• Aparat de fizioterapie – Biorezonanta

  0 out of 5

  Dispozitivul este un generator – emițătorul RF câmp electromagnetic de intensitate slabă, modulate în amplitudine frecvență purtătoare. Frecvența și forma semnalului de modulare prin programare (conform lucrărilor algoritmul alese) cu ajutorul unui sintetizator. Datorită acestuia, o mare precizie de stabilire a frecvenței de modulare.

  1,490.00 lei
 • Biofon – MultiFrecvente

  0 out of 5

  BIOFON (multifrecvență) – este un dispozitiv wellness pentru menținerea sănătății și a funcționării normale a tuturor organelor și sistemelor din organism.

  1,100.00 lei
 • BIOMEDIS TRINITY

  4.00 out of 5

  BIOMEDIS TRINITY este cea mai avansată tehnologie de wellness eficientă de sincronizare multi-frecvență, ambalata într-un dispozitiv unic – elegant, fiabil, compact și ușor. Este ușor să-l iei cu tine oriunde te duci și te face să te simti increzator cu privire la sanatatea ta.

  1,968.00 lei
 • Eco Food

  0 out of 5

  Decontamineaza si activeaza apa, indeparteaza substantele chimice daunatoare organismului;

  Procesarea produselor alimentare ( carne, legume, fructe, salata, peste, oua, bauturi, etc.) pentru decontaminare, imbunatatirea gustului cat si lungirea termenului de valabilitate. Neutralizarea impactului daunatorilor naturali si sintetici inclusi in produsele alimentare .

  1,230.00 lei
 • Scanner inteligent de biorezonanta – Biomedis

  0 out of 5

  Principiile de baza ale terapiei prin biorezonanta se bazeaza pe faptul, ca orice organism viu si toate sistemele sale functionale sunt surse a oscilatiilor electromagnetice extrem  de slabe ,a unui spectru larg de unde, care la randul sau acopera o gama larga de lungimi de unde, de la foarte lungi la foarte scurte.

  4,400.00 leiComanda online produse din categoria Biomedis de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Biomedis dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Biomedis sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Biomedis la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Biomedis se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Biomedis dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Biomedis de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Biomedis de la TratamenteNaturiste!