• Synergy O2 sport – Oxigenare celulara cu L-Carnitina 30 ml

  0 out of 5

  SYNERGY O2 sport cu L-Carnitina este un produs natural extrem de concentrat si foarte mineralizat, imbogatit cu minerale active, inclusiv siliciu si aminoacizi care contribuie la buna functionare a organismului.SYNERGY O2 cu L-Carnitina este o formula coloidala foarte concentrata si super mineralizata constand in oligoelemente, aminoacizi, siliciu de origine vegelata si electroliti, toate combinate pentru a permite disocierea moleculei de apa in organism.

  240.00 lei
 • Vidatox cH 30- extract din venin de scorpion albastru – picături ( 30 ml)

  0 out of 5

  check mic Produsul este pe stoc 

  check micComandă acum și beneficiezi de transport gratuit!check mic

  Pentru comenzi de mai multe bucati pretul se discuta.

  Detalii la distribuitor:  0766.671.103

  Vidatox este un produs de origine naturală cu efect antitumoral, analgezic si antiinflamator, obținut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce trăiesc în Cuba, respectiv Rhopalurus Junceus, cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

  *Pretul este informativ.

  500.00 leiComanda online produse din categoria Suplimente de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Suplimente dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Suplimente sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Suplimente la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Suplimente se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Suplimente dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Suplimente de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Suplimente de la TratamenteNaturiste!