit, eructații

Green gold immune – produs antitumoral, anticancer si pentru imunitate

Vidatox – extract din venin de scorpion albastru – sansa reala

pentru sanatate – produs anti-cancer

Postul Intermitent – Ghidul pentru începători (partea a doua)

Bine aţi revenit pe blogul Tratamente Naturiste! 

 Dacă în articolul precedent am discutat despre avantajele postului intermitent (PI), în articolul de faţă vom vedea care sunt câteva dintre contra indicaţiile acestui stil alimentar şi care sunt persoanele care nu ar trebui să îl adopte. 

 Un stil alimentar sănătos este simplu de adoptat, dar poate fi incredibil de greu de întreţinut. Unul dintre principalele obstacole este toată munca necesară pentru planificarea și gătitul meselor sănătoase. Postul intermitent poate face lucrurile mai ușoare, deoarece nu este nevoie să planificați sau să gătiți la fel de multe mese ca înainte. 

Acesta este un alt motiv pentru care postul intermitent este foarte popular, deoarece nu numai că poate avea efecte benefice asupra sănătăţii, dar şi simplifică în același timp viața. 

 Cine ar trebui să fie atent sau să evite postul intermitent? 

 Cu siguranţăm, postul intermitent nu este pentru oricine.  

 Dacă sunteți subponderal sau aveți un istoric al tulburărilor de alimentație, nu trebuie să încercaţi PI fără să consultați mai întâi un medic. În aceste cazuri, poate fi chiar periculos.  

 Siguranță și efecte secundare: 

 •  Foamea este principalul efect secundar al postului intermitent. S-ar putea să vă simțiți, de asemenea, slabi, iar creierul poate să nu funcționeze la fel de bine ca în mod obișnuit, la început. 
 • Aceasta poate fi doar o chestiune temporară, deoarece poate dura ceva timp pentru ca trupul tău să se adapteze noului program de masă. 
 • Dacă aveți o afecțiune medicală, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca postul intermitent. 
 • Acest lucru este deosebit de important dacă: 
 • Aveți diabet.
 • Aveți probleme cu echilibrul zahărului din sânge.
 • Au tensiune arterială scăzută.
 • Luați medicamente.
 • Aveţiun istoric al tulburărilor de alimentație. 
 • Încercaţisă rămâneţi însărcinată. 
 • Aveţiun istoric de amenoree. 
 • Sunteţi însărcinată sau alăptaţi. 

PI are un profil de siguranță remarcabil. Medicii consideră că nu este nimic periculos în a nu mânca pentru un timp dacă în general sunteți sănătoși și bine hrăniți. 

Întrebări frecvente: 

Iată răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre PI. 

 1. Pot bea lichide în timpul PI?

Da. Apa, cafeaua, ceaiul și alte băuturi necalorice sunt bune. Nu adăugați zahăr la cafea. Cantități mici de lapte sau smântână pot fi în regulă. 

Cafeaua poate fi deosebit de benefică în timpul unui post, deoarece poate “ameţi” senzaţia de foame. 

 1. Nu este nesănătoasă omiterea micului dejun?

Nu. Problema este că majoritatea persoanelor care sar peste micul dejun au un stil de viață nesănătos în general. Dacă vă asigurați că mâncaţi alimente sănătoase pentru restul zilei, atunci PI este în regulă. 

 1. Pot să iau suplimente în timpul PI?

Da. Totuși, rețineți că unele suplimente cum ar fi vitaminele solubile în grăsimi pot funcționa mai bine atunci când sunt luate în timpul meselor. 

 1. Pot să fac sport în timpul PI?

Da, antrenamentele în această perioadă sunt bune. Uni recomandă luarea unor aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) înainte de un antrenament făcut pe perioada unui PI. 

     5.Voi pierde masă musculară? 

Toate metodele de pierdere în greutate pot provoca pierderea masei musculare, motiv pentru care este important să ridicați greutăți și să vă mențineți aportul ridicat de proteine.  

