Cat de importanta este sanatatea ta?

Cat de importanta este sanatatea ta?
Femeia zilelor noastre  are multe responsabilitati

dar cate stiu cat de importanta este  sanatatea lor genitala?

Pentru comenzi click aici!

Corpul femeilor este foarte vulnerabil la substantele daunatoare si toxice, mai cu seama in profunzimea vaginului. Aceste substante pot da nastere in corpul lor la boli si la alte afectiuni. De aceea, pentru sanatatea lor, este absolut necesara o igiena riguroasa. Astazi iti prezint un produs de exceptie numai pentru tine “Vaginal Clean Point Tampon sau Biluta Magica”care vindeca afectiunile genitale
Acest produs este conceput special pentru eliminarea substantelor toxice si daunatoare, prin mirosurile sale volatilizante si prin forma sa fizica de sfera. Vaginal clean Point tampon mai este numit si “Biluta Magica”pentru efectele sale imediate  si benefice asupra organismului.

Ce este si care sunt proprietăţile „Vaginal Clean Point Tampon”

”Biluta Magica” este conceputa special pentru a elimina sursele de boli care exista in profunzimea vaginului. Este de fapt o biluta care are in compozitie o serie  de plate naturale terapeutice care ajuta la imbunatatirea si reglarea circulatiei sanguine, a fluxului de energie Qi (energia vitala) si a sistemului endocrin, calmand in acelasi timp si durerile provocate de anumite afectiuni ginecologice, cum ar fi miomul uterin, eroziunea cervicala, chisturile ovariene etc.
Are efecte benefice asupra organismului şi de a promova vindecarea rapidă pentru afecţiuni, cum ar fi ciclu menstrual neregulat, hemoragie uterină, fibrom uterin, chisturi ovariene şi polipi ai uterului. 
Tratamentul cu acest produs poate ajuta, de asemenea, pentru a diminua durerea in regiunea lombara, abdomen, picioare; reglează secretiile interne; îmbunătăţeşte circulaţia şi aspectul  tenului, reduce ridurile si indeparteaza petele pigmentare ale pielii, curăţă şi întinereşte corpul, întareste vaginul si uterul.
“Biluta Magica”are ca scop contracararea condiţiile fizice care au persistat, ca rezultat al tratamentului cu întârziere sau examinare întârziată de către medic. „Biluta Magica” este un produs terapeutic şi profilactic pentru femei. 
Vaginal Clean Point Tampon sau Biluta Magica ameliorează inflamaţia şi ucide bacteriilePe piata de astăzi, un număr mare de produse pot elimina bacteriile, dar, în general, doar temporar. Astfel de medicamente nu pot curăţa complet uterul de diversi contaminanţi şi viruşi, permiţând astfel problemelor să persiste. De îndată ce încetaţi să luaţi aceste medicamente, bacteriile se multiplica din nou, ceea ce duce la boli ginecologice mai grave şi prelungite care necesită tratament suplimentar.

Tratamentul cu “Biluta Magica” pe bază de plante este de incredere

 Biluta Magica” se compune din plante medicinale naturale special 
selectate.
Nu are efecte secundare;produsul este obţinut prin formula tradiţională chineză-testat.
 Procesului de producţie are loc în mediu steril controlat, efectiv izolat de praf, bacterii şi aditivi chimici ; fiecare unitate de produs este sterilizat de laser care ucide bacteriile;calitatea produsului este asigurata prin aderarea la asociaţia internaţională a standardelor de calitate şi produsul îndeplineşte standardul GMP.
Când este folosita, biluta trebuie să intre în vagin aproximativ 7 cm, la locaţia unde vasele de sânge sunt concentrate. Biluta acţionează direct asupra zonei din care durerea este generata.
 Produsul actioneaza rapid, eliminând bacteriile cauzatoare de boli în uter, vagin si ovare, are o acţiune puternica de absorbţie, de reglare a metabolismului, reduce inflamatia şi rezolvă polipii care pot fi pe peretii vaginului si uterului.
“Biluta Magica” conţine ingrediente speciale care restabilesc funcţia celulelor. Rezultatul este că un produs pe bază de plante, normalizează functiile   organelor de reproducere, regleaza secretia lor interna, si imbunatateste circulatia sangelui.
După folosirea unei singure bucati poate aparea o îmbunătăţire notabilă
Oamenii de stiinta care au studiat bolile de femei au descoperit ca fetele tinere au rareori probleme cu sistemul genito-urinar, în timp ce la femei mature aceste probleme sunt foarte frecvente.
 Un studiu anatomic a arătat că la femei după naştere uterul si vaginul se extinde, peretii uterului şi vaginului nu sunt la fel de buni ca atunci când sunt mai tineri, există multe falduri şi cavităţi ascunse, cheaguri de sânge se acumulează şi resturile de ţesuturi epiteliale rămân .
 
