• Blue Diamond – Gel pentru igiena intima cu vit. E si acid lactic (250 ml)

  0 out of 5
  • Contine Vitamina E, acid lactic si proteina naturala de soia
  • Formula speciala si delicata de reimprospatare a zonei intime externe
  • Confera o senzatie placuta de curatenie si confort
  48.00 lei
 • Lotiune tonica hidratanta (200 ml)

  0 out of 5

  Formulă echilibrată specială, bogată în ingrediente naturale, incluzând OLIVUM®, infuzia de frunze de măslin cu proprietăți antioxidante prețioase și extractul de smochine de India, cu proprietăți de hidratare și tonifiere.

   

  Acest produs se achiziționează pe bază de PRECOMANDĂ. În acest sens, vă rugăm să contactați distribuitorul la nr 0766.671.103. Produsul poate fi livrat în termen de 7-10 zile lucrătoare.

  175.00 lei
 • OVARY NUTRITION 90 cps

  0 out of 5

  Acest produs este recomandat pentru sănătatea şi frumuseţea organismului feminin, are un efect tonifiant şi tonic general orientat către menţinerea şi îmbunătăţirea funcţiilor sistemului de reproducere feminin.

  192.00 lei
 • Sapun Lichid pt Igiena Intima 200 ml

  0 out of 5

  Săpunul lichid pentru igiena intimă este îmbogăţit cu uleiuri eterice de arbore de ceai şi lavandă, care au acţiune antiseptică şi împiedică apariţia posibilelor infecţii genitale provenite de la diverse iritatii sau mâncărimi uşoare.
Comanda online produse din categoria Igiena intima de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Igiena intima dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Igiena intima sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Igiena intima la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Igiena intima se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Igiena intima dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Igiena intima de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Igiena intima de la TratamenteNaturiste!