 1. Postul îmi va încetini metabolismul?

Nu. Studiile arată că postul pe termen scurt stimulează metabolismul. Cu toate acestea, postul mai lung de 3 sau mai multe zile poate suprima metabolismul. 

Cum să începeţi 

Este foarte probabil ca deja să fi ţinut mai multe PI de-a lungul vieţii. Dacă ați mâncat vreodată cina, ați dormit până târziu și nu ați mâncat până la masa de prânz a doua zi, atunci probabil că ați postit deja timp de 16 ore. Unii oameni mănâncă instinctiv acest fel. Pur și simplu nu se simt foame dimineața. 

Mulți oameni consideră că metoda 16/8 este cea mai simplă și mai abordabilă modalitate de PI – poate doriți să încercați mai întâi această practică. Dacă simțiți că vă este ușor și vă simțiți bine în timpul postului, atunci încercați să vă abordaţi metode de post mai avansate, cum ar fi posturile de 24 de ore de 1-2 ori pe săptămână sau să consumați numai 500-600 de calorii 1-2 zile pe săptămână (metoda 5:2). 

O altă abordare este pur și simplu postirea ori de câte ori este convenabil – pur și simplu săriţi peste o mesă din când în când atunci când nu vă este foame sau nu aveţi timp pentru a găti. Nu este nevoie să urmați un plan structurat de PI pentru a obține cel puțin unele beneficii. Experimentați diferite abordări și găsiți ceva care vă place și se potrivește programului dvs. 

Ar trebui să încerc postul intermitent? 

PI este doar una dintre strategiile unui de viață care vă poate îmbunătăți sănătatea. Consumul de alimente sănătoase, sportul și somnul odihnitor sunt încă cei mai importanți factori pe care trebuie să vă concentrați. 

Dacă nu vă place ideea postului, atunci puteți să ignorați acest articol și să continuați să faceți ceea ce funcționează pentru dvs. În cele din urmă, nu există o soluție care sa se potrivească pentru toată lumea când vine vorba de nutriție. Cea mai bună dietă pentru dvs. este cea pe care o puteți menține pe termen lung. 

Postul intermitent poate fi grozav pentru unii oameni, însă pentru alții, nu. Singura modalitate de a afla grupul din care faceţi parte este să-l încercați. Dacă vă simțiţi bine atunci când postiţi și găsiţi o modalitate sustenabilă de a mânca, poate fi un instrument foarte puternic pentru a pierde în greutate și pentru a vă îmbunătăți sănătatea. 

Dacă şi tu ai o întrebare, ne-o poţi adresa la: 

Pagina noastra de Facebook

Adresa de mail tratamente.naturiste.office@gmail.com

Intermittent fasting sau postul intermitent – Ghid in aceasta metoda de slabit populara

 

Postul intermitent este în prezent una dintre cele mai populare tendințe în sănătate și fitness din lume.  Oamenii îl folosesc ca metoda de slabit pentru a pierde în greutate, pentru a-și  îmbunătăți  sănătatea și pentru a-și simplifica stilul de viață. Multe  studii arată că poate avea  efecte  puternice asupra corpului și creierului.  

 Acesta este ghidul pentru începători pentru persoanele interesate de postul intermitent.

Ce este postul intermitent? 

În acest articol, pentru a descrie postul intermitent, vom folosi acronimul PI

Aşadar, PI este un model alimentar care alternează între perioadele de post şi cele de mâncare.  Nu specifică ce alimente ar trebui  consumate, ci mai degrabă când ar trebui consumate. În acest sens, nu este vorba despre o dietă în sensul convențional, ci mai degrabă  descrisă ca un stil alimentar.  

Metodele frecvente de PI pentru slabit implică repetări zilnice de 16 ore sau repaus timp de 24 de ore, de două ori pe săptămână.  

