• Fleur de Sel Sare, borcan 250 g

  0 out of 5

  Caracteristici: Fleur de Sel – sare din marile Greciei. La nivel mondial, “Fleur de sel” este considerata ca fiind caviarul sarii de mare. Fleur de Sel este recoltata doar manual si are nevoie de conditii foarte specifice (mult soare si vant puternic) pentru ca sa “infloreasca” precum o floare pe suprafata apei. Este un produs care va da o alta dimensiune preparatelor dumneavoastra.

  9.00 lei
 • Infuzie Ulei de Masline cu Chili, spray 100 ml

  0 out of 5

  Caracteristici: Infuzie ulei de masline cu aroma de chili, ideal pentru salate.

  Este un ulei de masline extra virgin foarte aromat, cu o aroma proaspata de chili. Facut intr-o unitate exclusiva de fabricare, este produs doar cu ulei de masline extra virgin, presat la rece, usor aromatizat cu chili.

  15.00 lei
 • Infuzie Ulei de Masline cu Lamaie, spray 100 ml

  0 out of 5

  Caracteristici: Infuzie ulei de masline cu aroma de lamaie, ideal pentru salate.

  Este un ulei de masline extra virgin foarte aromat, cu o aroma proaspata de citrice. Facut intr-o unitate exclusiva de fabricare, este produs doar cu ulei de masline extra virgin, presat la rece, usor aromatizat cu lamaie.

  15.00 lei
 • Infuzie Ulei de Masline cu Oregano, spray 100 ml

  0 out of 5

  Caracteristici: Infuzie ulei de masline cu aroma de oregano, ideal pentru salate.

  Este un ulei de masline extra virgin foarte aromat, cu o aroma proaspata de oregano. Facut intr-o unitate exclusiva de fabricare, este produs doar cu ulei de masline extra virgin, presat la rece, usor aromatizat cu oregano.

  15.00 lei
 • Infuzie Ulei de Masline cu Usturoi, spray 100 ml

  0 out of 5

  Caracteristici: Infuzie ulei de masline cu aroma de usturoi, ideal pentru salate.

  Este un ulei de masline extra virgin foarte aromat, cu o aroma proaspata de usturoi. Facut intr-o unitate exclusiva de fabricare, este produs doar cu ulei de masline extra virgin, presat la rece, usor aromatizat cu usturoi.

  15.00 lei
 • Mountain Tea (Ceai de munte), borcan 10 g

  0 out of 5

  Caracteristici: Mountain Tea – Ceai din muntii Greciei.

  Ambalaj: Ceaiul de munte grecesc de la Kollectiva este ambalat in borcane de plastic, cu greutatea neta de 10 g. Ambalat in Grecia de catre Kollectiva Aegean Flavours.

  Alte informatii: A se pastra la loc uscat si racoros. Toate produsele au fost testate si aprobate de Laboratorul General de Stat din Grecia.

  8.00 lei
 • Oregano, borcan 40 g

  0 out of 5

  Comentarii generale: Infiintata in 2012, Kollectiva Ltd. este o companie din Grecia care se concentreaza pe industria traditionala de alimente si bauturi. Recent, compania a dezvoltat familia de produse “Kollectiva Aegean Flavours”, care ofera o gama larga de alimente gourmet de inalta calitate, sub un brand unic.

  Caracteristici: Oregano – din muntii Greciei.

  9.00 lei
 • Sare de Mare Naturala Fina, punga 500 g

  0 out of 5

  Caracteristici: Sare de mare greceasca naturala fina.

  Sarea scoate in evidenta gustul mancarii. Avem nevoie de ea, ne place, o dorim. Ea ne transforma mancarea.

  Sarea de mare naturala este nerafinata, recoltata manual, uscata la soare, pura. Sarea de masa este prelucrata, golita de toate mineralele, lasand in urma nuantele subtile ale aromei.

  8.00 lei
 • Sare de Mare Naturala Grunjoasa, punga 500 g

  0 out of 5

  Caracteristici: Sare de mare greceasca naturala grunjoasa.

  Sarea scoate in evidenta gustul mancarii. Avem nevoie de ea, ne place, o dorim. Ea ne transforma mancarea.

  Sarea de mare naturala este nerafinata, recoltata manual, uscata la soare, pura. Sarea de masa este prelucrata, golita de toate mineralele, lasand in urma nuantele subtile ale aromei.

  8.00 lei
 • Ulei de Masline Extra Virgin 0.75L Bonum Terrae

  0 out of 5

  Comentarii generale: Pentru un ulei de masline sa participe la cel mai mare concurs de ulei de masline si sa castige o medalie de aur, e ceva extraordinar. In cadrul New York International Olive Oil Competition 2014, doar 19 uleiuri de masline extra virgine grecesti au fost premiate cu medalia de aur. Printre ele, Uleiul de Masline Extra Virgin Bonum Terrae. Si ne simtim foarte mandri sa va oferim acest ulei de masline, un ulei de masline care isi dovedeste an de an calitatea deosebita.

  42.00 leiComanda online produse din categoria Kollectiva Aegean Flavours de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Kollectiva Aegean Flavours dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Kollectiva Aegean Flavours sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Kollectiva Aegean Flavours la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Kollectiva Aegean Flavours se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Kollectiva Aegean Flavours dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Kollectiva Aegean Flavours de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Kollectiva Aegean Flavours de la TratamenteNaturiste!