Vezi Coș “EXTRACT DE SEMINTE DE STRUGURI 60 cps” a fost adaugat in cos !
 • Arthro Power (puterea articulatiei) – Mobilitatea articulatiilor 60 cps

  din 5

  Produsul are de asemenea un efect calmant şi fortifiant orientat către menţinerea şi îmbunătăţirea funcţiilor aparatului locomotor, este recomandat pentru dureri inflamatorii la nivelul muşchilor şi articulaţiilor, crampe musculare, slăbirea tendoanelor, precum şi pentru prevenirea şi în terapia complexă a bolilor asociate cu deficitul de calciu în organism.

  192.00 lei
 • BLOOD CLEANSE 60 cps

  din 5

  Produsul are un efect tonifiant şi general tonic având drept scop menţinerea funcţiilor sistemului circulator uman, precum şi recuperarea după un atac de cord sau accident vascular cerebral.

  192.00 lei
 • Brain Care – Green World

  din 5

  Capsulele permit normalizarea stării provocate de afectarea circuitului sangvin cerebral.

  180.00 lei
 • Breast Care / Ju Can – Suport Imunitar

  din 5

  Produsul este utilizat pentru a spori imunitatea femeilor, precum şi pentru prevenirea şi în terapia complexă a bolilor canceroase.

   

  228.00 lei
 • Cardio Power capsule (Tian Sin Van – inima sanatoasa) – 30 caps

  din 5

  Produsul este utilizat în scopul profilaxiei şi în terapia complexă a bolilor cardiovasculare, este recomandat pentru diferite tulburări ale circulaţiei cerebrale, ameţeli, dureri de inimă, etc.
  Este un remediu excelent de „prim-ajutor” pentru inimă întru susţinerea funcţionării complete şi sănătoase a acesteia.

  150.00 lei
 • Coenzima Q10 30 cps

  din 5

  Produsul este utilizat în scopul profilaxiei şi în terapia complexă a bolilor cardiovasculare, este recomandat pentru diferite tulburări ale circulaţiei cerebrale, ateroscleroză, hipertensiune etc. Este de asemenea un remediu excelent de “cosmetică interioară” pentru îmbunătăţirea proceselor metabolice în celulele pielii.

  180.00 lei
 • Colon Cleanse 60 cps

  din 5

  Produsul este utilizat pentru a îmbunătăţi tractul digestiv si in prevenirea constipaţiilor.

  168.00 lei
 • Cordyceps plus Green World

  din 5

  Cordyceps plus Green World este un remediu de profilaxie şi de refacere pentru boli ale sistemului respirator, urogenital, digestiv, cardiovascular şi altor sisteme ale organismului uman.

  185.00 lei
 • EXTRACT DE SEMINTE DE STRUGURI 60 cps

  din 5

  Produsul, cu un spectru larg de acţiune, este un cardioprotector, geroprotector, oncoprotector (protejează inima şi vasele sangvine, protejează împotriva îmbătrânirii, apariţiei tumorilor).

  240.00 lei
 • Eye Care – Green World 100 cps

  din 5

  Produsul este utilizat pentru a preveni pierderea treptată a vederii, reduce oboseala ochilor, aprovizionează aparatul vizual cu substanţe nutritive necesare,luptă cu radicalii liberi şi au proprietăţi antioxidante.

  216.00 lei
 • Ginkgo Biloba – Circulatie 60 cps

  din 5

  Efect asupra organismului uman: normalizează circulaţia cerebrală şi coronariană, restabileşte memoria, auzul, vederea, funcţiile verbale şi motorii degradate ca urmare a modificărilor legate de vârstă; elimină insuficienţa circulatorie , restabileşte elasticitatea şi rigiditatea vaselor sangvine; previne trombozele vaselor cerebrale şi coronariene; restabileşte componenţa ionică şi conductibilitatea celulelor nervoase;

  162.00 lei
 • Ginseng RHS – Suport Imunitar

  din 5

  Adaptogen natural, reprezintă o profilaxie excelentă a îmbătrânirii premature, reduce oboseala, contribuie la menţinerea imunităţii şi recuperarea rapidă a organismului.

  192.00 leiComanda online produse din categoria Green World de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Green World dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Green World sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Green World la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Green World se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Green World dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Green World de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Green World de la TratamenteNaturiste!