La o anumită temperatură şi umiditate, uterul şi vaginul sunt locul ideal pentru bacterii şi viruşi, care conduc la diferite boli ale femeilor din sistemul genito-urinar
În plus, vasele de sange sunt distruse în timpul naşterii (în special dupa operaţia cezariană), secreţia internă şi metabolismul este perturbat, există o stagnare de sânge care afectează foarte mult sistemul digestiv si reduce performanţa rinichilor şi ficatului şi alte posibile efecte. 
Toate acestea duc la afectiuni ale organelor interne, apariţia de pete intunecate pe fata, riduri, obezitate, etc Toţi aceşti factori duc la boli de uter şi ovar. Terapeutice şi profilactice « Bilutele Magice » au proprietăţi pentru a rezolva inflamaţia, reglează secreţia interna şi neutralizeaza bacteriile care sunt în mediul intern al organismului.
Datorită acestor proprietăţi, o femeie poate redobândi sănătatea şi frumuseţea ei!Dupa folosirea produsului, se produce o întinerire vizibila

Fiecare femeie doreste sa emane o frumusete natural sănătoasa. Nivelul de secretii, hormonul sexual feminin afecteaza aspectul de sănătate şi frumuseţe. Cu varsta, scade funcţia ovariana, nivelul de secreţie de hormoni sexuali feminini scade, şi, ca rezultat,  femeia pare mai în vârstă ca aspect, vaginul devine excesiv de uscat, şi scade libidoului.

Compozitia Bilutei Magice

Picture

 
Compoziţia formulei :Principalele ingrediente : 
şofran 16 %, sânge de balaur (Sanguis Draconis4 %, rădăcină de sofora galben 
deschis 15 %, Ligusticum Chuanxiong Hort 16 %, rizomul şofranului de India albastru-verzui 10 %, cnidiu obişnuit 13 %Alte componente principale : 19 %Alte materiale auxiliare : albuş de ou şi miere 7 %
Conţinutul : 
1,15 g per capsulă

1. Şofranul
 Resurse Se extrage din partea de sus a peristilului şi din stigma şofranului de Iris Secco, care se culege în dimineţile însorite de septembrie şi octombrie. Se culege stigma şi se usucă, rezultând şofranul uscat, iar dacă se îmbibă în ulei devine şofran umed. Calitatea şofranului uscat este, 
însă, mai bună. El se va sigila şi se va păstra într-un loc răcoros şi uscat.
Proprietăţi Dulce, moale şi netoxic.
Funcţii Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină ; împrăştie energia stagnantă care elimină depresia, senzaţia de înăbuşire interioară, balonările, episoadele de scuipat sânge, boala tifoidă, crizele de panică, amenoreea la femei, tumefierile şi durerile hemostazice, durerile abdominale datorate stazei sanguine.