Postul a fost o practică întâlnită pe tot parcursul evoluției umane.  Vânătorii din timpurile antice nu aveau supermarketuri,  frigidere sau alimente disponibile pe tot parcursul anului. Uneori nu găseau nimic de mâncare. Ca urmare, oamenii s-au adaptat pentru a putea funcționa fără hrană pentru perioade lungi de timp, postul căpătând chiar şi dimensiuni religioase. 

Metode de post intermitent: 

Există diferite metode de a posti intermitent – însă toate includ a împărţi ziua sau săptămâna în perioade de mancare şi post. În perioadele de post se mănâncă foarte puţin sau chiar deloc.  

Acestea sunt cele mai populare metode: 

 • Metoda 16/8: Numită de asemenea protocolul Leangains,  implică a sări peste micul dejun și restricționarea perioadei de masă la 8 ore, cum ar fi între 13-21, fiind urată apoi de o perioadă de post de 16 ore între ele.
 • Mănâncă-Stop-Mănâncă: Aceasta implică postul de 24 de ore, o dată sau de două ori pe săptămână.
 • Dieta 5-2: Cu aceste metodă, consumați doar 500-600 de calorii în două zile neconsecutive ale săptămânii, dar mâncați în mod normal celelalte 5 zile.

Prin reducerea aportului de calorii, toate aceste metode ar trebui să ducă la scăderea în greutate, atâta timp cât nu compensați consumând mult mai mult în timpul meselor. 

Cum afectează celulele și hormonii 

Când corpul posteşte, se întâmplă câteva lucruri la nivel celular și molecular. De exemplu, organismul ajustează nivelurile de hormoni pentru a face ca grăsimea corporală stocată să fie mai accesibilă. Celulele inițiază, de asemenea, procese importante de reparație și de întinerire.  

Câteva schimbări care apar în corp atunci când se aplică PI: 

 • Hormonul de creștere (HGH): Nivelurile hormonului de creștere cresc, acest lucru având beneficii asupra pierderii de grăsimi și câștigului de mușchi.
 • Insulina: Sensibilitatea la insulină se îmbunătățește și nivelul acesteia scade, ceea ce face ca grăsimea corporală să fie mai accesibilă.
 • Repararea celulară: Când se posteşte, celulele inițiază procese de reparare celulară. Acestea includ autofagia, în care celulele digeră și elimină proteine vechi și disfuncționale care se acumulează în interiorul celulelor.

Un instrument puternic în lupta cu greutatea 

Pierderea în greutate este cel mai frecvent motiv pentru care oamenii apelează la PI. Consumând mai puține mese, PI poate duce la o reducere automată a aportului de calorii. În plus, modificările la nivelul hormonilor facilitează scăderea în greutate, aşa cum am arătat anterior. 

De reținut este că principalul motiv al succesului său este că PI ajută la consumarea de mai puține calorii în ansamblu. Dacă mâncați cantități masive în timpul perioadelor de hrană, este posibil să nu pierdeți deloc greutatea. 

Alte beneficii ale PI: 

 • Rezistența la insulină: PI poate să reducă rezistența la insulină, scăderea zahărului din sânge cu 3-6% și nivelul de insulină în repaus cu 20-31%, aspecte care ar trebui să protejeze împotriva diabetului de tip 2.
 • Inflamația: unele studii au pus în legătură PI cu scăderea markerilorinflamației, un factor-cheie al multor boli cronice. 
 • Sănătatea inimii: PI poate reduce colesterolul “rău” (LDL), trigliceridele din sânge, markeriiinflamatorii, zahărul din sânge și rezistența la insulină – toți factorii de risc pentru bolile cardiace. 
 • Sănătatea creierului: PI crește nivelul hormonului cerebral BDNF și poate ajuta la creșterea celulelor nervoase noi. De asemenea, poate proteja împotriva bolii Alzheimer.

