• Inima magnetica cupru – energetix

  0 out of 5

  Momentan nu este pe stoc!

  Inima magnetica, unul dintre cele mai cunoscute produse Energetix, poate fi purtata atat ziua cat si noaptea in orice parte a corpului.

  241.00 lei
 • Inima Magnetica Terapeutica Energetix

  5.00 out of 5

  Briosa-Inima Magnetica Terapeutica Energetix
  Putere : 2000 Gauss

  Terapia cu bijuterii magnetice
  Bijuteriile magnetice au efecte benefice asupra sanatatii, fiind folosite cu succes in magnetoterapie. Purtate permanent asupra dumneavoastra sau in diverse locuri ale corpului, ele va vor imbunatati starea de sanatate.

  221.00 leiComanda online produse din categoria Inima magnetica de la TratamenteNaturiste.ro

Magazinul online TratamenteNaturiste.ro are in oferta de produse Inima magnetica dar si alte produse naturiste ieftine. Comanda online simplu si rapid Inima magnetica sau telefonic la numerele 0766.671.103 / 021.315.39.79.

Comanda telefonic produse din categoria Inima magnetica la numarul de telefon 0766.671.103 / 021.315.39.79

Oferta de produse TratamenteNaturiste din categoria Inima magnetica se adreseaza tuturor persoanelor care pun pret pe sanatate, frumusete si intretinere corporala. Inima magnetica dar si celelalte produse sunt destinate persoanelor de orice varsta. Fiecare dintre noi isi doreste ce e mai bine pentru sanatatea fizica si psihica de aceea produsele TratamenteNaturiste te vor ajuta. Sute de persoane au ales Inima magnetica de la TratamenteNaturiste.ro. Devino un client responsabil si alege Inima magnetica de la TratamenteNaturiste!