• ALERACAPS 24 cps

  0 out of 5

  Aleracaps conţine extract din Perilla frutescens, care contribuie la protejarea organismului împotriva mediului poluat.
  Perilla frutescens conţine substanţe care ajută la atenuarea reacţiei la polen, praf, fungi sau spori de ciuperci.

  76.00 lei
 • Aloe Vera cremă pentru mâini 100 ml

  0 out of 5

  Hidratează, hrăneşte, cultivă şi protejează. Este suficientă aplicarea unei cantităţi mici şi o masare uşoară. 

  56.00 lei
 • Aloe Vera gel spray 200 ml

  0 out of 5

  Gelul natural curat din Aloe Vera şi din extracte naturale este un preparat excelent destinat pentru utilizare externă.

   

  56.00 lei
 • Aloe Vera herbs OIL 100 ml

  0 out of 5

  Datorită conţinutului de 27 de extracte din plante cu multe proprietăţi benefice, acest ulei din plante ajută în lupta cu oboseala şi cu stresul.

  81.00 lei
 • Aloe Vera Rescue gel 60 ml

  0 out of 5

  Aplicaţi cu ajutorul roll – on pe durata a 1 – 2 minute şi pe urmă masaţi până la absorbire. Imediat obţineţi senzaţie de confort şi uşurare naturală pe termen lung.

  52.00 lei
 • Anti-aging gel contra îmbătrânirii 50 ml

  0 out of 5

  Cremă organică echilibrată delicat pentru utilizare ziua şi noaptea. Ingredientele naturale amestecate asigură o hidratare şi hrănire excelentă pe durata a 24 de ore.

  69.00 lei
 • Antibi – Antibiotic finlandez natural

  0 out of 5

  Suplimentul nutritiv Antibi, sau antibiotic natural, conține o gamă largă de ingrediente naturale care afectează favorabil rezistența, armonia și vitalitatea corpului. Este deosebit de benefic în perioade considerate a fi nefavorabile și care necesită sprijin pentru sistemul imunitar.

  164.00 lei
 • ANTIPA-RASITIS FĂRĂ ALCOOL 100 ml

  0 out of 5

  Tractul digestiv fără vizitatori nepoftiţi.

  Antipa-rasitis conţine extract din coaja de nucă neagră americană (Juglans nigra).
  Extractul din nucă a fost în trecut folosit de triburile indiene mai ales pentru curăţarea de paraziţi a tractului intestinal.

  77.00 lei
 • AVIS 50 ml

  0 out of 5

  Avis este un extract obţinut din germeni de ovăz. Extractul nu provoacă dependenţă, nu provoacă somnolenţă, nici nu diminuează atenţia. Germenii de ovăz se recomandă persoanelor care luptă cu stresul, iritaţia, starea proastă sau cu tensiunea la locul de muncă.

  66.00 lei
 • BETACAPS 100 cps

  0 out of 5

  Betacaps conţine beta-carotenul natural obţinut din alga Dunaliella salina.
  Beta–carotenul este una dintre cele mai importante carotenoide, ajutând la compensarea insuficienţei aportului de carotenoide în alimentaţie.

  95.00 lei
 • BETUTABS 110 TABLETE

  0 out of 5

  Betutabs este fabricat din frunze de mesteacăn foarte atent uscate şi măcinate (Betula pendula). Extractul de mesteacăn, care este sursa numeroaselor substanţe benefice, (de exemplu saponine naturale, uleiuri esenţiale), are grijă de căile urinare, ajută la funcţionarea rinichilor şi la eliminarea substanţelor nocive din organism.

  51.00 lei
 • BI-IOMARE 100 cap

  0 out of 5

  Sursa imunităţii – produs de TOP.

  Bi-iomare caps conţine ulei din ficat de rechin. Este sursa de substanţe ca alkil-gliceroli, squalamina, squalena şi omega -3 acizi graşi nesaturaţi, pe care organismul nu poate să le producă şi trebuie să le primească din alimentaţie.

  90.00 leiComanda online produse din categoria FinClub de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse FinClub dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid FinClub sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria FinClub la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria FinClub se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. FinClub dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales FinClub de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege FinClub de la TratamenteNaturiste!