• Agaricus Blazei Murill

  din 5

  Agaricus Blazei Murill este o ciuperca originara din regiunea Piedate, langa San Paolo, care a inceput sa fie cultivata si in China, in zonele sudice, unde climatul este mai cald.

  147.00 lei
 • Astragalus

  din 5

  In medicina traditionala chineza, astragalus este utilizat ca tonic fizic si mental, in special pentru aspectul yang. Este utilizat ca adaptogen, cu influenta benefica asupra cordului si rinichiului.

  115.00 lei
 • Auro Balm 10 ml

  din 5

  Durerea este o senzație, care este mediată prin intermediul mai multor receptori de la nivelul organului ţintă.

  20.00 lei
 • Black Fungus

  din 5

  Black Fungus (miceliul de auricularia) este cultivat in provinciile din nord-estul Chinei si este folosita pentru valoarea sa nutritiva in cultura orientala.

  147.00 lei
 • Bupleurum Soft Capsule

  din 5

  Bupleurum este o planta valoroasa in medicina traditionala chineza, utilizata in majoritatea sindroamelor febrile, in special in cele care implica patologia hepatica si biliara, de tipul colecistitelor, colangitelor, hepatitelor acute sau cronice.

  115.00 lei
 • Chitosan BBM

  din 5

  Chitosanul este obtinut din carapacea crabilor si a crevetilor. Folosirea chitosanului permite restabilirea echilibrului biologic al organismului uman, fiind detoxifiant, regleaza procesele metabolice si functiile organelor si sistemelor.

  95.00 lei
 • Coenzima Q10 + Vitamina E 100 cps

  din 5

  Coenzima Q10 este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor.

  147.00 lei
 • Collagen & Hyaluronic Acid

  din 5

  Acidul hialuronic si colagenul reprezinta componente vitale ale structurii pielii, care scad pe masura ce inaintam in varsta. Ele sunt responsabile pentru hidratarea pielii, supletea si elasticitatea sa

  135.00 lei
 • Collagen and Calcium Tablet

  din 5

  Colagenul este o proteina naturala a organismului, care ajuta la mentinerea elasticitatii tesutului conjunctiv. Ea functioneaza ca un amino acid care faciliteaza diverse functii de baza ale organismului in cadrul corpului.

  85.00 lei
 • Cordiceps BBM

  din 5

  Cordiceps este un compus natural care actioneaza pe nivele multiple organice, sistemice si functionale, cu efecte benefice in ceea ce priveste normalizarea functiei hepatice si normalizarea influxului nervos.

  95.00 lei
 • DHA Softgel

  din 5

  DHA Softgel este obtinut din extract de peste marin de mare adancime si reprezinta un supliment alimentar important pentru stimularea, dezvoltarea si functionarea sistemului nervos central si periferic.

  95.00 lei
 • Eyes Care 100 cps

  din 5

  Eyes Care contine o combinatie speciala de extracte naturale care au o actiune sinergica in ceea ce priveste normalizarea functiei vizuale.

  125.00 leiComanda online produse din categoria BBM de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse BBM dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid BBM sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria BBM la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria BBM se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. BBM dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales BBM de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege BBM de la TratamenteNaturiste!