• Sapun de scos pete 100 gr

  0 out of 5

  Sapun de scos pete BioHAUS indeparteaza eficient petele de fructe, sange, grasime, cerneala si albumine de pe tesaturi colorate natural (nu vopsite). Contine enzime naturale provenite din fierea de bou care pot dizolva grasimea si albuminele de pe tesatura.

  14.00 lei
 • Solutie de scos pete 500 ml

  0 out of 5

  Solutie de scos pete BioHAUS este o solutie concentrata din ulei de portocale este un “Poate-tot” pentru toate necesitatile de curatare. In functie de gradul de diluare, se foloseste pentru curatatul in gospodarie / bucatarie, pentru toate lucrurile, pentru indepartarea petelor sau ca dizolvant. 

  75.00 leiComanda online produse din categoria Solutii scos pete de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Solutii scos pete dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Solutii scos pete sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Solutii scos pete la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Solutii scos pete se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Solutii scos pete dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Solutii scos pete de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Solutii scos pete de la TratamenteNaturiste!