• Detoxamin Acai Slim Plus 90 cps

  0 out of 5

  Partea cea mai rea intr-o cura de slabire sunt durerile de stomac, provocate de foame.

  Intr-o cura de slabire, in primul rand trebuie eliminate snacks-urile, mancarea de tip fast-food.

  Atunci cand ne hotaram sa incepem o dieta si sa consumam alimente sanatoase, stomacul nostru incepe sa „mormaie” de foame, uneori atat de tare, incat vrea sa va faca sa trisati, sa mancati din nou nesanatos si mai mult decat necesar.

 • Detoxamin basic capsule 180 cps

  4.88 out of 5

  Produsul este pe stoc. Pentru pret contactati distribuitorul la 0766671103

 • Detoxamin Royale – Zeolit Activat cu Laptisor de Matca 90 cps

  0 out of 5

  Laptisorul de matca regenereaza corpul, pielea si parul, contribuie la cresterea celulelor, intareste masa musculara, stimuleaza refacerea rapida dupa boala, imbunatateste starea generala a persoanelor epuizate si deprimate, mareste capacitatea de efort fizic, imbunatateste imunitatea, incetineste imbatranirea, stimuleaza regenerarea sangelui, accelereaza cresterea si dezvoltarea corpului si mareste capacitatea de lucru, actioneaza ca energizant, normalizeaza tensiunea sanguina si sprijina sanatatea intregului organism.

 • Zeolit – Detoxamin Basic Pudra 125 gr

  0 out of 5

  Preventie pentru cei sanatosi, ajutor pentru cei bolnavi!

  Mineralele sunt integrate in toate procesele vitale ale plantelor, animalelor si oamenilor. Pe de o parte, ele formeaza scheletul oamenilor si animalelor, iar pe de alta parte, sunt implicate in toate procesele regulatoare din organism. Nu exista proces biochimic si biofiziologic in organism, in care sa nu fie implicate mineralele. Fara minerale nu este posibila viata.

 • Zeolit – Detoxamin Osteo DE 3 60 cps

  0 out of 5

  Pentru oase puternice!

  Chiar daca nu figureaza printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afectiune de temut. Vestea buna este ca osteoporoza este o boala tratabila, dar mai ales prevenibil

 • Zeolit – Detoxamin Pudra Piele 60 gr

  0 out of 5

  Un ajutor pentru piele!

  Particulele active vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor. Aplicarea locala de detoxamin pudra are ca rezultat refacerea accelerata a ranilor, datorita legarii exudatului din rana, contribuind astfel la uscarea mai rapida a ranii.
Comanda online produse din categoria Linia Detoxamin de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Linia Detoxamin dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Linia Detoxamin sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Linia Detoxamin la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Linia Detoxamin se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Linia Detoxamin dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Linia Detoxamin de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Linia Detoxamin de la TratamenteNaturiste!