• PANACTIVE – Magneziu și Calciu natural (90 caps)

  0 out of 5

  Magneziul și Calciul din linia PANACTIVE, este obtinut din coralii fosilizaţi (care au intrat în proces de dolomitizare/mineralizare).

  Ajută la acoperirea necesarului zilnic de calciu și magneziu dintr-o sursă naturală! 100% natural cu biodisponibilitate maximă, puritate şi acurateţe.

  257.00 lei 210.00 lei
 • PANACTIVE B-VITAMINE (90 caps)

  0 out of 5

  Este bine cunoscut faptul că vitaminele B sunt vitale pentru organism. Complexul natural de Vitamine B din linia Panactive este obţinut din pulberea de germeni de hrișcă organică!

  Deoarece aceste vitamine nu sunt stocate de organism, este important să se asigure o aprovizionare suficientă. În plus, în unele faze ale vieții, de stres crescut sau când anumite alimente sunt evitate, cum ar fi în cazul veganilor sau vegetarienilor, trebuie să oferim un sprijin țintit printr-o suplimentare adecvată.

  257.00 lei 210.00 lei
 • Panactive Curcum 80 cps

  0 out of 5

  Sprijină sistemul imunitar, funcţia hepatică şi biliară.

  Originară din India şi utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întraga lume, datorită calităţilor terapeutice pe care le posedă. 

  205.00 lei
 • PANACTIVE Gelenk-Activ Vegan (90 caps)

  0 out of 5

  Panactive GELENKE ACTIVE VEGAN se absoarbe și pătrunde foarte ușor în articulație, repară eficient structura și compoziția cartilajului afectat de uzură, efort și trumatisme, crește mobilitatea și funcționalitatea articulațiilor, fiind recomandată pentru dureri articulare (umăr, genunchi, şold), artrite, artroze, osteoartrite, reumatism.

  257.00 lei 205.00 lei
 • Panactive Ginkgo 80 cps

  0 out of 5

  Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.

  205.00 lei
 • PANACTIVE Immun-Aktiv Plus (90 caps)

  0 out of 5

  Un sistem imunitar puternic este cea mai bună măsură de precauție împotriva infecțiilor cauzate de viruși și bacterii. Panactive IMMUN-AKTIV PLUS, prin conţinutul său de vitamina C, zinc şi extract de Cistus bogat în polifenoli, susține în cel mai optim şi eficient mod sistemul imunitar. Oferă organismului 200% din aportul minim recomandat la doza normală.

  257.00 lei 205.00 lei
 • Panactive Oliven – Blatt 90 cps

  0 out of 5

  Pentru un sistem cardio-vascular sănătos!

  Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit.

  Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este incredibilă, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de veche.

  205.00 lei
 • Panactive OPC + C 80 cps

  0 out of 5

  Datorita efectelor de stabilizare si intarire a peretilor venosi, reducerea vascozitatii sangelui si fragilitatii capilarelor, OPC este un produs cu efect cardioprotector foarte ridicat. Combinatia extractelor de samburi de struguri cu acerola care are un continut foarte ridicat de vitamina C face din acest produs un sustinator important al sistemului imunitar.

  205.00 lei
 • Panactive Weihrauch – Extract de tamaie 90 cps

  0 out of 5

  Răşina de Boswellia are puternic efect antiinflamator şi este recomandată în: poliartrita reumatoidă, reumatism cronic degenerativ, artroză, spondiloză, osteoporoză, metastaze, mai multe tipuri de cancer si topirea tumorilor. Întăreşte masa osoasă şi structura sistemului osos. 

  205.00 leiComanda online produse din categoria Linia Panactive de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Linia Panactive dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Linia Panactive sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Linia Panactive la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Linia Panactive se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Linia Panactive dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Linia Panactive de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Linia Panactive de la TratamenteNaturiste!