2. Rădăcina de sofora galben deschis

Resurse Provine din rădăcina uscată a legumei sofora, care se culege primăvara şi toamna. Se iau jos vârfurile rădăcinii şi radiculele, se spală şi se usucă. Sau, cât încă este proaspătă şi umedă, se taie în felii şi se usucă. 
Proprietăţi Amară, rece. Este bună la inimă, ficat, stomac, intestinul gros şi vezica urinară.
Funcţii Elimină senzaţia de înăbuşeală, de umed-uscat, diureza, omoară bacteriile şi insectele. Se foloseşte împotriva dizenteriei acute, scaunelor sanginolente, icterului, urinei închise la culoare, tumefierii vaginale, pruritului vaginal, leucoreei anormale, eczemelor, rănilor umede, pruritului, 
leprei ca o crustă. Ca şi întrebuinţare externă, se foloseşte în tratamentul tricomonei vaginale.

3. Ligusticum Chuanxiong Hort

Resurse Provine din rizomii de Ligusticum Chuanxiong Hort din familia umbeliferelor. Cel mai bine e să se recolteze cu 4 sau 5 zile înainte de îmbobocire (în jurul datei de 21 mai) în cazul culturilor de pe câmpie, iar în cazul în care se va cultiva pe dealuri – din august până în septembrie. I scot rizomii, i se iau jos tulpinile, frunzele şi pământul de pe el, se spală şi se usucă. Rădăcinile fibroase se spală şi se usucă. Prin uscare se reduc fibrele fine.
Proprietăţi Moale, dar usturător la gust. Este bun la ficat, vezica biliară şi la pericard.
Funcţii Învigorează energia vitală, înlătură umezeala vânturilor, accelerează circulaţia sanguină. Se poate folosi la tratarea răcelilor, durerilor de cap, ameţelilor, durerilor hipocondre, durerilor abdominale, artritei spasmatice, amenoreei, distociei, durerilor blocante de după naştere

4. Rizomul şofranului de India albastru-verzui

Resurse Acest produs este rizom uscat de ghimbir din cadrul şofranului de India. Frunza se strică iarna când se sapă. Spălat, fiert sau expus la aburi – pentru inimă. Se poate şi usca. I se iau jos rădăcinile fibroase.
Proprietăţi Înţepător/usturător, amar, cald. Are efect asupra splinei şi ficatului.
Funcţii Este bun pentru intensitatea redusă a sângelui, stimulând forţa vitală ; alină durerile. Este, de asemenea, bun la inimă, brahialgii, pentru masa abdominală, la amenoreea şi staza sanguină a femeilor, la tumefierea şi durerea hemostazice, la durerile abdominale datorate stazei sanguine.

5. Cnidiul obişnuit

Resurse Produsul provine din fructul copt şi uscat al cnidiului obişnuit din familia umbeliferelor. Fructele coapte se recoltează vara şi toamna, dându-se jos impurităţile de pe ele şi uscându-se.
Proprietăţi Înţepător/usturător, amar şi moale, cu puţină otravă / puţin otrăvitor. Are efect asupra rinichilor.
Funcţii Încălzeşte şi tonifică rinichii, înlătură umezeala, împrăştie vânturile, omoară bacteriile, expulzează vânturile, ajută la impotenţă, ameliorează senzaţia de rece şi de umezeală din uter  care se instalează la dereglările menstruale, e bun la artrită, la mialgia lombară, elimină eczemele de pe vulvă, pruritul şi tricomona vaginală.

6. Sângele de balaur

Resurse Provine din fructul de kirin ; răşina – trestia indiană, care ţine de Daemonorops din Palmae. Se culege când e copt fructul, se introduce într-un dispozitiv de făcut aburi şi se face înăbuşit. Face răşina să transpire. Sau se fac găuri în tulpină, se face răşina să transpire în mod natural, iar ulterior se poate prelucra în formă închegată.
Proprietăţi Gust fără nimic deosebit, foarte puţin dulceag şi sărat, puţin toxic. Bun la inimă şi la ficat.
Funcţii Elimină staza şi activează circulaţia sângelui, face carnea de pe oase să crească şi elimină cicatricile. Predominant se foloseşte la rănirile traumatice, la leziunile intradermice însoţite de dureri înăbuşite, la dismenoree, la durerile blocante de după naştere cauzate de staza sanguină şi 
la sângerările provocate de răniri.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *