• Zonar – cura cu zer terapeutic 1 l

    0 out of 5

    Zonar este primul extract de lapte din Lume în care LactoSer-ul este păstrat în stare absolut naturală. Un produs viu, crud, sigur din punct de vedere alimentar, fabricat dupa o reteta straveche de peste 700 de ani printr-o modalitate UNICA unde i se extrage cazeina (componenta care da culoarea alba a laptelui).

    Zonar este hrana primara asemenea laptelui matern care are capacitatea de a trezi memoria celulara, aducand beneficii uriase pentru corp, suflet si minte, inca de la prima degustare.

    16.00 leiComanda online produse din categoria Zonar de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Zonar dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Zonar sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Zonar la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Zonar se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Zonar dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Zonar de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Zonar de la TratamenteNaturiste!