• Balsam activ Biyovis – 75 ml

  0 out of 5

  Se recomandă utilizarea atât intern cât şi extern, din cap pînă-n picioare!

  95.00 lei
 • Batic din cupru

  0 out of 5

   Baticul din cupru – legat în jurul gâtului – dizolvă starea spasmodică al musculaturii din jurul vertebrelor superioare. Astfel se reduce presiunea care apasă pe discurile cartilaginoase. Putem preveni calcifierea vertebrelor şi formarea problemelor de vedere. 

  74.00 lei
 • Bioprotector Home

  0 out of 5

  Mulțumită câmpului magnetic armonizat de Bioprotector, energiile pot circula libere în întregul corp, contribuind la o stare de sănătate mai bună atât la nivel psihic, cât și fizic, respectiv pot reduce simptomele sau chiar elimina bolile.

  453.00 lei
 • Bioprotector personal

  0 out of 5

  S-a dovedit științific că Bioprotectorul neutralizează diformitățile câmpului magnetic și elimină radiațiile dăunătoare cauzate de vânele de apă, electrocasnice (TV, calculator, telefon, etc.), alte aparate și dispozitive electrice, respectiv radiațiile cosmice.

  220.00 lei
 • Ceai Biyovis – 30 pliculete

  0 out of 5

  Vreţi să găsiţi un ceai care pe lângă faptul că este gustos are efecte bune asupra organismului Dvs.?

  59.00 leiComanda online produse din categoria Biyovis de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Biyovis dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Biyovis sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Biyovis la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Biyovis se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Biyovis dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Biyovis de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Biyovis de la TratamenteNaturiste!