• Panactive Curcuma Blatt 80 cps

  0 out of 5

  Sprijină sistemul imunitar, funcţia hepatică şi biliară.

  Originară din India şi utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întraga lume, datorită calităţilor terapeutice pe care le posedă. 

  256.00 lei
 • Panactive Ginkgo 80 cps

  0 out of 5

  Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.

  256.00 lei
 • Panactive Oliven – Blatt 90 cps

  0 out of 5

  Pentru un sistem cardio-vascular sănătos!

  Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit.

  Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este incredibilă, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de veche.

  256.00 lei
 • Panactive OPC + C 80 cps

  0 out of 5

  Datorita efectelor de stabilizare si intarire a peretilor venosi, reducerea vascozitatii sangelui si fragilitatii capilarelor, OPC este un produs cu efect cardioprotector foarte ridicat. Combinatia extractelor de samburi de struguri cu acerola care are un continut foarte ridicat de vitamina C face din acest produs un sustinator important al sistemului imunitar.

  246.00 lei
 • Panactive Urtica – Urzica 80 cps

  0 out of 5

  Ajută la îndepărtarea nisipului şi pietrei de la rinichi, are acţiune benefică asupra infecţiilor căilor urinare, elimină acidul uric în exces tratând guta, ajută în retenţia urinară! Modul de prelucrare face ca urzica din Panactive Urtica să fie uşor asimilată şi absorbită direct la nivel celular.

  246.00 lei
 • Panactive Weihrauch – Extract de tamaie 90 cps

  0 out of 5

  Răşina de Boswellia are puternic efect antiinflamator şi este recomandată în: poliartrita reumatoidă, reumatism cronic degenerativ, artroză, spondiloză, osteoporoză, metastaze, mai multe tipuri de cancer si topirea tumorilor. Întăreşte masa osoasă şi structura sistemului osos. 

  256.00 leiComanda online produse din categoria Linia Panactive de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Linia Panactive dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Linia Panactive sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Linia Panactive la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Linia Panactive se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Linia Panactive dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Linia Panactive de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Linia Panactive de la TratamenteNaturiste!