• Pasta de dinti cu moringa

  din 5

  Pasta de dinti din comert folosita zilnic este ingerata in cantitati ce par neglijabile pentru o singura periere dar se cumuleaza pe parcursul anilor. Substantele continute in mod traditional in astfel de paste de dinti obisnuite vin cu avertizarea de a nu fi inghitite, insa acest lucru este inevitabil.

  50.00 lei
 • Pastile cu Moringa

  din 5

  Moringa Pastile este un supliment alimentar usor de dozat datorita formei de pastile in care se prezinta, nu are contraindicatii, nu prezinta efecte secundare, este vegan si fara gluten. Aceste suplimente alimentare sunt usor de digerat si au o compozitie 100% naturala. Introduse in dieta zilnica, pastilele cu Moringa revitalizeaza, cresc nivelul de energie si restabilesc echilibrul dintre minte si corp.

  150.00 lei
 • Pulbere De Moringa

  din 5

  Moringa pulbere este cel mai usor mod de a integra acest super aliment recunoscut pe intreg globul pentru valorile sale nutritive inegalabile in dieta zilnica. Arborele de Moringa, originar din India este folosit de secole in eradicarea foametei la nivel zonal si tratarea deficientelor nutritionale. Pudra de Moringa este 100% naturala si contine un singur ingredient: Moringa.

  90.00 lei
 • Sampon cu ulei de moringa 200 ml

  din 5

  Contine extract de frunze de galbenele, aloe vera, extract de pulbere de Moringa. Sampon nutritiv,plin de proteine, recomandat persoanelor cu probleme de matreata si de cadere a parului si persoanelor cu sensibilitate capilara.

  54.00 lei
 • Ulei de moringa pentru par 100 ml

  din 5

  Impotriva imbatranirii pielii si impotriva caderii parului,un excelent antioxidant.
  Uleiul de Moringa presat la rece obtinut din seminte de Moringa este recomandat pentru ingrijirea tenului si a parului

  130.00 leiComanda online produse din categoria Moringa de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Moringa dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Moringa sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Moringa la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Moringa se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Moringa dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Moringa de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Moringa de la TratamenteNaturiste!