• Dispozitiv Fohow de masaj ionic facial

    0 out of 5

    Dispozitivul Fohow de masaj ionic facial acționează pe baza principiilor și tehnicilor tradiționale de masaj chinezesc și realizează efectul de curățare a meridianelor din jurul ochilor, făcând posibilă depășirea barierei epidermice, ce permite saturarea pielii cu ioni și, astfel, potențarea efectului cremelor, serurilor și loțiunilor de întinerire. 

    1,800.00 leiComanda online produse din categoria Ten cu probleme de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Ten cu probleme dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Ten cu probleme sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Ten cu probleme la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Ten cu probleme se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Ten cu probleme dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Ten cu probleme de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Ten cu probleme de la TratamenteNaturiste!