Psst! Salut! Dacă ai ajuns la acest punct al articolului, înseamnă că te interesează sau pasionează subiectul. Atunci, nu uita sa ne urmăreşti pentru a fi la curent cu următorul articol în care vom dezbate contraindicaţiile acestui stil alimentar şi vom răspunde la câteva întrebări frecvente. 

Dacă şi tu ai o întrebare, ne-o poţi adresa la: 

Pagina noastra de Facebook

Adresa de mail tratamente.naturiste.office@gmail.com

Citeste si despre

Produsul care ajuta in: digestie lentă, constipație, balonare, flatulență, dureri abdominale, diaree, tulburări de tranzit, eructații

Dă oxigen vieții tale! Vezi beneficiile oxigenării celulare. Click aici!

Green gold immune – produs antitumoral, anticancer si pentru imunitate

Vidatox – extract din venin de scorpion albastru – sansa reala

pentru sanatate – produs anti-cancer

Insomnie – scapa de inamicul nocturn!

Vă confruntați cu insomnie cronică? Simțiți că nu vă odhiniți suficient?

Sănătatea dumneavoastră este într-un real pericol. alert

Acum este momentul  vă bucurați din nou de somnul dulce cu vise plăcute, trezindu-vă revitalizați și cu poftă de viață!

Tratamente Naturiste vă invită  redescoperiți beneficiile somnului profund și odihnitor. 

De ce  scăpați de insomnie?

      Terapia naturală anti-insomnie este terapia care vă reglează ritmul biologic fără să deveniți dependenți de somnifere.

Insomnia cauzează următoarele afecțiuni:

insomnie probleme

Alte beneficii in urma achiziționării terapiei anti-insomnie: recenzie steluta merloiu

Uită de

check micapnee;

check micafecțiuni cardiace;
check micoboseală cronică;

pierderi de memorie;

dereglări hormonale;

riscul apariției diabetului;

pierderea controlului greutății;

riscul apariției atacului cerebral;

posibilitatea apariției cancerului (somnul de calitate ține cancerul la distanță);

…si lista de afecțiuni cauzate de insomnie poate continua…

Terapia naturală anti-insomnie este terapia care vă reglează ritmul biologic fără să deveniți dependenți de somnifere.

oferta

insomnia

Terapie naturală pentru normalizarea somnului și echilibrarea ritmului biologic.

Somnul este la fel de important ca apa potabilă . Așa cum nu putem trăi decât câteva zile fără să bem apă, tot la fel nu putem trăi mult timp fără somn. În timpul somnului, corpul se regenerează , sistemul imunitar repară deficiențele , sistemul nervos se restartează , subconstietul se curăță prin vise, ideile noi se aliniaza la bagajul de cunoștințe existent (nu întâmplător există proverbul care spune că ,  ”noaptea este cel mai bun sfetnic”). Insomnia influențează în mod direct condiția fizică , performanța intelectuală , claritatea și concentrarea mentală , afectează relațiile interumane, calitatea muncii prestate, deciziile importante ale vieții , că să nu mai vorbim de siguranță în traficul rutier, atunci când conducem obosiți.

Webp.net-gifmaker

Produsul care ajuta in: digestie lentă, constipație, balonare, flatulență, dureri abdominale, diaree, tulburări de tranzit, eructații

Dă oxigen vieții tale! Vezi beneficiile oxigenării celulare. Click aici!

Green gold immune – produs antitumoral, anticancer si pentru imunitate

Vidatox – extract din venin de scorpion albastru – sansa reala

pentru sanatate – produs anti-cancer

Medicina estetica cu Dr. Genoveva Nagy

 

 

Servicii Dr. Genoveva Nagy:

