• Aparat de masaj bio-energo-terapeutic FOHOW (Fohow Bioenergy Massager)

    0 out of 5

    Pentru pretul aparatului intrebati distribuitorul la 0766671103!

    La achizitionarea aparatului beneficiati de un curs specializat cu un reprezentant al companiei FOHOW International, iar la sfarsitul cursului, in urma unui examen, se acorda diploma recunoscuta de Asociatia Internationala a medicilor din China.

    Cumpara aparatul de masaj bio-energo-terapeutic FOHOW (Fohow Bioenergy Massager) si descopera beneficiile asupra sanatatii fizice, mentale si emotionale. Organizam gratuit pentru persoanele interesate prezentari, cursuri si demonstratii.
Comanda online produse din categoria Fohow de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Fohow dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Fohow sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Fohow la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Fohow se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Fohow dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Fohow de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Fohow de la TratamenteNaturiste!