• Bupleurum Soft Capsule

  0 out of 5

  Bupleurum este o planta valoroasa in medicina traditionala chineza, utilizata in majoritatea sindroamelor febrile, in special in cele care implica patologia hepatica si biliara, de tipul colecistitelor, colangitelor, hepatitelor acute sau cronice.

  150.00 lei
 • Coenzima Q10 + Vitamina E 100 cps

  0 out of 5

  Coenzima Q10 este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor.

  160.00 lei
 • Collagen & Hyaluronic Acid – 100 tablete

  0 out of 5

  Acidul hialuronic si colagenul reprezinta componente vitale ale structurii pielii, care scad pe masura ce inaintam in varsta. Ele sunt responsabile pentru hidratarea pielii, supletea si elasticitatea sa.

  • – mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si a unghiilor
  • – asigura mobilitatea articulatiilor si pastrarea densitatii osoase
  • – reducerea liniilor si ridurilor din piele
  • – imbunatatirea conditiei parului
  160.00 lei
 • Collagen si Calciu – 100tablete

  0 out of 5

  Colagenul este o proteina naturala a organismului, care ajuta la mentinerea elasticitatii tesutului conjunctiv. Ea functioneaza ca un amino acid care faciliteaza diverse functii de baza ale organismului in cadrul corpului.

  Mentine structura normala oasteoarticulara si furnizeaza necesarul de calciu pentru sanatatea sistemului scheletic dar si o sinteza adecvata de colagen.

  95.00 lei
 • DHA Softgel – 100cps

  0 out of 5

  Are un rol deosebit de valoros neurotonic si neurotrific cu avantaje in cazul administrarii in timpul sarcinii dar si pentru pastrarea tonusului nervos in situatii de suprasolicitare fizica si psihica. Pentru persoanele aflate la varsta a treia este util in tratamentul profilactic al bolii Alzheimer si bolii Parkinson.

  140.00 lei
 • Eyes Care – 100cps

  0 out of 5

  Eyes Care contine o combinatie speciala de extracte naturale care au o actiune sinergica in ceea ce priveste normalizarea functiei vizuale. Aceasta formula se adreseaza atat factorilor locali cat si celor generali, care genereaza boli oftalmologice.

  150.00 lei
 • Grape Seed – cardiovascular 100 cps

  0 out of 5

  Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, continutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decat vitamina E si de 20 de ori decat vitamina C.

  160.00 lei
 • Maca – 90 cps

  0 out of 5

  Bogata in substante nutritive esentiale: calciu, fosfor, vitamina C, B1, B2 si B12, acizi grasi nesaturati si alcaloizi, radacina de Maca este un sprijin deosebit pentru organismul uman, in special pentru persoanele suprasolicitate fizic, mental si emotional, dar si pentru persoanele aflate la varsta maturitatii.

  160.00 lei
 • Needle Mushroom – 100cps

  0 out of 5

  Aceasta ciuperca contine opt tipuri de amino acizi esentiali. O serie de cercetari realizate la Universitatea Nationala din Singapore, publicate in 2005, au descoperit efectele imunomodulatoare ale acestei ciuperci, datorate calitatii proteinelor continute.

  160.00 lei
 • Organic Spirulina – 30tablete

  0 out of 5

  Spirulina furnizeaza proteine, fier, vitamine, minerale, precum si majoritatea amino-acizilor esentiali, care pot lipsi din dieta zilnica, datorita obiceiurilor alimentare nesanatoase, stilului de viata dezechilibrat sau datorita lipsei de cunostinte in ceea ce priveste o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

  250.00 lei
 • Skin Life Capsule – 100 cps

  0 out of 5

  Asocierea laptisorului de matca, a ceaiului verde, a extractului din boboci de trandafir si a acidului hialuronic, are ca rezultat un puternic efect antiaging.

  160.00 lei
 • Slim & Healthy – 30cps

  0 out of 5

  Slim&Healthy este o formula fitoterapica utila in tratamentul obezitatii. Plantele si suplimentele componente actioneaza sinergic asupra centrilor foamei, inhiband apetitul, tonifica si energizeaza organismul, stimuleaza functiile digestive si metabolismul, reduc tesutul adipos.

  150.00 leiComanda online produse din categoria BBM de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse BBM dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid BBM sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria BBM la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria BBM se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. BBM dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales BBM de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege BBM de la TratamenteNaturiste!