• DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®

  0 out of 5

  DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® este un supliment alimentar complex, compus din 2 capsule complementare. Capsula Synbiotic conține un prebiotic (sub formă de fibre de salcâm), precum și formula probiotică înregistrată BACTILARDII®, bazată pe 4 culturi de bacterii și pe 1 cultură de drojdie, a căror viabilitate este garantată până la sfârșitul datei de expirare a produsului. Capsula Postbiotic – conține un postbiotic într-o formulă pe bază de acid butiric. DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® se caracterizează nu numai printr-o compoziție inovatoare, ci și printr-o formulă înregistrată și un înveliș direct, brevetat, care asigură protecția maximă a culturilor de microorganisme conținute în capsulă.

  237.00 lei
 • DuoLife Medical Formula ProImmuno®

  0 out of 5

  Medical Formula ProImmuno® este un produs care conține ingrediente naturale atent selectate, formând o compoziție unică care respectă principiile sinergismului. Efectele mai multor materii prime utilizate au fost confirmate de numeroase publicații științifice și studii clinice. Pe baza studiilor științifice, ingredientele DuoLife Medical Formula ProImmuno® poate contribui direct la susținerea organismului în lupta împotriva infecțiilor virale și a infecțiilor bacteriene. El poate susține, de asemenea, organismul în lupta împotriva proceselor inflamatorii asociate infecțiilor.

  118.00 leiComanda online produse din categoria DuoLife de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse DuoLife dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid DuoLife sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria DuoLife la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria DuoLife se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. DuoLife dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales DuoLife de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege DuoLife de la TratamenteNaturiste!