 • CONSULTANTA

genoveva-event

Homeo-mezoterapie,Medicina estetica biologica,Terapia durerii,Psihanaliza

 • TERAPIE
 • terapii personalizate
 • PRODUSE
 • Metoda Gunadesktop72
 • Medicina Reglării Fiziologice (metoda Guna-PRM) reprezintă cea mai modernă formă de integrare a medicinii convenţionale şi a homeopatiei. Metoda Guna include cele mai recente cunoştinţe despre homeopatie, homotoxicologie, psiho-neuro-endocrino-imunologie şi nutriţie. PRM adaugă homeopatiei clasice un nou concept terapeutic de reechilibrare fiziologică prin intermediul hormonilor, neuropeptidelor, interleukinelor şi factorii de creştere preparaţi în diluţie homeopatică, cu aceeaşi concentraţie fiziologică ca în mediul biologic.Produsele GUNA sunt destinate mentinerii si recapatarii SANATATII OMULUI, sunt naturale 100%, sigure, eficiente, fara efecte adverse sau contraindicatii.
 • 21
 • CURSURI MEDICI
 • DSC00932
 • – Abordarea homeopatica in terapeutica tuturor bolilor- Mezoterapie aplicata in medicina estetica (homeomezoterapie)– Materia Medica– Injectarea pe puncte de acupunctura si homeopatia– Cazuri practice cu implicarea remediilor prezentate si demonstratii
 • EVENIMENTE / INTALNIRI educative cu femei : BEAUTY MEDICAL COACH

 

Terapii

  • Medicină estetică biologica

Tratamentele cu injectabile low dose ajuta in prevenirea si tratarea ridu­rilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare,cearcane, pierderea stralucirii etc.) fara a fi nevoie sa apelam prea curind sau chiar deloc la chirurgia estetica. Produsele folosite sunt diverse,rea­lizate prin dilutie, vibratie, dinamizare secventiala, ajungind sa fie perfect recunoscute de organism; componentele se afla in concentratii similare celor ce se gasesc in mod normal in organism, transmitind astfel mesaje clare mecanismelor metabolice specifice.
Administrarea combinata, orala (de hoemeopate) si injectabila cu diferite produse in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la primele sedinte. In afara efectelor locale rapide , vei observa si efecte sistemice de revigorare a organismului si de intinerire a pielii. Homeo-mezoterapia se poate folosi si in tratarea celulitei, obezitatii sau pentru marirea si ridicarea sinilor fara interventii chirurgicale.
Procesul de regenerare, infrumusetare naturala, intinerire, presupune o schim­bare de alegeri, de educatie, dar si de stare de spirit . Medicina estetica biologica se dovedeste a fi o modalitate sigura, rapida si naturala, de a da timpul inapoi.

 • Tratament de hidratare la nivelul intregului corp
 • Tratament contra cearcanelor
 • Tratament contra caderii parului (femei/barbati)4
   • Revitalizarea pielii feţei, decolteului şi atenuarea ridurilor;
   • Reumatologie şi terapia durerii
   • Patologia coloanei vertebrale;

  5

  • Afecţiuni ale articulaţiilor;
  • Afecţiuni ale muşchilor şi ţesuturilor moi;
  • Patologia nervilor periferici
  • Tratamentul celulitei;
  • Eliminarea adipozităţilor locale (şolduri, abdomen…)
  • Tonifierea locală sau generala ţesutului subcutanat;
  • Tonifierea sânilor;

  ACNEE:

  Este dermatoza caracterizata printr-o inflamatie purulenta a foliculului pilo-sebaceu, insotita de secretie exagerata a glandelor sebacee. Forma ei cea mai obisnuita este acneea vulgara sau polimorfa juvenila, care apare la tineri, incepand din pubertate (14-15 ani). O forma mai speciala este acneea rozacee, intalnita mai ales la femei dupa varsta de 40 de ani. Agentul patogen este stafilococul.

  Impotenta:

  Multi barbati din aceasta lume sufera de disfunctia sexuala masculina numita impotenta, chiar daca recunosc sau nu. Aceasta problema poate avea un impact foarte negativ asupra vietii sexuale a unui cuplu, ducand chiar la destramarea acestuia in cele din urma.

  Avantajele terapiei cu produse GUNA:
  3

  –       Compoziţie exclusiv naturală a tuturor produselor GUNA;

  –       Lipsa totală a reacţiilor secundare;

  –       Lipsa contraindicaţiilor;

  –       Compatibilitatea tuturor produselor GUNA şi posibilitatea tratamentului mai multor problem într-o singură şedinţă;

  –       Efect terapeutic de lungă durată;

   
  Prin tratamentul homeopatic devenim mai sanatosi fizic, mai puternici. Ne recapatam energia, ni se amelioreaza randamentul, dispozitia, somnul etc. Acelor probleme pe care le credeam fara solutie le gasim dintr-o data rezolvarea. Ceea ce inainte nu vedeam, devine evident. Se dezvolta orizontul gandirii, creativitatea. Ne recapatam armonia cu sine si cu microcosmosul in care traim. Daca ne ajutam pe noi, putem fi de folos si celorlalti. Ne amelioram destinul si noua si celor din jur.

 

Medicina Estetica

O noua abordare in medicina estetica – medicina estetica biologica ( homeomezoterapie ) – aduce noi metode de prevenire si tratare a inestetismelor fara interventii majore si de risc ridicat. In cazurile in care este necesara o interventie chirurgicala, revitalizarea biologica inainte si dupa interventia operatorie asigura o vindecare excelenta si mentinerea indelungata a rezultatelor obtinute.
omeosiniatria

Remediile homeopate injectabile ajuta in prevenirea si tratarea ridurilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare, pierderea stralucirii etc) fara a fi nevoie sa apelam prea curand sau chiar deloc la chirurgia estetica.

 

Folosind derivate diluat-dinamizate din tesuturi: placenta, piele, vase capilare, colagen, muschi, ficat, glanda suprarenala , se stimuleaza sinteza de colagen, acid hialuronic si elastina de la nivelul pielii si se sustine regenerarea tisulara Prin introducerea in formule complexe, alaturi de remedii drenoare a preparatelor homeopate din vitamine, seleniu, oligoelemente, coenzima q10, hialuronidaza se stimuleaza respiratia celulara, cresterea tisulara, sinteza de proteine noi si actiunea antioxidanta si antiimbatrinire. Administrarea remediilor pe cale orala are efecte estetice mai lente si mai putin vizibile in timp scurt dar administrarea combinata, orala si injectabila in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la a 3-a sedinta .Produsele folosite sint rea­lizate prin dilutie si dinamizare secventiala, ajungind sa fie perfect recunoscute de organism; componentele se afla in concentratii similare celor ce se gasesc in mod normal in organism, transmitind astfel mesaje clare mecanismelor metabolice specifice.
TERAPIA ESTE INJECTABILA SI SE FACE PE PUNCTE DE ACUPUNCTURA.
medicina
Procesul de intinerire presupune o schim­bare radicala a stilului de viata si a starii de spirit. Iar medicina estetica biologica se dovedeste a fi o modalitate sigura, rapida si ultraeficienta de a da timpul inapoi.

Metoda GUNA – terapia reglării fiziologice este o metodă de tratament inovatorie, bazată pe ani de studii clinice şi de laborator. Productible homeopate complexe GUNA au în compoziţia sa remedii homeopate clasice, extracte de şesuturi specifice, produşi intermediari ai ciclului Krebs, hormoni, neuropeptide, neurotransmiţîtori, factori de creştere, citokine – factori care controlează funcţia sistemului imunitar. Toţi aceşti compuşi extrem de importanţi pentru funcţionarea normală a organismului uman (terapia reglării fiziologice), sunt în concentraţii homeopate şi sunt de origine naturală. Prin acţiunea lor aceste produse detoxifică organismul, stimulează funcţiile reparotorii şi de regenerare a organismului, funcţia sistemului neuro-imuno-endocrin.

decrease-wrinkles-increase-volume